Ясновидци/врачки - тема 28

• 251 819
  • 749
  •   2
Отговори
# 270
Здравейте,момичета.Как са прогнозите при вас?

Сега аз да дам малко по-пълен отчет за Мария,защото вече ходя само при нея.

За здраве-каза,че операция няма да има.Според неврохирурга ми не се налага.Според личната ми лекарка туморът расте и трябва да бъде опериран веднага.ЯМР ще покаже януари.

За образование-каза,че ще ме приемат в университета,позна и оценките ми.Каза,че ще си изкарам изпитите без проблем-не,не позна.

За работа-трудно ще си сменя работата.Така е,още търся.Каза,че имам една руса колежка,която ми прави много мръсно-абсолютно точна.Изобщо рече,че това са отвратителни хора.

За продажбата на имота-утре го продаваме-не позна само срока,но това за мен не е от значение.

И сега най-трудното за моя личен живот-първия път като отидох при нея каза,че ще е със С или Д.След две години-брак.Имам един колега на работа,с когото аха да станат нещата,ама все не стават.Защо-не обясни,а това ми беше важно.Майка ми влезе след мен и и казала,че ще се оженим с колегата-така щели да се обърнат нещата,че -ха дано.
Когато отидох втори път при нея-каза,той ще е.
Само да поясня-въпросният колега е моят човек,с когото пет години се опитваме да създадем нещо и все не става.Минаваме от обичам те до обичам друга,разкарай се.В момента сме на период разкарай се.
Последния път като ходих при нея пак ми каза-твоят човек ще е със С или Д.За въпросния сегашен каза,че имал някаква,която ми била направила магия и той затова така се лутал.е,да,ама няма да дам 350 лева,за да му развалям магията.
Относно буквите,които казва,още отначало каза,че не различава дали става въпрос за име,презиме или фамилия,от което разбирам,че няма да е той-не са неговите букви.

Сега някоя от вас би ли споделила координати на Богдана/Божана от Перник,моля.

Здравей,
А коя беше тази Мария?

# 271
МАрия Пенчева от Ямбол.

# 272
Била съм няколко пъти при ясновидката Ина от Женския пазар.  Нищо от големите думи, които тя ми наприказва, не се случи.  /Приятелката ми, която ме заведе при нея, понякога ми гледа на карти - честно казано тя ми познава повече./ Пълна загуба на време и пари е тая ясновидка Ина от Женския пазар.  Примамка за лапнишарани

# 273
Не зная вече на кого да вярвам. Ситуацията съвсем се запече. Якоооо!

# 274
Между другото утре имам час при Ани от Пловдив, ако на някой случайно му се пътува с мен можем да си разделим един час, с кола съм-просто не ми се кара до там сама.  Peace Flutter

Сподели за впечатленията си, аз не съм доволна. Нищо вярно не ми каза и много подпитва, остана една единствена прогноза, но тя е в далечното бъдеще. Повече го играе психолог.

# 275
Моля да споделите впечатление от Цеца за услугите които предлага ,извън карти и кафе. Може и на лични. Благодаря

# 276
Между другото утре имам час при Ани от Пловдив, ако на някой случайно му се пътува с мен можем да си разделим един час, с кола съм-просто не ми се кара до там сама.  Peace Flutter

Сподели за впечатленията си, аз не съм доволна. Нищо вярно не ми каза и много подпитва, остана една единствена прогноза, но тя е в далечното бъдеще. Повече го играе психолог.
Мейлита, Ани от Пловдив хороскоп ли ти прави? Аз наскоро говорих с нея, но за сега и при мен няма много познаваемост.  newsm78  повечето неща, които ми каза са за по-далечно бъдеще, така че след време мога да дам по-точна информация.

# 277
Пак да помоля за един телефон на Богдана или Божана от Перник.

# 278

Хайде да ходим заедно.

# 279

Хайде да ходим заедно.

Съгласна,знаеш ли къде трябва да се отиде?

# 280

Хайде да ходим заедно.

Съгласна,знаеш ли къде трябва да се отиде?
Не, някъде из личните имах координати. Пък и някоя добра душа все ще ни упъти.

# 281

Мейлита, Ани от Пловдив хороскоп ли ти прави? Аз наскоро говорих с нея, но за сега и при мен няма много познаваемост.  newsm78  повечето неща, които ми каза са за по-далечно бъдеще, така че след време мога да дам по-точна информация.

Да, тя е астроложка. Незнам друго да прави.

# 282
Здравейте, случайно да знаете някой, който лее восък/олово против стрес във В. Търново или региона? Благодаря!

# 283
Някой има ли мнение за Ангел Илиев от София, Надежда 2?
(първи от анкетата)

При Ангел Илиев съм ходила два пъти.
Позна ми, каза че той не може да ми помогне за разрешаването на проблема, но трябва да търся помощ и не ми взе пари. Просто каза, че не взима пари за нещо, което не е направил.
Така че, за мен той си остава единствения свестен човек от всички изброени.

# 284

наистина ли вярвате че има хора които ги четат Simple Smile) това е голяма лъжица, не си създавайте проблеми
[/quote]

Ако имаш познания по темата, моля да споделиш. Наистина силно ме интересува. Ако желаеш може на лични. Благодаря предварително.
[/quote]

Терминът не е прогресия, а регресия.
Аз съм правила няколко, но хората които ми я водеха в познанията си бях доста по-назад от мен и не ми задаваха правилните въпроси.
Накрая попаднах на човек, който ми допада със знанията и мисленото си, но това, което искам да направя струва 150 лв., а аз не мога да ги отделя в момента.
http://dolorescannonbg.blogspot.com/

Общи условия

Активация на акаунт