Ясновидци/врачки - тема 28

• 251 953
  • 749
  •   1
Отговори
# 360
rosinau,недей да се ядосваш заради Таня от Тънково.Нито на интервю за работа са ме извикали,нито пък оня с трапчинките срещнах.
Ти кога се допитва до нея.Аз говорих с нея миналия четвъртък о много ме отчая .моля ако на някой са му се сбъднали прогнозите да сподели

# 361
С Таня се консултирах на 11.05.
След един месец трябваше да ми се обадят на две интервюта.Щяла съм да избера тази работа с по-ниското заплащане.Не ме извикаха на никакво интервю.Пък и аз не съм склонна да приема работа с по-ниско заплащане-все пак плащам квартира.

А между юни и юли трябваше да срещна един заможен с трапчинки на бузите,но не си спомням за очите-може и да е споменала,не помня.Не съм го срещнала.

# 362
Някой има ли впечатления от Вая? Виждам,че има позитиви но не откривам мнения ? Rolling Eyes

# 363
Здравейте дами,
може ли телефон на bobo08, предварително много благодаря  bouquet

# 364
Здравейте дами,
0879136174 Моля ви пишете като имате отзиви

# 365
Здравейте дами,
0879136174 Моля ви пишете като имате отзиви
Момичета,този бобо на какво гледа,колко взима,може ли повече инфо Praynig

# 366
  • Пловдив
Здравейте,много отдавна не съм писала ,но искам да споделя нещо за един човек който много ми помага и обръща внимание без изобщо да е длъжен.Предварително искам да кажа че това изобщо не е реклама,просто споделям и искам да чуя и вашето мнение ако сте се допитвали до него.Става въпрос за bobo 08 .Коментиран е в предните теми ,тази не можах да я чета цялата и не знам дали има отзиви.Моля ако някой се е допитвал до него да сподели.На мен ми позна много неща и сега чакам главната развръзка.Искам да споделя за тази таня от тънково звънях и на нея,даде съвсем различна прогноза и много ме обезпокои.ако може споделете и за нея.Иначе ходих и при една жена в Дряново която много ми е познавала преди ,аз май даже съм споделяла за нея.Нейната прогноза съвпафа с таьи на бобо ,но преди бях чела че тази Таня много познавала преди сега съм много объркана .Моля да споделите ако имате мнение за някой от тях тримата
За +бобо 08
какво имаш впредвид с това + бобо08  че си доволна от него ли
Да на мен лично доста неща ми каза и те станаха .Аз лично с него не съм се срещала ,но съм комуникирала по нета .
Това е не желая да споделя подробности ,но на него съм склонна да вярвам.
Аз споделих преди време за това тук.
Пари даже и не ми е поискал .

# 367
  • В.Търново
Истината е, че няма познаваемост на 100%, дори на 80%.Не съм ходила много по такива места, но съм ходила достатъчно, за да разбера, че по-скоро познават откъсачни моменти.Съдбата на човек е начертана, но минава по различни пътища и човек сам избира по кой да тръгне.Може би за това се разминават гаданията на ясновидците.Но много, много от тях са самозванци.Така че, по-добре много рядко да се ходи на такива места.Лично такава жена ми е казвала, че ако наистина не е много спешен и належащ въпроса по-добре да не се ходи при ясновици, влияе върху кармата.

# 368
Може ли да ми препоръчате някоя ясновидка, която да гледа по телефон не импулсен или skype и тарифата и да е не по-висока от 20-30 лв?

# 369
Може ли да ми препоръчате някоя ясновидка, която да гледа по телефон не импулсен или skype и тарифата и да е не по-висока от 20-30 лв?
Невена с ключовете взема 15 лева. но за телефон и скайп, не зная.

# 370
  • Под Слънцето
Залагам 23 стотинки,че нищо от това няма да се случи :

http://www.blitz.bg/news/article/351835

# 371
Истината е, че няма познаваемост на 100%, дори на 80%.Не съм ходила много по такива места, но съм ходила достатъчно, за да разбера, че по-скоро познават откъсачни моменти.Съдбата на човек е начертана, но минава по различни пътища и човек сам избира по кой да тръгне.Може би за това се разминават гаданията на ясновидците.Но много, много от тях са самозванци.Така че, по-добре много рядко да се ходи на такива места.Лично такава жена ми е казвала, че ако наистина не е много спешен и належащ въпроса по-добре да не се ходи при ясновици, влияе върху кармата.
Абсолютно вярно.

# 372
Здравейте,
Не бях влизала много време във форума, защото имах малко проблеми...Миналото лято бях по-активна ама от тогава много проблем, много нещо. Та да споделя и аз. Февруари си бях в България за 2 седмици. Искаше ми се да направя едно турне по гледачки, но така и успях и стигнах само до една циганка в циганската махала в Асеновград. Какво да ви кажа...пълно разочарование. Моята приятелка ме закара, щото гледала на всички от турското консулство. Та се почнаха едни глупости, как съм щяла с някъв колега от работата ми да ми се възобновят отношенията...аз имах забежка с един ама той човека си напусна, намери си другаде работа и ни звук, ни стон от тъмнината. Врели некипели ги чух като от Цеца ама тая хептен нищо не хвана от историята. Работа щях да си намеря каквато на мен да ми харесва...От февруари до сега няма никаква оферта за работа или ако ще ми се обадят от някъде ще е куца история. Обаче какво станало преди седмица....Майка ми била до пенсионото в Пловдив. И там някаква женица почнала да и говори: Имаш дертове. И майка ми която е абсолютен непукист и казала: Ми че кой няма дертове? Да ама твоите са  за един болен в къщи(баща ми лежащо болен)за едно голямо дете(сестра ми) и едно малко(аз). Сестра ми роди преди месец и нещо, а преди тва проблеми със здравето, депресия...какво ли не. Обаче най-интерестното което е казала на майка ми е: Малката ти дъщеря не иска българин за мъж, но ще се запише на курс или да учи нещо и ще срещне Софиянец с който ще е много щастлива и ще има перфектното семейство. А аз наистина не искам българин за мъж. Сестра ми ли не правеше опити с един българин да ме сватоса,мой познати...абе не. Като ми кажат: Иван, Вълко, Динко и на мен ми се изправя косата от Балканския манталитет, салатите, ракията, безкрайните купони до посред нощ,приятели, що не си изчистила...въобще лошо ми става. И много хора като ме питат за какъв искаш да се ожениш аз директно си отговарям: За Германец. Обаче казала,че късно ще го срещна и аз днеска се смея с майка ми и викам: Ами то до 50 има време ама тогава няма да има смисъл да го срещам.
Обаче майка ми не взела никакви координати. Днеска бая и повиках. Ама не е била циганка жената, българка. Незнам нито от къде е, нищо....голяма загуба. Та ся чакаме Принца на Бял Мерцедес, живеещ в Германия и от София!😂

# 373
Момичета някой ходил ли е при Любка нумеролог? И знае ли някоя от вас за добър медиум? Shocked

# 374
Здравейте, отдавна не съм писала. Има ли сбъднати прогнози от Пепа от Хаджи Димитър? Не съм била при нея, а при Цеца, за която писах преди време.  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт