Сладкарничка за книги - тема 43

• 26 838
  • 738
  •   1
Отговори
# 720
  • USA, Steak State
Здравейте момичета! Честит празник на патерици.

Изчезнах последните 3-4 дни, но си имам оправдание. Няколко дни изобщо не се занимавах с интернет, дори телефона ми беше изключен. Чувствам се заредена и много добре.

Виждам бебета, нови коли, работа. Развихрили сте се докато ме няма. Да са ви честити!

Почти свърших Снежко и се чудя какво да подхвана след него...

# 721
Метнах една червена леща и пристигам да ви нагледам, а то тук затишие Thinking
Вени, лебед наш прекрасен  Hug
Гиги, Лоти, Нели, Мариет, Алекс, Паяк, Ули - имате по една  Hug от мен  Heart Eyes
Отивам да чета. Бях грабната от първата страница! Точно такова нещо ми се четеше май  Peace
Гани, благодаря ти за подаръка Hug Твоят дар захапах преди малко Flutter

# 722
  • на североизток от Рая
Ули, мина интервюто, да. Дори не бива да се изразявам так, де, не е тактично към милата жена. Но като шега го наричам така. Опознавателна среща звучи по-добре. Утре ще дойде да подаде документите на детето.

А на теб не ти позволявам унилост. Не! Не чувстваш ли, че мисля за теб. Книгата с разкази е прочетена вече, писах в другата тема, не се разочаровай като прочетеш. Оставям си другата за дни, в които мисълта ми ще е по-бистра. Искам да  йсе отдам напълно, да съм свежа. Все още има една умора в мен, но не физическа, може би е психическа. Ще мине, не се притеснявам от тези си усещания. В края на седмицата пък е завършването на Тони. Предстои една тежка раздяла, той е променен тези дни, изживява го, знам, че с мъка чака предстоящия ден, онази вечер преди лягане ме прегърна  и като ме стисна силно, разбрах, че нещо има. И го попитах какво му е, боли ли го някъде, а той се разплака. Каза, че плаче за госпожа П., разплаках се и аз. Тя даде много и на мен, научи ме на много неща, много откраднах от нея. В тези отминали години тя беше и учител,  и майка, и на детето ми,  и на мен. Ще ми липсва като негов учител, но си остава моя ценна и скъпа колежка.  Heart Eyes Но тези неща ги мисля и премислям, ще плача много в петък, пиша и тъгувам и сега. Защо има раздели, мамка му.  Whistling Cry

Паяче, здравей!  Hug

Точи, Джойленд ли те грабна така?

# 723
  • София
Има такива дни, тъжни, омърлушени...  Hug.

Точи, видях в ГР, че си започнала "Джойленд". Това е бижу и не искам да те настройвам предварително, но вярвам, че ще останеш така завладяна до самия край  Heart Eyes. Днес е ден на Краля - и аз уж за малко отворих "Възкресяване", само да погледна нещо, а всъщност доста позарязах работата следобяд  Mr. Green.

# 724
  • ГОре на черешата...
Ехееее, никакви тъжни мисли не давам да минават през милите ви главици, я се усмихнете Heart Eyes!
След малко с Калоян изчезваме на концерт на БТР, ще си вземем чадъри, че май идва буря...Дев, как е при вас, казаха, че имало градушка.

Нели, гуш за Тони Hug!

# 725
Нелко, Лебедчето ни вече е писало - Джойленд ме грабна. Станах да разбъркам супата и изчезвам Peace Hug

# 726
  • Кърджали
О, Точи, с теб една и съща книга четем. То моето четене историческо стана, ама нейсе...

# 727
Има такива дни, тъжни, омърлушени...  Hug.
Ей, избоде ми очите докато го пишех, замислих се, ама на накрая защо ли реших, че е правилно с "у"...

Нели, такова време в годината е за теб, в което емоциите просто са много и обсебващи. Ще имаш нужда след това от почивка.
Разделите, уви, са неразделна част от живота, но винаги се сещам за една мисъл от "Секса и града" (епизода след 11-ти септември), цитирам по памет: Хората, които обичаме са винаги в сърцето ни, а ако сме наистина късметлии само на един самолетен билет разстояние.

Повтарям си я като се сетя за милите ми приятелки, които са далеч и виждам, ако имам късмет, веднъж годишно.

Сега прочетох отзива ти за книгата, жалко наистина. Но аз лично имам проблем да чета разкази и много се чудех дали да рискувам, но нали ти казах, кое изречение ме спечели Simple Smile
Ехе, Мариетка, БТР за пръв път ги гледах в градската градина на родния си град Simple Smile още не бяха известни, ние бяхме ученици, някои свиреха в група и после даже си поговорихме с тях Simple Smile
Да си изкарате хубаво.

# 728
  • София
Има такива дни, тъжни, омърлушени...  Hug.
Ей, избоде ми очите докато го пишех, замислих се, ама на накрая защо ли реших, че е правилно с "у"...
Ули, и аз го написах с "У", но ми се подчерта от спел-чека и го поправих  Embarassed.

# 729
  • на североизток от Рая
Май ми се прииска да ви видя. А вас ви няма. Гледате ТВ ли, четете ли, перете, или пъъък..., не знам и аз какво да предположа.

Мариета е на концерт, това го знам. И аз бих отишла на този концерт. Heart Eyes

Благодаря! Връщам същото -  Hug Hug Hug!

Вали ли при вас? Май из България е валяло почти цял ден, при нас дойде късно вечерта. Но вали тихо, не гърми, само светкавици има, но рядко. Дано така да мине, само с дъжд, че от градушки ме е страх. И язък за труда на хората, в градините сега има какво ли не, става ми тъжно природните аномалии като унищожават продукцията.

Ули, много хубава мисъл си цитирала, не я знаех.
 Ще мине раздялата, но остава дълго споменът от нея. Особено пък в дете. Когато си обичал учителката си, после търсиш същата като нея, трудно ще му е на Тони.  Confused Като госпожа П. няма да има, вече ще са много, различни...

Сигурно утре ще ви намеря на ново място, в нова тема. Дано там да сте повече, че ми липсват много някои момичета.  Hug

Лека да е нощта ви, денят ви утре,  Hug!

# 730
  • София
Аз съм тук, но май ще се гушна с полковник Дрангов  Grinning

При нас вали и даже си погърмя - добре.

ООО, завидях на Мариетка - много обичам БТР.

Лека нощ от мен.

# 731
  • София
Аз минавам,за да видя кой какви ги е надробил през последните няколко часа.
Загледах концерта на Слави по телевизията.Хареса ми.
С ММ си сипахме по едно малко,поговорихме,пък той не бил лош човек  Mr. Green
Да ви се похваля.Латинките,които насадих преди 10 тина дни са покарали.Малки крехки зелени стъбълца.Много им се кефя.Едни такива нежни,малки...

# 732
  • ГОре на черешата...
Ей ме на, заредена на макс - хубав концерт, както винаги - с него започнаха празничните дни в града ни. Утре - Марияна Филева и Графа.

Нели, не, изви се хала надвечер, после утихна. Сега е облачно и нейде надалеко святка. Май има нужда да дойде и при нас, кротък дъжд, че се засуши...

# 733
  • София
Браво,Мариет!
Тук валя,гърмя,но беше за малко и сега не вали.Въздухът е един такъв чист,росен,росен.

# 734
Аз се зачетох в едни дискусии в гудрийдс, които са ми толкова далечни, но пък интересни, че успяха да ме изкарат от главата ми Simple Smile

Слив, вие вярно сте айляци, да връзваме ли коланите тази вечер?

Общи условия

Активация на акаунт