Ясновидци/врачки - тема 28

• 251 731
  • 749
  •   1
Отговори
# 210
Здравейте!
Да ви кажа впечатленията ми от Ани от Пловдив-не мога да кажа,че е многословна в предсказанията и тълкуванията си,на мен лично ми задаваше доста въпроси,като че ли подпитваше,за да ми каже какво ще стане,но в крайна сметка аз си бях отишла там с въпрос за любимия ми и си нахалствах да ми каже за него....В крайна сметка жената ми каза няколко неща,които наистина се припокриват с реалността,но пак казвам-не е многословна и не реди романи....Задава доста въпроси...Знам,че не е врачка или ясновидка,но все пак нали трябва да тълкува планетите и подредбата им и да ти каже според тях какво те очаква,а от там нататък дали е вярно или не-тя не е ясновидец.
Доста приятна и земна жена е,усмихната,приятно ми беше да си поговоря с нея,но честно казано като че ли го играе повече психолог и дава съвети,отколкото прогнози.В крайна сметка успях за изкопча прогноза за отношенията ми с любимия човек-даде ми срок,че до три седмици ще ме потърси,а до края на юли ще сме заедно,но до края на годината пак ще сме разделени.Другата прогноза,която ми даде е за след 4-5 години,така че ще видим тази скорошната дали ще се сбъдне.
За минало не ми е говорила нищо,за характера ми позна доста неща,аз през цялото време нахалствах с конктретен въпрос и тя някъде към край като че ли ми даде отговор,просто за да не е без хич...
Общо взето-като общуване е много приятна,като тълкувания не е особено разговорлива и подпитва повече,за бъдещите прогнози ще мога да ви споделя след 3-4 седмици.
 Hug Hug Hug Hug

# 211
Здравейте, има ли някакви лични впечатления от баба Мита от Гурково - Добричко? Rolling Eyes
http://light.standartnews.com/lifestyle-misterii/baba_mita_bae_n … tm_source=flip.bg

# 212
При мен сроковете на Ани от Пловдив не се сбъднаха. Иначе развитието на ситуацията го предвид. Но на мен ми гледа само на карти таро. Каква е таксата й за хороскоп и има ли повече познаваемост като астроложка ?

# 213
Аз предпочитам народни женици, възрастни. И сред тях има много измамнички, но все си мисля, че истинската дарба ще отиде при по-обикновен, простоват човек. Е на карти може да гадае всеки, но наистина да вижда, да предчувства трябва да е простоват, по-близо до природата и Бог. Дарбата отива при този говорещ с прости думи, не на тези с напарфюмираните, философски и психологически клишета. На младите и много лъскавите с вид на студентки, банкерки, джебчиики или фолкпевици нямам доверие честно казано.

# 214
Еййй,аз защо не разбрах,че Ани гледа и на карти таро......
Тя на мен не ми предложи да ми гледа на таро и сега ме е яд,може би щеше да ми каже повече неща.... Cry Cry Cry Cry Cry

# 215
Аз предпочитам народни женици, възрастни. И сред тях има много измамнички, но все си мисля, че истинската дарба ще отиде при по-обикновен, простоват човек. Е на карти може да гадае всеки, но наистина да вижда, да предчувства трябва да е простоват, по-близо до природата и Бог. На младите и много лъскавите с вид на студентки, банкерки, джебчиики или фолкпевици нямам доверие честно казано.
Има нещо такова, но пак не е гаранция. Както и такива, който не взимат фиксирана такса.

# 216
И аз говорих наскоро с Ани, но честно да ви кажа, останах със смесени чувства. Като характеристика ме описа, макар че с някои неща не бях съгласна и й го казах  Peace

Попитах я за нещо конкретно, което исках да знам кога има възможност да стане, но тя ми каза -края на Юли или Август. Ами изглежда, че не 'позна', защото се случи преди 2 седмици  newsm78

За другите работи още не мога да кажа, защото трябва да почакам година, две и тогава да видим.
Каза ми и някои не много приятни неща, за които се надявам да не е познала  Peace

# 217
Глухонямата Магда от вестника среща ли се с хора и ако да има ли ходили при нея?

# 218
Здравейте!Търся гледачка на кафе от Пловдив,защото само на кафе са ми познавали.Едно време ходих при една жена леля Верче,но незнам дали е жива още ,защото беше около 80год.

# 219
Момичета , да ми помогнете къде се намира ул.Триадица ? За Валентин , имам час при него утре. Аз го видях в мапс, но ми излиза и Триадица 2 , някъде около Централни Хали ли е ?

# 220
Момичета, а колко взима Пепа от Хаджи Димитър?!?

# 221
Момичета , да ми помогнете къде се намира ул.Триадица ? За Валентин , имам час при него утре. Аз го видях в мапс, но ми излиза и Триадица 2 , някъде около Централни Хали ли е ?

Да, като тръгнеш от лявата страна на ЦУМ, пада се отдясно.

# 222
  • Пловдив
Глухонямата Магда от вестника среща ли се с хора и ако да има ли ходили при нея?
Аз съм писала във вестника и получих отговор .
Беше преди доста години .
Някой неща позна други не .
Скоро си намерих отрязъка от вестника и го прочетох .
Много неща ,който са минали ми каза .

# 223
  • Под Слънцето
Ех, Магда е измислица на редакцията! Не знам още колко пъти да го напиша през годините , та да се спрете!

# 224
Здравейте момичета,

От много време ви следя, но досега не съм писала.
Моето питане е за леене на восък. Някоя от вас ходила ли е и има ли доволни? Не успях да намеря нищо съществено в старите теми (може да съм изпуснала), но се извинявам ако се повтаря въпроса.

Относно гадаенето, ходила съм единствено при Пепа. Това, което мога да кажа е, че беше малко като четене на мисли, много беше странно. Всяка мисъл, която към онзи момент ми беше на дневен ред Пепа я изкоментира. Жената определено има способности. Относно бъдещето ми даде прогнози до края на годината и за следващите 3-4 години... Така, че има да си почакам да видя дали нещо от казаното ще се сбъдне  newsm78 .

След срещата си с нея се почувствах много добре, но реших, че повече няма да ходя при никакви гадателки. Осъзнах, че чувайки дадени прогнози сама се настроих за някои неща, а не бива. Каквото има да става ще стане, независимо дали някой ни е казал или не. Така го мисля аз Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт