Ясновидци/врачки - тема 28

• 251 715
  • 749
  •   1
Отговори
# 195
На мен Бойка ми е познавала значителни неща из сред дреболиите. Но и нейното скоро се оказа след година. Естествено вече не чаках и не вярвах. Възможно е просто да има симпатия към мен и затова да познава, но факт е, че на фона на останалите, които посетих и за чиито простотии не ми се ще да си спомням, при мен е отбелязала значителен успех. Всъщност не искам да си спомням, за онзи ужасен период, в който от отчаяние се мъкнех.... Който може да се въздържи да не ходи, най-добре би сторил. А тия дето записват за септември.... Колко ли познават?!?

# 196
    Сега проверих - номера на телефонае същия !

# 197
На мен Бойка ми е познавала значителни неща из сред дреболиите. Но и нейното скоро се оказа след година. Естествено вече не чаках и не вярвах. Възможно е просто да има симпатия към мен и затова да познава, но факт е, че на фона на останалите, които посетих и за чиито простотии не ми се ще да си спомням, при мен е отбелязала значителен успех. Всъщност не искам да си спомням, за онзи ужасен период, в който от отчаяние се мъкнех.... Който може да се въздържи да не ходи, най-добре би сторил. А тия дето записват за септември.... Колко ли познават?!?

Това със септември ми се стори доста пресилено, човек би си представил върволици пред блока или там каквото е .

# 198

Кога да идваме? Аз го обичам много сладък. Крем -карамела. Joy Joy

Ама то вие ще го правите/носите крем-карамела. Аз ще го ям  Grinning
Тъй де, за контакт с висшите сили.

# 199
Здравейте,момичета.
Отдавна чета темата ви,но досега не бях регистрирана,а просто събирах мнения и препоръки от тук и в интерес на истината като една пълна кукувица обиколих голяма част от врачките,които сте коментирали.
Аз да си призная-ходя по такива места заради скорошната ми раздяла с човек,който безумно обичам и някакси от месец-месец и половина все едно не съм на този свят.Ходя като пияна просто,не мога да спя,не спирам да плача.С две думи-не мога да я преживея тази раздяла,ама въобще.
След всички противоречиви мнения,които събрах и различните прогнози на различни хора,съм меко казано  ужасно объркана.Не знам на кой да се доверя-едни ми казват,че няма да се съберем и каквото било-било.Някои ми дадоха надежди за розово бъдеще-брак,деца и подобни неща.Не смея да се надявам,защото после знам как боли.
Затова реших да спра да ходя по такива места и бях решила,че Цеца от Надежда ми е последната "надежда" както се казва. Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Ходих няколко пъти и в интерес на истината доста неща познава,доста неща ми каза,които отговарят на истината и не са съвсем общи приказки,а реални подробности от живота ми.Предложи ми да ми направи един ритуал-направихме го.Сега чакам резултати.
Та,бих искала да ви попитам-някой друг правил ли си е някакви ритуали при нея и до каква степен са ефективни? Hug Hug Hug Hug

# 200
Здравейте,момичета.
Отдавна чета темата ви,но досега не бях регистрирана,а просто събирах мнения и препоръки от тук и в интерес на истината като една пълна кукувица обиколих голяма част от врачките,които сте коментирали.
Аз да си призная-ходя по такива места заради скорошната ми раздяла с човек,който безумно обичам и някакси от месец-месец и половина все едно не съм на този свят.Ходя като пияна просто,не мога да спя,не спирам да плача.С две думи-не мога да я преживея тази раздяла,ама въобще.
След всички противоречиви мнения,които събрах и различните прогнози на различни хора,съм меко казано  ужасно объркана.Не знам на кой да се доверя-едни ми казват,че няма да се съберем и каквото било-било.Някои ми дадоха надежди за розово бъдеще-брак,деца и подобни неща.Не смея да се надявам,защото после знам как боли.
Затова реших да спра да ходя по такива места и бях решила,че Цеца от Надежда ми е последната "надежда" както се казва. Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Ходих няколко пъти и в интерес на истината доста неща познава,доста неща ми каза,които отговарят на истината и не са съвсем общи приказки,а реални подробности от живота ми.Предложи ми да ми направи един ритуал-направихме го.Сега чакам резултати.
Та,бих искала да ви попитам-някой друг правил ли си е някакви ритуали при нея и до каква степен са ефективни? Hug Hug Hug Hug
Здравей, написала съм ти лично съобщение,може да го погледнеш.

