Лято иде става време за море,НОЕМВРИйче малко, сладко дупИ ще пече!

• 57 612
  • 749
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Лимонче,  може. Да зарадваме таткото с 30 минути без теб Simple Smile

# 646
Biskvitka87-щом харесва нека пие ПМ ,какао за закуска слагай .Една приятелка предложи на Н тя отпи две глътки и не и хареса .Тя си е твърд фен на КМ  Simple Smile.Магнет-честита печалба да си играят децата дълго и тихо с него  Simple Smile desive78- ще се справиш с домашното гледане и ние се гледаме -хем ще пишеш и ще споделяме игри и бели  Grinning Днес е дъждовно и сме си у дома ,малко странно е за нея и още от сутринта искаше да излизаме .Тези дни ще имаме нова Площадка в Парка предстои откриването и ,и ще ни е любима предчувствам .Пък и Никол много харесва Парка .За подаръците -ние решихме да си купим нов-о ТВ- е не точно за Коледа ,но това ще го минем за подарък  Simple Smile. Техниката ни нещо взе да умира -лаптопа ми е повреден ,сега ТВ дава дефект (той си е старичък ,наследство от предна квартира от едно момче което се прибра в БГ и ни го подари -емигрански неволи  Wink )та едно по едно ще се сменят .Продължавайте с активността -много се зарадвах ,че сте писали толкова .

# 647
  • София
Ееее, момичета, дечицата много са напреднали - пластелин, водни боички! Браво Simple Smile
Здравка, и на теб браво Simple Smile Плетенето е много полезно умение, не виждам защо да се смея. И моята баба, лека и  пръст, ме учеше навремето, обаче мога само една плетка - "бръчковото" и само шалове. По - сложни неща със свивки и наметки не знам.
Прясно мляко Ясен пие от скоро. Свързвам го с детската ясла.
Приказки четем всяка вечер преди лягане. Обича най-много  Вълкът и седемте козлета (от поредицата приказки уикенд по 90 стотинки).
Подаръците са както следва: за единствения дядо и единствената баба - албум със снимки от първия и втория рожден ден. За всички ще има някакъв вид календари (от яслата). За ММ - музикален плейър. За кума - ски ръкавици. За племенника - принос към столчето за кола. За Ясен - батут (взаимствах идеята от тук).
Поздравления за вталените и спортуващите  bouquet

Кадроваче, радвам се да те "видя" Simple Smile  Hug

# 648
  • София
Втори ден Лили не спи през деня.
Вилнее от сутрин до вечер и съм на ръба, предвид че са в комплект с брат й в нас.
Оф и ни чака още една пълна упойка януари, за махане на конеца от окото и започвам да се подготвям психически за нощта преди това...

# 649
  • На десетия....
Магнетче , нощем спи ли?  Поне да може да се наспиш. Упойката не я мисли от сега  Hug
Аз да се оплача от спането на Димана тази нощ. Не можа да се отпусне и цяла нощ си спа при нас и  само да мръдна / гушо мама/ .  В 6ч скочи, че се е наспала  #Crazy , а ляга късно  към 10 се мием, приказки и то става и 11ч понякога. По рано никакъв шанс да легне, а сутрин почти не ми се е случвало да я будя за ясла.
къдроваче успех с работата, малката да е здрава.

# 650
magnet- и ние имахе такива дни ,даже бях писла .Сега отново спи на обяд (пу-пу) ,но понякога иска да гледа песни на лаптопа и да седне на стола със шишето с КМ -заспива за минутки и я местя ,друг ден си ляга на леглото без пазарлъци и докато я погледна заспала .Дано и при вас е период .andi-di-не прави кой знае какво с пластелин мачка го и реже  Simple Smile и кара мен да и правя топки .Снощи Н каза и позна един цвят син показа ми кубче син цвят ,но го казва на англ. блу (blue) ,днес пак го позна каза ,че джапанките и са блу  Simple Smile  тс не е  било съвпадение .Тя казва и другите цветове като думи ,но ги бърка може на жълт предмет да каже червен (red ). Вашите имат ли интерес към цветовете и разпознават ли ги в предмет ?За сега я уча на англ . да ги казва с цел да не я бъркам ,пък и  в Ютуб -има клипчета и ги пускам хем ги вижда хем чува изговора им .По същишт начин с буквите -пускам АВC-песни и някой англ . букви ги знае ,даже и припява на песничката  Simple Smile.

