Re: Инвитро в клиника "Селена"- Пловдив, тема N 11

• 83 781
  • 751
  •   1
Отговори
# 660
 Hug
Дано всички отидем в този отбор в най-скоро време Heart Eyes Praynig

# 661
Браво Змийче  Hug. Хайде да ни подкараш с + резултати.  Praynig  baby_neutral Как мина трансфера?

# 662
Фокус,  нямам опаковка,  но я купувах от едно магазинче за фитнес добавки на Руски,  просто казваш немската.  Док ме упъти там.  Ти при кой лекар си?
Краси, ти си за реклама на Дхеа Simple Smile
Змийче, палчета и от мен, пиши как мина?

# 663
Мистика,
Аз не я купувам от Пловдив. Моята опаковка е зелена, вносителят е пловдивски. До колкото знам производителят е американски и била чиста и хубава, каквото и да означава това. Факт е, че нещо не съм в кондиция през последните дни и го отдавам на   Dhea-та. За това и реших да попитам вас дали имате наблюдения. Иначе д-р Минев е моят лекар. Simple Smile

# 664
Мина добре,ембрионите били много добри след размразяването.Пък да видим какво ще стане.До утре ще лежа,а после лекичко до теста.Марси,чакам утре ти да пишеш и всичко да мине гладко Simple Smile

# 665
Змийска мамо, честит ти напълнен тумбак!!! Намали темпото, да не се джуркат дяцата.
Момичета, отново ви казвам да не пиете каквито бонбонки ви паднат само щото "на една позната, далечна братчедка пила, и станала работата". И аз 3 месеца бях на добавки, и след първоначален Намален Яйчников Резерв с 3 антрални фоликула стигнах до абсолютно нормален резерв и 14 антрални и бременна в момента. Но всичко, което съм пъхала в устата е стократно проверено, щото както може да помогне, така и да навреди! Дхеата е хормон! Това не е аминокиселина, витамин или антиоксидант! Хормон е! Дават го за подобряване на резерв, качество и хормонален дисбаланс. Но формата трябва да е 7 кето Дхеа, а не само Дхеа. Дори и да няма видим страничен ефект, това не значи, че вътрешно хормоналния баланс ви е ок. ЗАДЪЛЖИТЕЛНО се правят контроли всеки месец, щото баш Дхеата вдига страшно тестостерона, а той, като мъжки хормон, потиска женските хормони. Няма как по елементарно да ви го обясня. Аз точно поради тая причина си го дадох на мъжо, да си се тъпче той с тестостерон колкото ще.
Има цели 3 теми "Витамини и добавки подпомагащи МЦ...", Денис е адски отзивчива, и е обяснила надлъж и нашир на такива ентусиасти, за действието на Дхеата.

# 666
  • Пловдив
Абе я си четете трите теми и не вярвайте на лекари, които плащат десетки хиляди за посещения на конгреси, конференции и специализации.  ooooh! Това, надявам се не е сериозно. Нито едно лечение, низависимо в коя сфера на медицината не е напълно безопасно и безобидно. Ако прочетите листовката на който и да е препарат ще се гръмнете на секундата. Но да се оспорват лекарски назначение на база три теми ......Всеки преценя за себе си полза-риск. Излишната параноя не е от полза за никого. Защо не вземете да прочетете малко и за лекарите, освен форумите. Между другото DHEA се изписва в много клиники в САЩ и Европа.  Peace

# 667
Dazel, подсети ме с твоя пост нещо друго - дали случайно, за мен не, месец след като започнах ударно Дхеа, направих огромна киста на гърдата. Док отрече да е от нея, но аз съм убедена. Пунктираха я. След 20 дни - пак. Тогава отидох при проф. Иван Гаврилов  (онкохирург), който каза, "е, да, стават такива работи от хормоните". Разбира се, че стават, тия "бонбонки" дето ни тъпчат, са такъв нож с две остриета... След това, почнах естрофема - стана ми лошо, като прочетох за рака на гърдата... Аз съм и фамилно обременена. Когато споделих с док, че се притеснявам, той каза - ами нямаме избор, трябва да я пиеш, да направим лигавицата. Демек, сещайте се...

Последна редакция: пт, 20 май 2016, 15:52 от МИСТИКА

# 668
Исках да помогна. Съжалих. Успех.

# 669
# 670
  • Пловдив
Момичета, няма какво да се лъжем една ин витпо процедура, с всички съпътстващи терапии, е невероятен стрес и риск за организма и здравето. И лекарите го знаят и ние го знаем. Но както е казала Мистика, а и докторът.....имаме ли избор. Да, избор винаги има. Дилемата
е готови ли сме са платим цената на риска или да се откажем. Успех и късмет на всички и дано всичко да е наред въпреки и напук на съдбата. Каквото е писано ще стане. Не се тормозете и не се натоварвайте прекалено......Нищо не свършва с едната бременност. Напротив тепърва започва......А като се роди бебето..  .е тогава купон да видите. Защо киха, защо не киха, топло ли му е, студено ли му е, гладно ли е, жадно ли е, защо плаче........ще заспи ли най-после и защо спи само 15 минути.....дами не е болно.....Без да се усетите ще стане първи клас.....абитуриент и ще изчезне от живота ни. Това е простата житейска истина. Простете да лиричните откронения. Успех момичета и горе главата.  Hug

# 671
Така е, Dazel  Heart Eyes
Ама нещо много сериозно я подкарахме, а няма смисъл Wink Дайте да я свършваме тая тема, че да си направим нова, да ни е по- на късмет. Сега видях, че тази е в която съм писала и миналата година  hahaha

# 672
Ето ме и мен. Прибрахме си двете тридневни шушки на топло. Сега почивка.... и на 1.06. тест/тогава ми е и рожденния ден  Heart Eyes, дано ми е на късмет/  baby_neutral Praynig

# 673
Ето ме и мен. Прибрахме си двете тридневни шушки на топло. Сега почивка.... и на 1.06. тест/тогава ми е и рожденния ден  Heart Eyes, дано ми е на късмет/  baby_neutral Praynig
Еее, супер, Марси, трицифрено чхг да получиш за подарък на 1-ви  Hug
Пиши как мина и кой беше твоя док?

# 674
Мина без проблем. Не усетих нищо, по-скоро ми беше дискомфортно заради пълния пикучен мехур и след това трудното изпишкване, но сега всичко е наред.  ooooh! Моят доктор е Матев. Успех на всички. Hug

Общи условия

Активация на акаунт