Re: Инвитро в клиника "Селена"- Пловдив, тема N 11

• 84 784
  • 751
  •   1
Отговори
# 360
Змийче, миличка, стискам палци за теб и вашия ревлив финал! Чудесно е, не се впускаш в неприятни мисли, а си позитивна! Късмет в понеделник  Hug

# 361
Здравей те бъдещи мами,казвам се Ирка и съм пациенка на д-р Минев.Утре ми е пункцуята,малко съм притеснена

# 362
Здравей те бъдещи мами,казвам се Ирка и съм пациенка на д-р Минев.Утре ми е пункцуята,малко съм притеснена
Не се притеснявай пункцията, минава много лесно. После вече е трудното.

# 363
Змийче, миличка, стискам палци за теб и вашия ревлив финал! Чудесно е, не се впускаш в неприятни мисли, а си позитивна! Късмет в понеделник  Hug
Мерси за успокоителните думи!Аз наистина реагирам странно - с ирония и хумор приемам гадните неща,стягам се и философски търся нещо положително.Ако не се чуе сърчице или не се развие хайванчето значи нещо не му е било наред и по-добре по-рано Simple Smile

# 364
Мерси за успокоителните думи!Аз наистина реагирам странно - с ирония и хумор приемам гадните неща,стягам се и философски търся нещо положително.Ако не се чуе сърчице или не се развие хайванчето значи нещо не му е било наред и по-добре по-рано Simple Smile
Успех днес.

# 365
Змийче, хайде дано Ставрев наруши обичайното си мълчание и те зарадва с най-желаната тук новина! Всички ти стискаме палци!

# 366
Успех и от мен, Змийче! Стискам палци.

# 367
Стискам палци змийче!

# 368
Змийче, чакаме хубави новини.....стискам палци и аз Heart Eyes

# 369
Бързам с хубавите новини - тихичко да споделя, че се видя ембрионче с единични сърдечни пулсации Simple SmileСпоред доктора всичко засега върви добре ! 5 към 6 седмица съм, кога съм забременяла не се знае Simple SmileБлагодаря за подкрепата - с вас всичко се понася по-леко Simple Smile В петък пак на преглед и дано всичко е наред !!!

# 370
 newsm44
Поздравления  и добър  финал  ylinfant

# 371
Ех че хубава новина, змийчетоHug Браво!
Пожелавам ти всичко да е наред и сладък малък пухкав финал  Heart Eyes
Да наминеш в темата след другия преглед и да ни ръснеш малко прашец  Blush Hug Hug

# 372
О,ако всичко се развие добре направо ще ви полея с прашец Simple Smile

# 373
Змийче, надявам се на щастлив финал. Пази се!

# 374
Бързам с хубавите новини - тихичко да споделя, че се видя ембрионче с единични сърдечни пулсации Simple SmileСпоред доктора всичко засега върви добре ! 5 към 6 седмица съм, кога съм забременяла не се знае Simple SmileБлагодаря за подкрепата - с вас всичко се понася по-леко Simple Smile В петък пак на преглед и дано всичко е наред !!!

Прекрасни новини  Hug

Общи условия

Активация на акаунт