Re: Инвитро в клиника "Селена"- Пловдив, тема N 11

• 84 789
  • 751
  •   1
Отговори
# 375
  • пазарджик
Змийчето бравоооо   Praynig
Дано повече такива новини се случват тук.

# 376
Змийче, ах как ни зарадва всички!  Въпреки всичко и аз това се надявах за вас и се радвам много от прекрасните новини!!!

# 377
пак благодаря на всички за подкрепата, но всичко свърши - снощи прокървих обилно...След Нова Година пак.Беше прекалено хубаво за да е истина  Sad

# 378
М**ка му, Змийче, съжалявам. Почини си, събери сили и напред.

# 379
Змийче,отиде ли на преглед?

# 380
Съжалявам,змийче.Иначе моята пункция мина,имам си 13 ембриончета,които се бъдат замразени защото не ми са добре яйчниците и нямам хубава лигавица.

# 381
Ех Змийче, прегръщам те силно.....

# 382
  • UK
пак благодаря на всички за подкрепата, но всичко свърши - снощи прокървих обилно...След Нова Година пак.Беше прекалено хубаво за да е истина  Sad

Това съвсем не означава че всичко е свършило
 Иди на преглед спешно и те чакаме тук.
Успех на всички момичета,  кураж и търпение и вие, ще станете мами. 
За съжаление, не се става лесно мама, а и не е и лесно, после, да си мама. Hug

# 383
Привет!бях на системи 24 часа - ембриончето засега си стои, сега лежа повече и каквото е писано.Имам слабо течение, но е кафяво.Ще видим какво ще стане...

# 384
Привет!бях на системи 24 часа - ембриончето засега си стои, сега лежа повече и каквото е писано.Имам слабо течение, но е кафяво.Ще видим какво ще стане...
Ехх змийче,много се радвам. Много момичета прокървяват това не означава край. Добре че си звъннала на Ставрев и си отишла Hug

# 385
Змийчето, и аз прокървих във втори месец от бременността ми, но веднагически се изстрелях в клиниката и ме приеха на системки за 5 дни и всичко се нормализира. Аз за това те попитах дали си ходила на преглед. Вярвай, че всичко ще се нареди, мила!

# 386
Мен ме държаха само едно денонощие ... Големи вълнения,голямо чудо Simple Smile

# 387
  • UK
Мен ме държаха само едно денонощие ... Големи вълнения,голямо чудо Simple Smile

Сега си Почивай и ако е възможно сори е и задължителна се придържаЙ към легло вия режим. За бебо е добре. Стискаме палци!

# 388
Прегледът мина но няма яснота голяма - ембриончосе развива,но още няма сърдечна дейност,имам малко кръв в матката и трябва да лежа...

# 389
Прегледът мина но няма яснота голяма - ембриончосе развива,но още няма сърдечна дейност,имам малко кръв в матката и трябва да лежа...
Змийче,щом се развива ембриончето ще има и сърдечна дейност. В коя седмица си , доктора какво обясни?

Общи условия

Активация на акаунт