Re: Инвитро в клиника "Селена"- Пловдив, тема N 11

• 84 783
  • 751
  •   1
Отговори
# 345
Приготви си по-вече пари. За вторият ми опит по фонда съм дала сигурно 2-3 хиляди отделно. Това включва изследвания, пътни, лекарства... Опита ми беше успешен и включвам и лекарствата след опита. Може и по-вече пари да съм дала, но вече не помня.
Желая успех на всички, които са в процедура или ще започват.

# 346
Змийчето,какво стана миличка? Всичко наред ли е?

# 347
идея си нямам дали всичко е наред - три дни след чхг 420 стойността е 720.От всичко което съм изчела не се удвоява както трябва.Нямам болки, от болницата така и не се обадиха...моля се само да не е извънматочна и нямам надежда да е с добър край.Иначе ще съм пример за цветна чудна естествена в очакване на ЗЕТ форумка Simple Smile

# 348
идея си нямам дали всичко е наред - три дни след чхг 420 стойността е 720.От всичко което съм изчела не се удвоява както трябва.Нямам болки, от болницата така и не се обадиха...моля се само да не е извънматочна и нямам надежда да е с добър край.Иначе ще съм пример за цветна чудна естествена в очакване на ЗЕТ форумка Simple Smile

Змийче,защо не звъннеш на Ставрев да ти обясни ?

# 349
Ами какво да му звъня...кой знае накъде е а и знам какво ще каже - ела на преглед и пусни ново чхг...Тъй като нямам болки и кървенето спря ще изчакам до вторник и ще стане ясно.

# 350
Ами какво да му звъня...кой знае накъде е а и знам какво ще каже - ела на преглед и пусни ново чхг...Тъй като нямам болки и кървенето спря ще изчакам до вторник и ще стане ясно.
Стискам ти палци миличка,всичко ще е с хубав край усещам  Hug

# 351
Благодаря Стаси!Дано си права - ако не - с усмивка напред Simple Smile

# 352
Здравейте момичета, искам да ви попитам дали наистина е верно че д-р Р.Симеонов вече работи в Селена...
И ако е така знаете ли дали се занимава с асистирана репродукция... Благодаря ви!

# 353

Змийче,защо не звъннеш на Ставрев да ти обясни ?
Е, след 720 нарасна на 1260 ...няколко дена след това се видя и точката в матката.В понеделник съм за сърчице - дори и да не се стигне дотам ще се радвам че се разминах с извънматочната и ще се размина по-леко.Тайно се надявам за повод за радост, но доктора не е обнадежден.

# 354
Симеонов работи в Селена, но май е нещо като завеждащ при лежащите.

# 355
Симеонов работи в Селена, но май е нещо като завеждащ при лежащите.
Благодаря за информацията

# 356
Змийче,защо не е обнадежден,нали сте видяли точка в матката?

# 357
Защото чхг не расте добре - няма удвояване на 48-72 часа и заради 15 дневното кървене,започнало си на дататата за менструация.Но май съм чела и за други момичета с недобре нарастващо чхг а с добър ревлив финал.Ще видим - нямам търпение за прегледа утре ...

# 358
Змийчето, давай, стискам палци!
Др Симеонов е на дежурства в клиниката,води си и прегледи, изражда. С АРТ не се занимава.

# 359
Змийче,успех мила стискам ти палци, всичко ще е наред имам познати с хубав финал с неправилно растящо чхг.

Общи условия

Активация на акаунт