Аз май наистина успях да отбия Криси, втора вечер не си потърси
. Нормално е да плачат от дядо Коледа -малки са -имам такава снимка и на сина как се дърпа и реве .анди-бързо оздравяване .Лимонче-номера със събличането ни е запазена марка ,даже сега е само с клин -без чорапи ,без блуза защото си ги съблече и на мен ми писва ,поне лятото я оставях ама сега хем се притеснявам хладно е хем тя се съблича -луда работа са 2г .За капак само повтаря искам,искам...... и не искам,не -това ако аз нещо и предложа ,а и цял ден дрънка устата и не млъква пък ако не говори реве или пищи за нещо -цирка е пълен .
за колко време отива или планирате и Вие да напускате БГ след време и да ходите при него ...явно съм пропуснала плановете ви .Днес в едно Коледно селце щяхме да ходим ама дъжд и ни провали плана -бяхме цял ден у дома .Много тегав ден и една лудичка Никол ,а за капак и ММ го боли кръст едвам ходи -не ни беше ден .
за колко време отива или планирате и Вие да напускате БГ след време и да ходите при него ...явно съм пропуснала плановете ви .Днес в едно Коледно селце щяхме да ходим ама дъжд и ни провали плана -бяхме цял ден у дома .Много тегав ден и една лудичка Никол ,а за капак и ММ го боли кръст едвам ходи -не ни беше ден .
Бързо оздравяване на Димана
.Днес отвориха новата Площадка в Парка -беше малко кално ,ама на Н много и хареса и ще сме там вече всеки ден -тихо,няма коли ,има къде да играе ,място за пикник има даже имам план там да обядваме в този сезон е супер ,дано няма много дъждовни дни .Утре сме на Коледно тържество в Църквата там където играе (2 пъти седмично ),та от там им го организират .Ще пиша как е минало -дано и хареса . 
мн неприятно е това с повръщането. То всяко разболяване е гадно, но това е мъчително за дребосъците. Мн важни са солевите разтвори в тези случаи. На Калина и изписаха лятото Хидрасек. Мн по-бързо се възстановява организма. И едно Ре комфорт май се казваше. И аз съм го ползвала. Страшно бързо оправя. Но лекарите трябва да кажат.
големия подарък е батут и ще го получи на Коледа, стига да го доставят
Какво казват докторите? Да не е от някаква храна или вирус казват?
Това е линк към песента, в случай, че има и други фенове на този хит.
,снимки има в профила ми в ФБ.Повечето деца се дърпаха от дядо Коледа -Никол напротив напираше да е до него ,изобщо не е плакала нито се е дърпала
,направихме и снимки ,преди сън пак за него говореше .Сега отиваме в Парка малко да поиграе .Желая слънчев ден и на вас ,и всички болнички да са здрави за да се радват на Коледа.