Ясновидци/врачки - тема 28

• 251 936
  • 749
  •   1
Отговори
# 345
След близо година обикаляне по врачки ето малко обобщение. Ще се повторя за някои от тях, но поне ще разкажа за всички Simple Smile

Сирма - никаква познаваемост. По основния въпрос каза "Да" до 4 месеца - не се случи. На 6-тия месец пак й звъннах и го удари на съвети.

Искра - никаква познаваемост. По основния въпрос каза "Да" до 1.5 месеца, но после промяна до 1.5 години. Мина почити година и "Да"-то стана "Не".

Нели Мицева - пълна скръб. Ако си бях намерила записаното от преди 9 години (понеже не помнех какво беше казала) нямаше да отида пак. И преди 9 години не позна нищо и сега няма да познае. По основния ми въпрос каза, че зависи от мен. Всички дребни неща, които "предсказа" досега НЕ се случиха.

Виолета, контактьорката - не знам още, но по-скоро не. Предсказанието е за "до 2 години", така че ще изчакам още една година. Но понеже беше предсказала голям късмет по празниците, а той не се случи, предполагам, че и по основния ми въпрос няма да познае.

Жената с двете чаши - каза много и аз свързах буквите и цифрите с близки и познати, но нямаше тълкуване на нещата. За бъдещето май нищо не ми каза. А по основния ми въпрос каза, че зависи от мен.

Елвира - май позна. По основния ми въпрос каза "Не". После пак се опитах да се свържа с нея, но след чакане от 4 месеца, явно не желае да ми отговори.

Албена - май наговори само щуротии. Имаше само едно попадение за настоящето и накакви попадения за миналото. За бъдещето дълбоко се съмнявам, че е уцелила. Бяха само общи приказки.

Таня от Тънково - и позна и не позна. По основния ми въпрос каза "Не" и каза още какво ще се случи след това - прогнозите бяха за Март и Май. Прогнозите й за Март и Май не се сбъднаха.

Една дама от форума - по основния ми въпрос каза, че зависи от мен и аз трябва да реша. Каза ми, че не е предопределено, а аз трябва да взема решението. Но ми каза какво ще се случи и в двата случая, т.е. ако избера път 1 и ако избера път 2. Сега ще чакам да видя какво ще стане. Повече инфо в бъдеще.

Бях се отказала да се допитвам до Валентин, но скоро видях, че някои от вас са писали, че са започнали да се сбъдват прогнозите им. Моля ви мили дами, споделяйте, ако имате вече сбъдваемост или пък не. А ако някоя от вас се е допитвала до него по телефон, също би било полезно да се знае дали има разлика в личен и телефонен контакт.

Последна редакция: сб, 25 юли 2015, 20:57 от needhelp

# 346
Хайде и аз да се включа.Здравейте всички,чета ви от доста време но никога не съм писала,изчела съм доста от темите,и реших и аз да споделя опита си.Тръгнах да обикалям тези хубавици,от както имам един сериозен проблем,разбира се никой не ходи защото му е много хубаво и скучно.Та ще споделя скромния си опит.Започвам със Таня-Люлин-10,при нея бях преди около 2 години,познаваемост минало,настояще Да,бъдеще 50% .Бойка Перник,позна съшноста на проблема ми,но за бъдещето -нищо поне за сега.Посетих някоя си Лили Разсадника,мята Таро и предлага някакви амулети,ами пълна сръб,претупа ме някак си Sad
Опитах да се свържа с Ангел от Дианабад преди време,записа ми час след няколко пъти звънене,накрая намерих блока а той не си вдигна телефона,явно не е трябвало да ходя там.
Ангелина от Люлин-2 си спомням,че бях ходила при нея през 2005,2006 година,тогава напълно безгрижна бях и от любопитство ми наговори куп глупости нищо не стана,единственото което помня като някаква познаваемост може би,беше,че нямам родители -е майка ми почина известно време след това,или го беше видяла и не поиска да ми каже или и аз не знам.
Наскоро посетих Валентин,като цяло съм доволна минало и настояще,описание на характери и хора около мен много точно,само дето не ми гледа на кафе,отдавам го на това,че беше ужасна жега и някак не му беше комфорно,аз не си направих устата,за познаваемост ще мога да кажа след 3 седмици,такъв срок ми даде.И Божидар Караджов тепърва предстои,моя приятелка останала доволна преди 3 години от него пък ще видим.Това е от мен,но като цяло виждам,че няма такава от която всички да сте доволни.На времето имало жена от някакво село дето гледала на баба ми и с такава точност и казала всичко,неща които са се случили в годините,къде останаха тези хора,не може да няма,просто не може newsm78
А тази Теменужка за която прочетох днес,на какво гледа,от София ли е,и тя ли взима 30 и нагоре лв?

# 347
Цитат
...като цяло виждам,че няма такава от която всички да сте доволни.На времето имало жена от някакво село дето гледала на баба ми и с такава точност и казала всичко,неща които са се случили в годините,къде останаха тези хора,не може да няма...

Такива случаи са много интересни, макар и изключително редки.

