Лято иде става време за море,НОЕМВРИйче малко, сладко дупИ ще пече!

• 57 614
  • 749
  •   1
Отговори
# 630
Приказки четем. Обича най-много  Маша и мечока и дори преди няколко дни ме изненада като я разказа цялата докато вечеряхме. Нови много много не иска, трябва с нещо да го впечатлят в началото.
Подаръци съм взела индивидуални. За свекървата - чаша със снимки  на децата, за свекъра - масажор, за мама - огнеопорен стъклен чайник с цедка, за баща ми ще вземе мама. За прабабите - снимки на децата в рамки. За всички ще има големи и джобни календари. За ММ ако не харесам някое яке, съм решила ел.четка за зъби. Него трудно мога да го зарадвам. За него всичко е излишни и ненужно, а каквото му трябва си го е купил. Мисля си и да му подаря уикенд някъде, но не съм сигурна дали  ми се ходи някъде с децата на този етап.
Сестрата от яслата каза, че децата, които тръгват и са още с памперс, ги слагали през 10 мин  на гърнето. Като ги питах колко деца са с памперс, казаха че само едно момченце е с памперс, но то ходеше от няколко дни на ясла.

# 631
Сиво облаче,не знам, дали има специална възраст за даване на вода от чешмата. В нашата ясла им дават от чешмата. Предполагам, че зависи от качеството на водата в района, в който живеете. Иначе аз давам изворна или от кана с филтър.

# 632
Здравейте, момичета, не съм влизала от месеци. Как сте? Ние сме долу-горе добре. Криси тръгна на ясла, но се разболя на 5-я ден и сега от утре пак я пускам, но са едни ревове и тръшкане, не иска да ходи и ще я видя, а във вторник трябва да е цял ден със сигурност, че ще имат тържество. Целувки на всички  Hug

# 633
И аз от лятото давам вода от кана с филтър. А давате ли на децата да пият прясно мляко. Аз до сега само съм му давала кремове с мляко, но от скоро започчна всяка вечер да иска мляко с какао. Дали да му давам?

# 634
  • София
Аз не бих давала вечер мляко с какао. Сутрин да. Вечер може само мляко. Щом детето иска да пие прясно мляко защо да не даваш.
Според някои хора не е много ок.  
Според мен е въпрос на лично решение и разбиране.
Моите деца засега не искат да пият чисто прясно мляко. Но такова присъства в менюто им отдавна в манджи, кремчета, кексове...

# 635
  • Sofia
Деян се обзаведе с пореден бронхоспазъм. Не беше правил от година. Изчете ни днес лекарката една лекция, че не е трябвало изобщо да го пускаме. Какво ще го правим вкъщи цяла зима, не знам просто.
За чешмяната вода- аз давам само такава отдавна.

# 636
И ние сме си вкъщи с гноен отит, мина й вече де, но с антибиотик. За тази година няма да ходи повече на ясла. Ще се възстановяваме от антибиотика, дано не й се отрази много зле на имунитета. Ще направя всичко по силите си, че тези силните лекарства не ми допадат, но когато се налага няма как.
И баткото и той вкъщи тези дни, направо съм съсипана от двамата заедно и непрекъснатите им претенции, но дай Боже те да са живи и здрави, а аз ще се оправя някак. Трудно ми е най-вече, защото съм на хранителен режим с тренировки всеки ден, вече трети месец, и си готвя по 2 пъти на ден само на мен и тренирам докато спят, но продължавам, няма да се откажа. Успях да си възвърна килограмите от преди да забременея за първи път, но искам още да мръдна надолу.
Магнет, честито за печалбата, покажи, моля те, какъв е точно, че търся за големия нещо подобно.
За празниците сме си вкъщи, за ходене някъде по хотели не си го и помисляме, нещо става по-трудно като растат, вместо да ни олеква, дано е само период.
Чак днес украсихме елхата. Подарък за малката не сме измислили освен един мек пъзел. Бебешка мозайка съм харесала, но е скъпа и ще си помисля. С никакви играчки не играе.
Приказки не търпи да й се четат. Като четем с брат й тя си прави нещо друго.
Последните дни, особено вечер сяда да пиша сама на гърнето. Акането там го прави също.
Да се оправят всички болни!

