Re: Инвитро в клиника "Селена"- Пловдив, тема N 11

• 83 797
  • 751
  •   1
Отговори
# 645
Здравейте Simple Smile
Искам да ви попитам дали някоя от вас е пила Dhea и имала ли е странични действия? От три седмици пия сутрин по 150 мг и вечер 50 мг и нямах проблеми, но от няколко дни имам непрестанно гадене и се чувствам подута. Чудя се възможно ли е да е от Dhea-та. Как мислите?

# 646
Здравейте Simple Smile
Искам да ви попитам дали някоя от вас е пила Dhea и имала ли е странични действия? От три седмици пия сутрин по 150 мг и вечер 50 мг и нямах проблеми, но от няколко дни имам непрестанно гадене и се чувствам подута. Чудя се възможно ли е да е от Dhea-та. Как мислите?
И аз пиех същата доза, отначало ми беше много зле, после посвикнах, но напълнях от нея...

# 647
Мистика, Благодаря. Интересно ми е колко време пропължи приема при теб и имаше ли полза от Dhea? А относно напълнявашето, аз също съм плюс 2 kg Sad

# 648
Внимавайте с тая ДХЕА, аз си я купих и не я  близнах изобщо. Първо: по добре пийте 7 кето Дхеа, това е форма, която не ви прецаква хормоналния баланс, докато само Дхеата вдига тестостерона, увеличава окосмяването и има страничните ефекти, които имате. Освен това, трябва всеки месец да правите контрола на тестостерон, естрадиол и ДХЕА. Именно поради тая причина въобще не почнах да я пия. Преустановете прием веднага, или поне минете на по безопасната форма 7 Кето Дхеа. Денис е писала доста по въпроса  в темите за добавките.

# 649
Момичета, помагайте. За втори път ми прилошава и повръщам. Възможно ли е да е от Доксициклина. Тъй като ми случи след като включихме и него към/естрофем, преднизолин, дуфастон/ Докато пиех само тези трите нямах проблем  newsm78. Дали да се обадя на доктора да го попитам?

# 650
Обаждаш се на лекуващия лекар.

# 651
Шоши, има ли значение в кой ден от цикъла трябва да се изследва естрадиол,dhea и тестостерон, знаеш ли

# 652
Мистика, Благодаря. Интересно ми е колко време пропължи приема при теб и имаше ли полза от Dhea? А относно напълнявашето, аз също съм плюс 2 kg Sad
Понеже ми ставаше лошо в началото, я пиех само по 50 мг на ден, но тогава е не правехме опити. След половин година почнах по 150 + 50, като теб, два месеца преди стимулация. Преди имах по 3-4 фоликула  общо, след 2-та месеца прием бяха 8. Разбира се, внимавах много с храненето, добавките и спорта, едва ли е само от нея резултата.

# 653
  • Пловдив
Моя приятелка пиеше DHEA, но си я купуваше от Германия със заявка. Там живее. Нямаше никакви станични ефекти, но цената е три пъти по-висока. При нея имаше сериозен ефект. Тя не реагираше на стимулация и събираха яйцеклетки на напълно естествен цикъл  Точно благодарение на DHEA успя, защото пиеше само това. Всеки че организъм е различен, но тази форма която тя пиеше изобщо я няма в България и затова предписват каквото има. Не знам ако я питам дали пази опаковка, но едва ли. Бебето вече е мъж на година и половина. Вероятно да е забравила, че изобщо е пила подобно нещо.

# 654
Точно някаква германска ми препоръчваше док, но тук от България, де. И със сигурност помага, да, той я предписва редовно...Последният път бях с една жена, която събираше на естествен и я пиеше от 4 години! Тя нямаше странични ефекти, освен...няколко килца повече Wink

# 655
И аз пих ДХЕА няколко месеца в тая доза, нямах никакви странични ефекти, килограмите също си ми бяха същите, но ако знаете колко енергия имах Grinning, наспивах се за няколко часа и посреднощ олизвах апартамента и сутринта на работа.Както казват "луд умора няма", че и аз така Mr. Green.

# 656
Готова съм,да се готви Марси!Стискайки палци!

# 657
Ако някой се сеща или знае как изглежда германската Dhea нека сложи линк или снимка на опаковката.
Змийче, ще чакам с нетърпение хубави новини от теб! Успех на всички момичета и още веднъж ви благодаря за помощта.

# 658
Змийче, пожелавам ти от сърце този път всичко да е наред  Hug
Ще чакаме след 10-12 дни да се похвалиш  Heart Eyes

# 659
Благодаря Жана!Като мине и твоя зор с полипа ще те чакаме в отбора...надявам се на бременелките Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт