И ние сме в графата на болните пак...10 дни болна+АБ. после 2 дти в яслата и в събота вечерта пак темп. В неделя нищо. Снощи темп39,4° и малко задна хрема. Днес пак нищо. Премата си стои. Казва понякога, че я боли при ухото, но то изглеждало добре. Затова педи каза, че може да е зъби, били надути венците. Ама аз не виждам. Минала сесмица я вдех от яслата с адски подсечено дупе, чак изгоряло. Седяла е кой знае колко време с ако в памперса. Пуснаха и днес урина, съмнение за уро инфекция...оффф тази ясла. Мн се дразня. Не знам дали да ходи.вкъщи сме доста добре с гърнето, но там не им се занимава. Вече за не знам кой път я взимам с червено дупе. Това не е нормално. Научила е само неправилно говорене и да се кара:"тихо, млъкни, ще ти взема шишенцето. Ела тук бързо, веднага..." оффф нещо мн ме е яд на жените в яслата. Оплаках се
За Коледа ще сме на гости в нашите тук в София, в къседния квартал
А за НГ може би в Русе при сругата баба и с няколко приятели. Но ще видим Калина как ще е. Мисля да не ходи на ясла скоро. Ще пропусне май коледното тържество там. Затова мисля да видя в някое клубче Коледно парти с подаръци и Дядо Коледа за малки деца. Да е разделено по възрасти.

А вече искам малко "свобода", ама тц.

Манджите пък и ми се получават даже.