Спомням си един случай.  Моя приятелка, вярно доста близка, отива на гледачка.  Във Флорида.  Аз съм на хиляди километри и разбира се, нищо не подозирам.  Обаче гледачката още с влизането ѝ я пита: "Имаш ли приятелка с такова име (моето)" и започва да ѝ говори.  Невероятно точно и подробно. Приятелката ми ми изпрати запис на разговора и бях просто изумена. Shocked Аз точно тогава бях на кръстопът, трябваше да взема важно решение и онази информация ми дойде много, ама много навреме!   bouquet

След известно време, аз, като имам предвид този едва ли не свръхестествен сеанс, си записвам час при същата гледачка.  И тук идва една голяма изненада - повърхностно, механично, съвсем незабележително гледане.   Confused

Разликата, за която знам е, че в първия случай гледачката се е връщала от Розари (вид католическа молитва), ако това е изиграло някаква роля, както и разбира се фактът, че тогава имах истинска необходимост от онази информация.  Действително в онзи момент като че ли 'ангелски глас' е говорел през нея, а след това нямаше нищо такова вече като усещане или контакт. 

Всъщност, като се замисля, в много ключови моменти от живота си съм получавала някаква невидима закрила по един или друг начин.

# 348
За Божидар Караджов знам, че има голяма познаваемост, знам го от негови колеги, но и, че това се дължи на недобри сили/енергии.
 Да не навлизам в подробности, човекът има голяма дарба, жалко, че не му е от т.н. Бог, а от Дявола.

# 349
Точно за Божидар Караджов мога да кажа,че ми даде в рамките на около пет месеца,две коренно различни прогнози.Негативната му не се сбъдна,за мое голямо щастие.
Дори и за настоящето не беше точен-каза,че съм била стабилна на работа,а аз вече бях с предизвестие за напускане и стоях около седем месеца без работа.
Разбира се,веднага ми бяха посочени проблеми с щитовидната жлеза,гинекологични,зъби и не знам още какво.Е,да,ама не.

Дори не публикуваха негативното ми мнение в неговия сайт.Явно се допускат само хвалебствия.

И на всичко отгоре се държеше изключително арогантно и грубо.Цялото му гадаене беше за около десет минути и в момента,в който му зададох четвъртия или петия въпрос,той ми се сопна:Много питаш,чакат и други хора.
И аз станах,оставих му парите и си тръгнах.

Жив и здрав да е,но за мен не струва.

# 350
Това за Божидар звучи ужасно Sad

# 351
Здравейте Simple Smile Някой знае ли нещо за Ейваз Чакър от Долни Воден. Много спешно ми трябва...

# 352
Теменужка си е вече в  България и можете да я потърсите на този телефон .

А тази Теменужка от къде е, колко взема, на какво гледа, колко време отделя, може ли по телефон/скайп или само лично приема?

# 353
Теменужка си е вече в  България и можете да я потърсите на този телефон .

А тази Теменужка от къде е, колко взема, на какво гледа, колко време отделя, може ли по телефон/скайп или само лично приема?
Ot Plovdiv e,gleda po telefon,kolko vzima neznam,trqbva da se 4uete s neq,tq ste vi kaje,dosta vreme otddelq.

Последна редакция: вт, 28 юли 2015, 11:10 от AnMary

# 354
Здравейте !Аз съм от Варна и винаги ходя при една и съща жена казва се Марица .Никога до сега не ме е подвела и винаги ми е помагала !!

Като гарантираш за нея , поне дай координатите й !

# 355
Здравейте,много отдавна не съм писала ,но искам да споделя нещо за един човек който много ми помага и обръща внимание без изобщо да е длъжен.Предварително искам да кажа че това изобщо не е реклама,просто споделям и искам да чуя и вашето мнение ако сте се допитвали до него.Става въпрос за bobo 08 .Коментиран е в предните теми ,тази не можах да я чета цялата и не знам дали има отзиви.Моля ако някой се е допитвал до него да сподели.На мен ми позна много неща и сега чакам главната развръзка.Искам да споделя за тази таня от тънково звънях и на нея,даде съвсем различна прогноза и много ме обезпокои.ако може споделете и за нея.Иначе ходих и при една жена в Дряново която много ми е познавала преди ,аз май даже съм споделяла за нея.Нейната прогноза съвпафа с таьи на бобо ,но преди бях чела че тази Таня много познавала преди сега съм много объркана .Моля да споделите ако имате мнение за някой от тях тримата

# 356
  • В.Търново
Тая Таня от Тънково как ви вдига на вас, не знам.На мен ми вдигна веднъж и ми затвори, после няколко дена до седмица й звънях колко пъти и не ми вдигаше и се отказах.Абе шарлатани колкото искаш...

# 357
  • Пловдив
Здравейте,много отдавна не съм писала ,но искам да споделя нещо за един човек който много ми помага и обръща внимание без изобщо да е длъжен.Предварително искам да кажа че това изобщо не е реклама,просто споделям и искам да чуя и вашето мнение ако сте се допитвали до него.Става въпрос за bobo 08 .Коментиран е в предните теми ,тази не можах да я чета цялата и не знам дали има отзиви.Моля ако някой се е допитвал до него да сподели.На мен ми позна много неща и сега чакам главната развръзка.Искам да споделя за тази таня от тънково звънях и на нея,даде съвсем различна прогноза и много ме обезпокои.ако може споделете и за нея.Иначе ходих и при една жена в Дряново която много ми е познавала преди ,аз май даже съм споделяла за нея.Нейната прогноза съвпафа с таьи на бобо ,но преди бях чела че тази Таня много познавала преди сега съм много объркана .Моля да споделите ако имате мнение за някой от тях тримата
За +бобо 08

# 358
За +бобо 08
какво имаш впредвид с това + бобо08  че си доволна от него ли

# 359
rosinau,недей да се ядосваш заради Таня от Тънково.Нито на интервю за работа са ме извикали,нито пък оня с трапчинките срещнах.

Общи условия

Активация на акаунт