# 637
  • На десетия....
Димана вече е здраве и днес ще върви на ясла. Аз все още съм болна, но трябва да съм на работа. От днес до Коледа ще е натоварено и не мога да отсъствам.
Лимонче щом си се захванала с хранителен режим  ще успееш. Аз от както се върнах на работа свалих 8кг / в тичане ясла, работа, ясла/ имам още 2 за да стигна кг от преди да забременея, но сега изглеждам доста по слаба и аз не знам как стана. Определено промених някой хранителни навици, но не драстично.
desive78 ще се справите с гледането вкъщи  Hug Важно е да е здрав малкия.
Biskvitka87 давай му мляко щом иска, измисли начин какаото да даваш сутрин. Димана не иска прясно мляко, но кисело си хапва без нищо, ако и сложат бисквити ги отбягва и хапва само млякото.
puhelin този факт с водата от чешмата в яслата съм го пропуснала.
Къдроваче [/b ]пиши по често  Hug
Джудето се губи ...Как сте с Виктор?

# 638
  • Истанбул
Бързо да оздравяват малчуганите! Кукумялче дано Димана вече ти е все здрава!
Лимонче браво за постиженията ти! Трябва много воля, за да продължаваш да спортуваш. Ти явно я имаш! Браво,възхищавам ти се!
desive78 със сигурност ще се справиш с гледането в къщи,дано да запазиш разсъдъка си Simple Smile
Biskvitka87 и Боряна иска понякога прьсно мляко да пие през деня. Аз и давам, но тя го пие чисто. За мен децата вече пораснаха и лично за мен ако няма някакви предразположения към алергии и дерматитит не е проблем да пият мляко.
Къдроваче радвам се пак да видя писано от теб, отбивай се по често!
Ние още нямаме подаръци приготвени. Само няколко неща, но те не са всички. Тази година няма да се купуват големи падаръци. Така се разбрахме с семейството. За всички ще направя календари с снимки на Б.
За децата на кумовете ни, съм взела комплекти вилица, лъжица, нож и малка лъжичка на Zwilling. Споделям го като идея за подарък Simple Smile
Ние и двете сме малко настинали от предния четвъртък. На Боряна и останаха още сополите надявам се и те скоро да спрат.

# 639
  • София
Лимонче

на Kandatoys

# 640
  • София
Ейй Лимонче, кога ли ще пием кафе... щяхме като ги оставим в яслата някоя сутрин, но като гледам и двете сме на един хал с болни деца. Калина е на антибиотик за втори път от 20.11 насам.и тя няма да ходи повече на ясла за тази година.  За после ще помисля.
Кадроваче,  радвам се, че се появи Simple Smile
Исках да пиша още, но Калина не ми дава. Трябва да "режем" торта /пласмасова/ и да я слагаме в чинийки...

# 641
Благодаря ви, момичета и аз се радвам, че сте тук и мога да ви чета как сте Simple Smile
Да оздравяват всички болни, аз почти оздравях вече. Криси от днес е пак на ясла и за пръв път за цял ден, ще я видя какви ще ги свърши. Аз още я кърмя и тя заспива само на гърда, сега за пръв път ще я преспива друг, по-скоро никой няма да я преспива и не знам как ще реагира.
 Да се похваля, че аз пък за около 10-11 месеца свалих 28 кг с 90 дневната диета, имам още за сваляне, но засега май ще направя малка почивка  Simple Smile

# 642
Здравка, трудно ми е много, аз изобщо не съм спортен тип, а по принцип по-отпусната и мързелива. Дано успея и занапред да спортувам!
Магнет, страхотен е! Големият има РД в края на месеца и това може да е подарък. Само се ядосвам, че с никакви играчки не играят, но няма как без подарък на тези празници.
Къдроваче, уау, много кила си стопила, браво!
Европа, ако искаш може да не чакаме малките да тръгнат на ясла, а да 'избягаме' от тях за по кафе през някой почивен ден. Напоследък мъжът ми работи и съботите и дори 30 минути без мен с децата ще му се отразят много добре. Grinning

# 643
  • София
Кадровачке изплюй камъчето Wink
Аз бих я спряла от ясла.. .поне да мине грипния период.

# 644
Магнет, надуши ме нещо май Simple Smile, ами айде малко ще изчакам  Wink. Не мога да я спра, защото започвам нова работа и няма кой да я гледа в този период за жалост.

Общи условия

Активация на акаунт