Ясновидци/врачки - тема 28

• 254 967
  • 749
  •   2
Отговори
# 375
Здравейте,
Някой има ли мнение за Дора? Тази от "феномен" по телевизията. Дали познава?
Благодаря ви!

# 376
а Мария Поморие...и коя от двете Марий че разбрах че били две едната била добрата....някой който е ходил....адрес етаж да помни случайно??  bouquet

# 377
а Мария Поморие...и коя от двете Марий че разбрах че били две едната била добрата....някой който е ходил....адрес етаж да помни случайно??  bouquet

Чела съм за нея някъде из форума. Отбелязала съм си, че е в панелен блок на 2-ри етаж и има дъщеря на име Грета. Не знам дали информацията е вярна, просто така съм си записала.

# 378
Здравейте, отдавна не съм писала. Има ли сбъднати прогнози от Пепа от Хаджи Димитър? Не съм била при нея, а при Цеца, за която писах преди време.  Simple Smile

Пепа от Хаджи Димитър при мен нищо не хвана,дори и настояще.А Цеца е 50:50.

# 379
ходих при Ина от женския.Малко ми е трудно с търсачката да намеря нещо тук като мнения за нея голяма играчка е .Не съм очарована като че ли.Каза ми това онова за хората които питах но като цяло само настоящето което си знам и то без много детайли.За бъдещето толкова хаотично и не насочващо ....незнам при вас как е било.Но аз си тръгнах без усещането че са ми казали нещо Simple Smile))

# 380

Аз ходих при една Мария от поморие, живее в панелен блок срещу общината. 0% познаваемост. Не е добре психически според мен. А отидох с големи надежди....защото четох много добри неща за нея. Последната година ходих при Айше от Добрич- кв.Балик и при Кернака Христова - пак от Добрич. Айше почти нищо не ми каза - освен че имам магия, можела да дойде да я намери и  да я развали. Около 150 лева струвало. Отказах се, така и не го направих. Третата звезда- Керанка от Добрич  , за която чух невероятни неща, включително и от хората, които чакаха преди мен на опашката......ами доста под 0% познаваемост. Изреди ми имената, на всички хора, които НЕ познавам. И ми каза кой какъв е от всички тези, които не познавам. На мен не ми каза нищо за бъдещето. Опитваше се да налучка някакви неща от миналото и настоящето, но АБСОЛЮТНО НИЩО не позна. Аз повече няма да ходя по такива места

# 381
Аз мисля,че става дума за Мария от Ямбол...за тая жена основно се е писало!

# 382
повече от половин година след посещението ми при В.Начев, мога да кажа че почти нищо от това което ми каза, не се случи. Случайно някой да има инфо за една дама Диана, която гледа на карти в Манастирски ливади?

# 383

Аз ходих при една Мария от поморие, живее в панелен блок срещу общината. 0% познаваемост. Не е добре психически според мен. А отидох с големи надежди....защото четох много добри неща за нея. Последната година ходих при Айше от Добрич- кв.Балик и при Кернака Христова - пак от Добрич. Айше почти нищо не ми каза - освен че имам магия, можела да дойде да я намери и  да я развали. Около 150 лева струвало. Отказах се, така и не го направих. Третата звезда- Керанка от Добрич  , за която чух невероятни неща, включително и от хората, които чакаха преди мен на опашката......ами доста под 0% познаваемост. Изреди ми имената, на всички хора, които НЕ познавам. И ми каза кой какъв е от всички тези, които не познавам. На мен не ми каза нищо за бъдещето. Опитваше се да налучка някакви неща от миналото и настоящето, но АБСОЛЮТНО НИЩО не позна. Аз повече няма да ходя по такива места

Здравейте. За първи път пиша тук, но чета редовно. За Мария Петрова от Поморие в панелен блок до общината на втория етаж - ходих преди 1 година. Големи глупости, никаква познаваемост, чаках много въпреки, че имах час, наистина психически не е наред. А за нея четох такива суперлативи в Rozali forum. Загуба на време и пари.

# 384
  Случайно някой да има инфо за една дама Диана, която гледа на карти в Манастирски ливади?
Ако е онази, дето приема в заведение до Попа, зАбрави.

Последна редакция: нд, 02 авг 2015, 18:53 от мамарамбо

# 385
Благодаря за отговора, анчолина. До сега в София не успях да попадна на доволни от ясновидец освен Валентин. /но при него нещата едва се случват, ако изобщо започват/ Имам чувството да не ходя при него.Може би Светлана от Сухата река? Дано не е като Ина. Настоящето си го знаем.Жената с двете чаши също е добра за настоящето. Но при мен не успя изобщо да влезе в бъдеще, дори и близкото. Явно при мен не всичко се получава.  Rolling Eyes

# 386
medica,аз и от Валентин не съм особено доволна.За бъдещето не ми каза нищо.Говори ми за настоящето и за мисията в сегашния ми живот.

А преди два дни бях при Невена с ключовете.Съжалявам,но нямаше такъв цирк.Смята едни дати.Кой е Георги?Ами,баща ми казвам.И толкова.Какво за него?Нищо.
Майка ти е много работна жена.  #Crazy
Ти си много добра домакиня.  #Crazy
Мъчно ти е за една къща.Беше ми мъчно за къщата,след като я продадохме,но сега вече не ми е.
Накрая заключи:ще имаш двама сина и единият ще се казва Георги.
Да си вземеш две бЯли свещи,да горят девет минути,в понеделник да ми ги донесеш и след 22.09.ще се ожениш.
С тая жена бях дотук.

# 387
ходих при Ина от женския.Малко ми е трудно с търсачката да намеря нещо тук като мнения за нея голяма играчка е .Не съм очарована като че ли.Каза ми това онова за хората които питах но като цяло само настоящето което си знам и то без много детайли.За бъдещето толкова хаотично и не насочващо ....незнам при вас как е било.Но аз си тръгнах без усещането че са ми казали нещо Simple Smile))

Така е, ясновидката Ина от Женския Пазар наистина много хаотично говори и постоянно пита.  Приказва за всякакви маловажни дреболии, противоречи си и общо взето не познава.

# 388

Така е, ясновидката Ина от Женския Пазар наистина много хаотично говори и постоянно пита.  Приказва за всякакви маловажни дреболии, противоречи си и общо взето не познава.

+1

# 389
  Случайно някой да има инфо за една дама Диана, която гледа на карти в Манастирски ливади?
Ако е онази, дето приема в заведение до Попа, зАбрави.

Тази Диана приема в кв. Манастирски ливади, района зад Happy  на бул. Тодор Каблешков. Висока, едра, руса, около 45 годишна. Да не би да се е преместила?

Общи условия

Активация на акаунт