Сладкарничка за книги - тема 43

• 26 838
  • 738
  •   1
Отговори
# 735
  • София
Петенце, много се радвам, че началото на книгата ти харесва  Heart Eyes дано е така и натам ... честита кола, и да нацелуваш малките нови крачета от вашия род, когато видят българско  Heart Eyes
Всички, които са се отдали на екзистенциални и други тъги - имате много гуш  Hug Hug Hug
Паяче, браво за почивката, и аз ще си дам скоро - като се махнат тия, дето са ме налазили  Crazy поне за два дни ше се отрежа от всичко и ше забегна с малкия на гора или кой знае на какво...  Heart Eyes
Лека нощ на всички Hug

# 736
  • София
Мариш,пази се от мечките Hug
Ули,сигурно от утре.

# 737
  • София
Ехоооо  Hug
Току що се хоризонтирах с телефона в ръка след един прекрасен и много емоционален ден. Празникът ни беше разкошен. Спектакълът на децата -феноменален, с йога демонстрация, народни песни и танци, куклен театър, песнички на английски, немски и руски; станахме на крака за Върви народе възродени, с която се откри тържеството, а закриването беше с Детство мое. Нашата директорка е получила награда от министъра на образованието за дългогодишния си принос и себераздаване в сферата на образованието, а самото училище за фолклорната си програма, с която е участвало на състезанието "Нашите корени" - все хубави неща  Heart Eyes Получихме свидетелството за завършване на първи клас с Отличен и сме много горди и щастливи. После заслужено изпразнувахме в заведение цялата фамилия. Въпреки пороя навън, днес ни беше един прекрасен ден!
 Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Сега сме вече "Ваканция, ура!"  Laughing

Искам да поздравя Петенце-сърчице за новия член на семейството - да е живо и здраво бебчето, да расте щастливо и много обичано! И честита кола - много километри да навъртите, все безаварийно!

Нелче, теб прегръщам специално, ти си знаеш защо  Hug

Точи, лудетино такава, сто дни с Тони  hahaha - не си е работа това  Laughing

Маришкоооо, къде си, другарче? Давай да мислим среща за четвъртък, петък или събота, за да ти дам остатъка от подаръка, че май ще е по-лесно и в пъти по-приятно да ти го връча в ръцете, защото до поща едва ли ще стигна скоро, а и ме е страх, че може да се счупи.
Някой друг за среща в изброените дни?

Милееее, пак зачезна  Cry Къде си? Липсваш много вече...

Лоти, Ули, много искам да се видя с вас и да си поговорим, че нещо не ми достигнахте  Hug

Бъбълче, дано вихърът около теб е само с положителни емоции!

Още имам да пиша, но ще трябва да ставам след малко, така че ще се спра засега.
До утре, прекрасници! Прегръщам ви всички  Hug Hug Hug

П.С. Който има желание и възможност нека пусне новата тема   bouquet

# 738
  • Кърджали
Пуснах новата тема, че 50-та страница вече.

Новата тема

Сега отивам да спя.

Общи условия

Активация на акаунт