Ясновидци/врачки - тема 28

• 251 902
  • 749
  •   2
Отговори
# 330
Здравейте!Ходих при Стоянка от Дград и да ви кажа,за болести познава.Къде какво те боли нацели точно!
За личният живот не съм впечатлена...

# 331
Мислех да попитам за Валентин, но тъкмо видях, че и друг е попитал същото.  Grinning

Какво мислите, познава ли наистина и на това ли се дължи високия му рейтинг в "статистиката" по-горе?
Ходих 2 пъти, каза ми абсолютно едно и също. Може и да е запомнил, ама се съмнявам, да не съм му само аз! Беше абсолютно категоричен. Но... още нищо не се е случило. Бавят ли се и при вас нещата? Т.е. ако има неточност при него, само с времето ли е свързана или.. Абе, въпросът ми всъщност е има ли смисъл да се надявам? Simple Smile
Едно и също няколко пъти. Още нищо - чакаме.

# 332
Здравейте, реших и аз да следя темата. Преди време една позната жена имаше проблем със това да има деца и от 20тина години опити нищо и нищо, сума ти пари даде за инвитро и какво ли не. Накрая отишла при някаква жена в София, баба Данче май се казваше, но не съм сигурна. Тя и дала да пие нещо и на следващото инвитро най-после забременя и сега се радва на две годишна дъщеричка. Доколкото знам тя не приемала всекиго, затова и не съм сигурна, че мен би приела, но все пак ми се иска да пробвам.

Проблема е, че не знам нито къде се намира, нито имам други координати. Доколкото разбрах се намирала някъде след бул Славейков след Орион или нещо такова. Просто вече нямам и контактите на жената с детенцето и няма как да я питам.

Ако на някого тук му се стори позната тази баба Данче, моля да ми даде някакви координати Simple Smile

# 333
записвам се и казвам че Цеца не ми позна или ако ми е познала не е уцелила годината Simple Smile
Цецка никога не е умеела да познава...ни за близки ни за минали ни за далечни периоди...пълен блъф!

# 334
Искам да препоръчам ,който има нужда да се свърже с една жена ,казва се Теменужка и телефона и е 0895182606, не и правя реклама ,защото не я познавам лично ,но ми каза неща ,които само аз си знам.
Ама ей така като кажете...каза ми неща дето само АЗ си знам....Аз не искам да ми казва неща дето само аз си знам,ами да прави реални предсказания със сравнително точни периоди....Хората лъжат, манипулират,усещат...Отивате при гледачка с пидпухнали от махмурлук очи и се почва:Много сълзи си изляла...или по мъж или по болен роднина...Ми не...кво да и ожеснявам,че купона беше як и ракия се лееше!

# 335
Искам да препоръчам ,който има нужда да се свърже с една жена ,казва се Теменужка и телефона и е 0895182606, не и правя реклама ,защото не я познавам лично ,но ми каза неща ,които само аз си знам.
супер само ,че не е в България а в испания.
  да.в Испания е ,на мен ми гледа по телефона ,след около месец се прибира в България,ако има такива на които е гледала Теменужка ,моля да споделят впечатления.Аз съм много доволна.
Дайте Испанския телефон де...ще се свържа с нея веднага другия месец!!!

# 336
Теменужка си е вече в  България и можете да я потърсите на този телефон .

# 337
Здравейте,момичета.
Отдавна чета темата ви,но досега не бях регистрирана,а просто събирах мнения и препоръки от тук и в интерес на истината като една пълна кукувица обиколих голяма част от врачките,които сте коментирали.
Аз да си призная-ходя по такива места заради скорошната ми раздяла с човек,който безумно обичам и някакси от месец-месец и половина все едно не съм на този свят.Ходя като пияна просто,не мога да спя,не спирам да плача.С две думи-не мога да я преживея тази раздяла,ама въобще.
След всички противоречиви мнения,които събрах и различните прогнози на различни хора,съм меко казано  ужасно объркана.Не знам на кой да се доверя-едни ми казват,че няма да се съберем и каквото било-било.Някои ми дадоха надежди за розово бъдеще-брак,деца и подобни неща.Не смея да се надявам,защото после знам как боли.
Затова реших да спра да ходя по такива места и бях решила,че Цеца от Надежда ми е последната "надежда" както се казва. Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Ходих няколко пъти и в интерес на истината доста неща познава,доста неща ми каза,които отговарят на истината и не са съвсем общи приказки,а реални подробности от живота ми.Предложи ми да ми направи един ритуал-направихме го.Сега чакам резултати.
Та,бих искала да ви попитам-някой друг правил ли си е някакви ритуали при нея и до каква степен са ефективни? Hug Hug Hug Hug
Здравей, написала съм ти лично съобщение,може да го погледнеш.