# 651
 KuKumqlka, благодаря ти  bouquet
 andi-di   Hug аз се радвам да ви видя и че сте добре  Simple Smile

# 652
  • На десетия....
Минавам на бързо да се оплача, че Димана не отрази подаръка от градината. Ние явно се бяхме нагласили да свири постоянно  hahaha
Стефи за сега само сортира цветове, повтаря ги но не мога да кажа, че ги знае.  Научи дясна и лява ръка.
Днес последен работен ден за седмицата  и ми остават още три, ако са толкова тежки като изминалите искам да се събудя на 24, ако е възможно. 

# 653
Magnet, всичко ще бъде наред. Дано и след упойката мине леко периода  Hug

Аз съм вече отпуска и днес оставих малкия с мен вкъщи, така че и той е във ваканция. Бях снощи на фирменото Коледно парти, но не издържах дълго и като Пепеляшка си тръгнах в полунощ.
Вчера за дядо Коледа в яслата бягал и се крил от дядо Коледа, после пък плакал, че си тръгва и не спал цял ден. А вкъщи постоянно пее Коледни песни и обяснява какъв голям подарък му подарил дядо Коледа. Хареса му подаръка с имитацията на храна и сега иска да реже всичко с ножа-играчка  chef

# 654
Магнет, опитай се да не мислиш отсега за упойката. Изкарайте си спокойни празници. А защо те притеснява нощта преди това? Аз знам, че не се яде, но те са големи и без друго не ядат нощно време? Стискам палци! Настрой се положително, трудното е зад гърба ви!
Европа, като решиш, пиши!
Ние пропуснахме коледното парти в яслата. Гледах снимки и масово дечицата се дърпаха и плачеха от дядо Коледа. Иначе имаше куклен театър и е било много хубаво според мен. Живи и здрави , догодина дано присъства!
Непрекъснато си събува домашните пантофи, чорапи, долнища, всичко. По цял ден за това се разправяме. Цветовете не ги познава. Ако е като брат си няма да ги научи скоро. С боички не рисува, само с миещи се флумастери. Всички игри са й омръзнали, занимават се само с глупости с брат й.
Дайте идея за подарък за Коледа. За брат й купихме нещо обемно и за нея трябва да е подобно, но вече съм изчерпана откъм идеи.

# 655
Момичета, аз искам да се похваля, че почти отбих Криси, а може и да съм де. Вчера взех вече твърдо решение, защото отдавна отлагам, а имам здравословни, а и още доста други основателни причини. Понеже сама не искаше, а и само с говорене също, пробвах метода с лепенките и й казах, че ме боли и че няма мляко и след 2 пъти обяснения и час опити в друго приспиване, накрая не си потърси даже повече, гушна се и заспа. От вчера на обед не е сукала, още нямам напражение баш, дано да мина и без някакви медикаменти или др. неща за спиране. Дано и тази вечер така добре да реагира и да няма драми.

# 656
  • София
ЛИмонче, тя още цока. В това число и нощем...и като не дам става ад.

# 657
  • София
Само да се оплача накратко Sad
Скрит текст:
След само три дни на ясла Ясен пак е болен, ларингит. В рамките на един месец ще пие антибиотик за втори път. Пак висока температура, кашлица (само че сега е лаеща), много зачервено гърло, почти не яде.  Cry
Коледното парти ще бъде без нас.

# 658
  • София
Така е анди първата година. Ще видиш догодина в 1 група как ще са различни нещата. Дерзай.

# 659
  • На десетия....
andi-di бързо да оздравява Ясен  Hug  изграждат имунитет.
Лимонче предполагам имате доста неща, но ако нямате кухня или каса, количка с продукти за пазаруване.  Димана играе с кухнята, количката я пълни играчки и я бута из къщата. Аз си мисля каса да взема, че нещо тази година се забърках и още сме без подарък за вкъщи.

Общи условия

Активация на акаунт