.Магнет-честита печалба да си играят децата дълго и тихо с него
desive78- ще се справиш с домашното гледане и ние се гледаме -хем ще пишеш и ще споделяме игри и бели
Днес е дъждовно и сме си у дома ,малко странно е за нея и още от сутринта искаше да излизаме .Тези дни ще имаме нова Площадка в Парка предстои откриването и ,и ще ни е любима предчувствам .Пък и Никол много харесва Парка .За подаръците -ние решихме да си купим нов-о ТВ- е не точно за Коледа ,но това ще го минем за подарък
. Техниката ни нещо взе да умира -лаптопа ми е повреден ,сега ТВ дава дефект (той си е старичък ,наследство от предна квартира от едно момче което се прибра в БГ и ни го подари -емигрански неволи
)та едно по едно ще се сменят .Продължавайте с активността -много се зарадвах ,че сте писали толкова . 
Плетенето е много полезно умение, не виждам защо да се смея. И моята баба, лека и пръст, ме учеше навремето, обаче мога само една плетка - "бръчковото" и само шалове. По - сложни неща със свивки и наметки не знам. 
, а ляга късно към 10 се мием, приказки и то става и 11ч понякога. По рано никакъв шанс да легне, а сутрин почти не ми се е случвало да я будя за ясла.
и кара мен да и правя топки .Снощи Н каза и позна един цвят син показа ми кубче син цвят ,но го казва на англ. блу (blue) ,днес пак го позна каза ,че джапанките и са блу
тс не е било съвпадение .Тя казва и другите цветове като думи ,но ги бърка може на жълт предмет да каже червен (red ). Вашите имат ли интерес към цветовете и разпознават ли ги в предмет ?За сега я уча на англ . да ги казва с цел да не я бъркам ,пък и в Ютуб -има клипчета и ги пускам хем ги вижда хем чува изговора им .По същишт начин с буквите -пускам АВC-песни и някой англ . букви ги знае ,даже и припява на песничката
. 

изграждат имунитет. Препоръчани теми