Отговорих ти с малко повече подробности.
Май никоя от мацките не е пробвала ритуалите на Цеца.При мен първия път уж подейства,но не знам дали наистина се дължи на нея или просто така са се стекли обстоятелствата,затова питам дали при някой е имало по-сериозно действие.
Ако имам резултати,ще ви споделя в близката седмица.Тя ми даде срок от седем дни. Hug Hug Hug Hug
Абе не и се лови много, много на Цеца и на ритуалуте...на мен ми даваше Големи гаранции преди две години,че с бившия ми ще се съберем, ще се оженим, ще имаме деца..  Дрън дрън!!! Нищо от това което каза не се сбъдна. С човека не сме заедно, аз отдавна спрях да го обичам и двамата си живеем живота по отделно той си ходи в Тайланд на секс туризъм аз си имам 1-2 гаджета за забавления тук и така...

# 338
  • Пловдив
Тази Теменужка по телефона гледа ли ?И каква и е тарифата ?Предварително ли се плаща и как ?
Благодаря ви предварително  !

# 339
На мен Цеца от Надежда ми позна само,че ще си сменя работата.Каза скоро-скорото беше след четири месеца.

Правила ми е ритуал,може и да е имало временен ефект.А може би така щеше да се случи.Не съм убедена.

# 340
Теменужка си е вече в  България и можете да я потърсите на този телефон .

здравей, пак ли си иска да й се зарежда ваучер, или на този телефон , просто да я потърсим ... и отговаря на зададени въпроси ...
пиши ми на лично ако може, благодаря !!!!!!!!!!

# 341
здр-те, споделете доволни ли сте от тези по Диема Фамили, феномени, късно вечерта .... една от тях маг Елена , ми предсказа, че се опитват с мъжа ми да ни разделят.. и аз мн се уплаших ... аз я попитах отново, няма ли да бъдем  заедно, тя само каза, " казах работят да ви разделят, елате в офиса... " защо всички тия искат в офиса ... просто не знам ...
Затова да ви кажа и споделя, отидохме до Адриана в Рудозем, не знам , вие дали сте доволни, но тя напълно отрече тия предсказания, а напротив каза ни много хубави неща ... дано да се сбъднат .. но поне ми изглеждаше мн искренна и точна ... и не взима много, за двама ни, 30лв.даде ми отговори на страшно много въпроси, но като казвам, много, много ........

# 342
Мислех да попитам за Валентин, но тъкмо видях, че и друг е попитал същото.  Grinning

За мен не. Всичките са шарлатани щом взимат пари.
Дарба е когато помагаш от сърце или за "кой каквото остави". А пък особено тия врачуеаници по телефона са толкова ниски и смешни, че се чудя колко ли трябва да е тръгнал да се "дави" човек за да се хване на такава "сламка".
Вие уважаема на тези принципи ли се изхранвате - явно заплатката ви е кой колкото даде.
А плащате ли данъци, защото врачките и лечителите са задължени да плащат патентен данък, ония от телефоните - също.
Аман от дебили, дето мислят, че всички са им длъжни.
З познаваемост - пак ще похваля Ради от Банско, обърка се само с 1 меесец и маг Вероника - много позитивна и интелигентна, гледа ми по телефона, все още чакам , защото каза септември като най-подходящ месец за операция.

# 343
Здравейте момичета,
имам един въпрос: Чух за Мата Киликчиева от Стара Загора, но никъде в интернет не намерих координати. Започнах да се съмнявам дали съществува въобще?

# 344
Здравейте !Аз съм от Варна и винаги ходя при една и съща жена казва се Марица .Никога до сега не ме е подвела и винаги ми е помагала !!

Общи условия

Активация на акаунт