Re: Инвитро в клиника "Селена"- Пловдив, тема N 11

• 84 746
  • 751
  •   1
Отговори
# 225
  • Пловдив
iLi, съжалявам, че се намесих........Утъпканите пътеки са винаги по-лесно проходими. Късмет и успех.  Peace

Последна редакция: чт, 02 юли 2015, 19:56 от dazel

# 226
Досието ми при д.р Минев е доста голямо от миналата година.Лошото е ,че минах през доста зле изпълнен трансфер...Та сега ще се застраховам с дилатация ,за която се видя ,че има нужда...Уви не всеки го вижда...
Чак да си записвам...След 20г в това.... ?!

# 227
Досието ми при д.р Минев е доста голямо от миналата година.Лошото е ,че минах през доста зле изпълнен трансфер...Та сега ще се застраховам с дилатация ,за която се видя ,че има нужда...Уви не всеки го вижда...
Чак да си записвам...След 20г в това.... ?!

ili, Ставрев съгласи ли се на дилатация и кога точно се прави тя? Преди опита ли?

# 228
Да ,като чу  какво съм преживяла ,даже се учуди защо не е направена?! То е видно...
Ще я правя месеца преди стимулация, сега края на юли,т.е 10-15 ден на МЦ.
Dazel ,лошото е ,че с годините качеството на работа на Д-рите се влошава , а уж технологиите са много,много напред.Което ме навява на другата мисъл,не хуманната...
Като за последно правя всичко ,което е нужно , а другото Божа работа !
Успех на всички ! Вярвайте  !!!

# 229
Момичета искам да ви питам някоя от вас караха ли я да отслабне?
Тъй като аз съм 170 см висока, но съм 90кг.(от 10 години съм така макар ме съм на 25год.,като влезна в пубертета и напълнях от тогава свалям и после пак си ги възстановявам),предполагам няма да се съгласят да ми направят инвитро...?
Някой има ли подобен проблем...тъй като остават до мен 1100 заповеди  искам да съм подготвена психически
Благодаря предварително

# 230
Не се притеснявай,alexandra.alex. Никой няма да те кара да отслабнеш. Това не е причина за отказ от ин витро, така че спокойно си чакай заповедта. Аз също съм с наднормено тегло, но никой не ми е намекнал дори, че килограмите ми са в повече + това успяхме още от първия опит. Единствено ти, ако искаш от естетическа гледна точка, можеш да се мотивираш да отслабнеш. Simple Smile

# 231
Не се притеснявай,alexandra.alex. Никой няма да те кара да отслабнеш. Това не е причина за отказ от ин витро, така че спокойно си чакай заповедта. Аз също съм с наднормено тегло, но никой не ми е намекнал дори, че килограмите ми са в повече + това успяхме още от първия опит. Единствено ти, ако искаш от естетическа гледна точка, можеш да се мотивираш да отслабнеш. Simple Smile
Благодаря миличка

# 232
Момичета,някой знае ли д-р Ставрев от кога до кога е в отпуск ?

# 233
На мен ми казаха най-рано на 23.07 когато се обадих за преглед.

# 234
Аз  ще правя дилатация в периода 31.07 -05.08 при Ставрев.Не каза нищо за този период,но пак ще звънкам Simple Smile

# 235
Др Ставрев е отпуска до 20 юли.

# 236
Др Ставрев е отпуска до 20 юли.
Това,означава ли че на 21 ще е в клиникат?

# 237
Момичета ,някой ще подготвя  ли ин витро август ,септември ? не съм правила тогава и ми е малко странно,топло Simple Smile 

# 238
Аз до колкото знам, през август повечето от болницата почиват и не се прави инвитро.

# 239
Август със сигурност ин витрото няма  да работят, чух го от д-р Матев, когато бях на преглед.

Общи условия

Активация на акаунт