Re: Инвитро в клиника "Селена"- Пловдив, тема N 11

• 84 681
  • 751
  •   1
Отговори
# 630
Жана, не се тревожи всичко ще е наред. Шоши е права. А аз в петък съм на трансфер да си прибера шушките Praynig  baby_neutral Змийче, утре те чакаме с добра новина  Hug

# 631
Браво, Марси, дано всичко да е наред и да стоплиш сладките снежинки за девет месеца  Heart Eyes
Стискам палци  Hug

# 632
Амии, утре трансфер - ако сутринта няма контракции,днес беше добре на прегледа.Жана , търпение му е майката.Ще последваме и ние Шоши,няма начин.Марси,утре ще пиша как е минало.А дотогава - да не забравяме да си пием хапчелъците Simple Smile

# 633
Юхуу, змийче, стиснати палчета и за теб тогава  Hug Praynig Heart Eyes
Търпение, търпение, ама аз съм от тия дето "мъж го искам, сега го искам"  Mr. Green Laughing и хич не обичам да чакам...ама като знам, че е за хубаво и съм смирена донякъде  Laughing

Шошии, боли ли при махане на полип ? Следващите дни усеща ли се нещо ? Държат ли те в болницата, или същия ден те пускат ?
Не се притеснявам, просто ми е любопитно  Blush Grinning

# 634
Жана, не боли. Процедурата е с пълна упойка, и след нея те държат 2 часа, за да осафериш от упойката. Нищо работа. След това е възможно зацапване, ама при мен нямаше. Кога ще правите хистерото?
Змийо, айде усмири жилището за децата де! Друсай здраво но-шпа и ги прибирай!

# 635
Шош, до 26.06. вкл. съм на Дуфастон, после чакаме цикъла и на първия чист ден го махаме мръсника  Laughing
Д- ра ме планира за 03. или 06.06., но ще се чуем на първи ден и ще се доуточним  Peace

# 636
Жана, ще я махнат гадината! А лигавицата както ще е разранена след това, ще така гостоприемна за ембрионите, че веднага ще ги прилапа!

# 637
Здравейте, момичета, да се запиша и при вас Simple Smile При д-р Минев съм. Копирам си поста от другата тема, да не описвам пак:
    Трансферът ми беше преди два дни, на две тридневни буболечки. Миналата година май и юни пробвах на ест. цикъл, но не се получи. Тогава реших до нова година да почивам и да пробвам стимулиран. За този период промених всичко - хранене, двигателна активност, мислене... Януари имах само 5 фоликула на 2-ри ден и пропуснахме. Февруари бяха 8 и стартирахме с фемара, после менопур и гонал. Извадихме 7 я от 7 фоликула, 6 се оплодиха, 5 се развиха  в отлични ембриони. Замразихме 1х2 и 1х3, защото прогестерона ми беше на границата. Подготовката за Зет-а ми беше с брутални дози естрофем (5х1 през устата и 2х3 вагинално) плюс обичайните заподозрени - дуфастон, преднизолон, тромбо ас, климара, кринон...Зета мина перфектно и сега втори ден мързелувам и броя дните...
Искам да питам, на вас вливаха ли ви Интралипид преди трансфера? В смисъл, аз нямам проблеми с НК-клетките, но въпреки това ми вливаха?

# 638
Жана, не боли. Процедурата е с пълна упойка, и след нея те държат 2 часа, за да осафериш от упойката. Нищо работа. След това е възможно зацапване, ама при мен нямаше. Кога ще правите хистерото?
Змийо, айде усмири жилището за децата де! Друсай здраво но-шпа и ги прибирай!
Пууу,Шоши, то само дето класическа музика не прослушах за успокоение,ама май хаповете подействаха.Нямам никакви очаквания,нито лоши,нито хубави.Едно такова апатично и спокойно ми е...Квото сабя покаже.Абе тез полипи на преглед виздат ли се или само с хистеро? Че ако не стане и този път ще се чудя какво да търсим като причина  newsm78 Шошка, надуто ли е вече коремчето и още ли си на по / легнал режим ?

# 639
О, Змийо, размърдах се вече. Не ме свърта. Ама се пазя де. И при най малката болежка плонжирам веднага, било то и на улицата  Joy
Моя полип никой не го видя. Бил на много смотано място и въобще не се виждал. Направихме хистеро на сляпо, след неуспеха. Аз мислех, че са само пари на вятъра, но се оказа, че не е така. Интересно ми стана, че док ми препоръча след първия неуспешен опит още. Другите моми, не ги пращат на хистеро, и след втори. Евала на док, че му хрумна.

# 640
Жана, ще я махнат гадината! А лигавицата както ще е разранена след това, ще така гостоприемна за ембрионите, че веднага ще ги прилапа!
Дано  Hug

Мистика, много добър резултат  Hug Пожелавам успех  Hug, дано всичко е наред  Grinning
И на мен ми изписаха вливане на Интралипид, аз също нямам проблем с НК клетките...имам обаче един упорит херпес в лявото око, който беше при мен причината д-р Градинарска да ми назначи вливките.
Те са ми преди трансфер и след + тест за бременност, та не съм стигнала до тях така или иначе  Laughing

При мен полипа се видя на вагиналния  Peace

# 641
Амии, утре трансфер - ако сутринта няма контракции,днес беше добре на прегледа.Жана , търпение му е майката.Ще последваме и ние Шоши,няма начин.Марси,утре ще пиша как е минало.А дотогава - да не забравяме да си пием хапчелъците Simple Smile
Змийче, браво, аз ти казах  Laughing ще стискам палчета за утре  Heart Eyes Hug

# 642
Змийче, късмет утре! Hug

# 643
_Жана_ мерси, желая ти същото скоро. И аз съм махала полипи, нищо работа е, не го мисли Wink
Успех на Змийчето и от мен Simple Smile
Krassi14 как сте с бебо Simple Smile

# 644
_Жана_ мерси, желая ти същото скоро. И аз съм махала полипи, нищо работа е, не го мисли Wink
Успех на Змийчето и от мен Simple Smile
Krassi14 как сте с бебо Simple Smile
Мисти, добре сме Simple Smile.Имах големи притеснения след резултати от БХС, но всичко е наред, слава богу PraynigУсещам леки ритничета вече и дебелея...
Пожелавам на всички ви успешни процедури и много положителни тестчета!

Общи условия

Активация на акаунт