# 201
Здравейте,момичета.
Здравей, написала съм ти лично съобщение,може да го погледнеш.

Отговорих ти с малко повече подробности.
Май никоя от мацките не е пробвала ритуалите на Цеца.При мен първия път уж подейства,но не знам дали наистина се дължи на нея или просто така са се стекли обстоятелствата,затова питам дали при някой е имало по-сериозно действие.
Ако имам резултати,ще ви споделя в близката седмица.Тя ми даде срок от седем дни. Hug Hug Hug Hug

# 202
Между другото утре имам час при Ани от Пловдив, ако на някой случайно му се пътува с мен можем да си разделим един час, с кола съм-просто не ми се кара до там сама.  Peace Flutter

# 203
Анна-Мария, Ани от Пловдив хороскоп ли ще ти прави? Спидели после впечатления, ако може Simple Smile

# 204
здр-те, някой да е пращал снимка на Маг Гала, за да види дали има магия, и ако види, че имаш, как процедира, иска ли пари да й се превеждат, АКО НЯКОЙ ИМА ОПИТ С НЕЯ , НЕКА ДА МИ СПОДЕЛИ, МОЛЯ ..БЛАГОДАРЯ ...

# 205
здр-те, някой да е пращал снимка на Маг Гала, за да види дали има магия, и ако види, че имаш, как процедира, иска ли пари да й се превеждат, АКО НЯКОЙ ИМА ОПИТ С НЕЯ , НЕКА ДА МИ СПОДЕЛИ, МОЛЯ ..БЛАГОДАРЯ ...

Здравей ! Аз не съм очарована, не бих ги нарекла ясновидци, по скоро психолози или опит за такива. Когато ходиш при ясновидец, не очакваш да чуеш дали си постъпил редно или не, това и сам можеш да го прецениш, особено след като си изгубил скъп човек. Снимки не съм изпращала, аз лично не бих направила това в интернет пространството. Ти ако искаш опитай .

# 206
Исках да си запиша час за Пепа от Хаджи Димитър...но записвала часове за м. Октомври!!!  Crazy

# 207
Исках да си запиша час за Пепа от Хаджи Димитър...но записвала часове за м. Октомври!!!  Crazy

Преди два дни беше за септември, аз се отказах. Записах се при друг, пък ще видим.

# 208

Здравей ! Аз не съм очарована, не бих ги нарекла ясновидци, по скоро психолози или опит за такива. Когато ходиш при ясновидец, не очакваш да чуеш дали си постъпил редно или не, това и сам можеш да го прецениш, особено след като си изгубил скъп човек. Снимки не съм изпращала, аз лично не бих направила това в интернет пространството. Ти ако искаш опитай .
Да, и на мен така ми се стори, че говорят по скоро, като психолози, защото и много разпитват преди това. На мен уж ми прави ритуал за изчистване на негативната енергия, но въпросното главоболие така и не изчезна. Стигнах до извод, че не си ли помогна аз самата и да се справя със ситуацията сама няма кой да ми помогне.
Иначе така и не разбрах как да им изпратя дарение. Имах намерение да изпратя все пак някаква символична сума, но няколко пъти въвеждам данните си и ми дава грешка.

# 209
Какво мислите за Магда? На мен ми допада стилът й на изразяване, но прочетох че не била истинска. Искам да ми препоръчате някоя жена с такъв стил на изразяване, да е народна женица, защото аман от психолози и прочее модерни гадателки. Laughing Все си мисля, че една пророчица от този тип би помогнала повече от една модерна 30-годишна жена, която говори като психолог. Ако искам да си говорим празни приказки ще ида на психолог, няма да търся пророчица. Освен това не мога да приема дама с визия на обикновена 30-годишна офис служителка като врачка сериозно. При колко такива бях и останах с впечатлението, че те са по-скоро фенки на психологията и решават да си докарват допълнителен доход по този начин или рейки. Има банкерки, брокерки на недвижими имоти и т.н. Но според мен те не познават наистина. Не искам префинен изказ и визия, а познаване.

Последна редакция: нд, 21 юни 2015, 17:07 от Анонимен

Общи условия

Активация на акаунт