Re: Инвитро в клиника "Селена"- Пловдив, тема N 11

• 84 761
  • 751
  •   1
Отговори
# 240
До 20.08 ембриолозите няма да работят и може би за това ,но след тая дата....Така ни е плана с д-р Ставрев.Около 18.08 - 20.08 ,спрямо МЦ трябва да започна стимулации.Точно ,заради всички тия питанки се чудя ,дали да не оставим за септември , а сега само дилатацията...

# 241
Най-вероятно и аз ще започна 3 опит тогава,щом август почиват ембриолозите.

# 242
Който има по-нова информация моля да пише Hug
Аз ще звънкам след 20-и

# 243
Zu, каза че Ставрев е в отпуск до 20 сигурно на 21 ще е на работа.

# 244
На работа е на 21.07 др Ставрев.

# 245
Zu, много се извинявам за въпроса,но от къде мога да разбирам кога ще отсъства Ставрев и кога ще е на работа? Него ли трябва да питам ?

# 246
Той сам казва когато ще отсъства, на горната регистратура също знаят.

# 247
Той сам казва когато ще отсъства, на горната регистратура също знаят.
ZU, как сте с малките принцески? Растът ли? Как е след секциото,колко често Ставрев те вика за проследяване на матката?

# 248
Момичета ,някой да знае за нещо по евтиничко ,като стаи за гости около  Селена?Хотели колкото искаш ,ама да е по поносимо,нали? Simple Smile  bouquet

# 249
  • UK
В хотел Афродита? стаите прилични и цените, също бяха такива Flutter Една пресечка преди клиниката е

# 250
  bouquet
Здравейте момичета! Дилатацията мина добре,поне аз така си мисля ,но искам да Ви се оплача ,отново и отново за конвейра в клиниките...Никой ,ама никой  доктор не минава след дадената процедура да каже как,какво ,къде е минало ,какво ще правим...Имаше жена при Минев ,аз при Ставрев,минаха си 2-3-4ч станахме и си тръгнахме ?! Убийте ме ,но това не го разбирам !!!
От тук насетне аз-ние трябва да ги търсим ,да питаме ,да искаме !!!????Това ако е медицина ?!
Извинявайте за поста ,но страшно много ме изнервя този платен конвейр.
  bouquet

# 251
  bouquet
Здравейте момичета! Дилатацията мина добре,поне аз така си мисля ,но искам да Ви се оплача ,отново и отново за конвейра в клиниките...Никой ,ама никой  доктор не минава след дадената процедура да каже как,какво ,къде е минало ,какво ще правим...Имаше жена при Минев ,аз при Ставрев,минаха си 2-3-4ч станахме и си тръгнахме ?! Убийте ме ,но това не го разбирам !!!
От тук насетне аз-ние трябва да ги търсим ,да питаме ,да искаме !!!????Това ако е медицина ?!
Извинявайте за поста ,но страшно много ме изнервя този платен конвейр.
  bouquet
Ili7372, потърси ли Ставрев за да ти каже как е минало? Акушерките не ти ли дадоха информация,защо не е минал?

# 252
Извинявайте ,ама не ми е понятно ,ЗАЩО ние да ги търсим. Отиваме там ,плащаме си си за Услугата , а насреща грам внимание,уважение и т.н. Те си бягат по кабинетите и това е... #Cussing out
А , уж плануваме да започваме ин витро.Не е ли редно да дойде ,да поговорим, а не по телефона...Нали за това я правя тая дилатация ,не е за красота...

p.s. Сина ми е със счупена ръка и днес бяхме по други доктори ,та утре ще звънна на  Ставрев,ама не е там работата...

# 253
Извинявайте ,ама не ми е понятно ,ЗАЩО ние да ги търсим. Отиваме там ,плащаме си си за Услугата , а насреща грам внимание,уважение и т.н. Те си бягат по кабинетите и това е... #Cussing out
А , уж плануваме да започваме ин витро.Не е ли редно да дойде ,да поговорим, а не по телефона...Нали за това я правя тая дилатация ,не е за красота...

p.s. Сина ми е със счупена ръка и днес бяхме по други доктори ,та утре ще звънна на  Ставрев,ама не е там работата...

Ооо,трябваше в същият ден да кажеш на акушерките да го извикът за да поговорите. Така по телефона трудна работа.

# 254
...аз да го викам...Нима, не му е задължение.Жените много търпим...Такова отношение мъжете няма да търпят и за това премълчаваме каква е истината.Вярата ни крепи ,но...
Тук сега си провеждаме един диалог...Лошото  е ,че всички минават през това ,а се казват само розовите неща и когато някои нови момичета се сблъскват с това ,настъпва тишина...Не се говори истината.Аз съм в тия неща повече от 15г ,но такъв бизнес  не е било , а и се разраства с пълна сила.

Общи условия

Активация на акаунт