Re: Инвитро в клиника "Селена"- Пловдив, тема N 11

• 83 777
  • 751
  •   1
Отговори
# 675
Мина без проблем. Не усетих нищо, по-скоро ми беше дискомфортно заради пълния пикучен мехур и след това трудното изпишкване, но сега всичко е наред.  ooooh! Моят доктор е Матев. Успех на всички. Hug
Успех  Hug

# 676
Марси, браво, момиче  Hug
Ще очакваме да се похвалиш на 1.06. - хем си рожденичка, хем е ден на детето  Heart Eyes, та ще е на късмет със сигурност  Hug

# 677
Ето ме и мен. Прибрахме си двете тридневни шушки на топло. Сега почивка.... и на 1.06. тест/тогава ми е и рожденния ден  Heart Eyes, дано ми е на късмет/  baby_neutral Praynig
Е,Марси,ще се моля и за теб!Дано неусетно ни минат дните и празнуваме след това Simple Smile

# 678
Благодаря ви момичета Hug Дано Господ ни Благослови  baby_neutral Praynig и каквото трябва да стане, ще стане.  Heart Eyes

# 679
Успех и от мен! Тази темичка я правих аз, а вече имам детенце на почти година. Пожелавам на всички Вас, търпение и положителни тестчета.

# 680
Еее,супер - ха дано скоро да сме като теб Simple Smile

# 681
Ох момичета днес бях при Минев на 2-ри ден от цикъла...за 5-ти път всичко се одложи 😔😔😔😔хормонът ми бил висок....днес-и утре трябва да пия някакво хапче и в четвъртък да ида да ми вземат пак изследване...И ако всичко е наред ще започнем ,но дори и да ми се е смъкнал хормонът как може на 4 ,ден от цикъла да започнем стимулиране...много ми е гадно..😔😔😔😔

# 682
И на мен прогестерона все ми беше висок на втори ден, и док ме караше да пускам още на другия ден пак. И тогава все беше по нисък. Иди пусни утре един прогестерон пак, нищо че док ти е казал след два дни.

# 683
Искра, пусни утре или други ден пак хормона, ще е в граници.А че ще започнеш от 4-ти ден не е фатално.Аз почвах даже с Фемара от 3-ти ден и на по-късен етап с инджекциите.Успех!

# 684
И аз почнах от трети ден заради прогестерона - и на четвъртия ден да почнеш няма страшно, доктора ще съобрази дозировката...Споко и успех Simple Smile

# 685
Благодаря момичета ,днес и утре по 1хапче Преднизолон...дано най-накрая започна в четвъртък...мисля да исчакам с изследването до четвъртък...

# 686
Здравейте момичета😘😘😘днес най-накрая започнах стимулирането  ,много съм щастлива...дано е за добро😘😘😘да ви попитам само при вас колко дни продължи...И от какво може да се получи свръх стимулиране.

# 687
При мен около 10 дни, на 13-ти ден от МЦ ми беше пункцията.

# 688
При мен стимулацията беше 9 дни /започнах на 4 ден от цикъла/, на 15 ден ми беше пункцията.
Аз получих хиперстимулация заради поликистозните ми яйчници, които правиха фоликули като луди от комбинацията Гонал 150 и Мерионал 150... може би трябваше да са ми по-ниски дозите, но...както и да е, важното е че извадихме доста качествени яйцеклетки. Майната ѝ на хиперстимулацията, деца да има  Laughing
Стискам палчета за безболезнено изкарване на следващите дни и за много яйцеклетки  Hug
Сама ли ще си слагаш инжекциите или ще ходиш в клиниката ?

# 689
Ами ще ходя да ми ги слагат те....а само при поликистозни яйчниците ли се получава свръхстимулация...

Общи условия

Активация на акаунт