Ясновидци/врачки - тема 28

• 248 742
  • 749
  •   1
Отговори
# 630
Те и на мен обещават, но си чакам. И напълно те разбирам - и на мен не ми е вървяло в любовта. Вървеше ми много в един период в който спрях да я чакам и казах въх, като никой не ме обича ще започна аз да си се обичам.

Може би заради това чакане ми се върнаха някои оплаквания. Но и аз не се пазя много от негативното - ей сега преди малко покрай темата за мигрантите имах мини паник атака. Rolling Eyes За какво ли ми трябва да влизам в теми в които няма как човек да не се пали и аз не знам. Въпреки това определено имам напредък - вече мога да се возя на превозно средство. Негативни предавания със скандали като ББ вече не гледам, защото именно гледайки това предаване ми се отключи паническото разтройство.

# 631
Изключвам клошарите,които идват да си купуват при мен спирт.Те всички ме харесват и ми свалят звезди.
Ancholina ,защо не посетиш Роберт Йовчев , той е добър и за здравословни проблеми и за лични. Аз съм доволна от него, както и много хора които съм пратила.

# 632
ОК,Nana1777,дай координати,не съм ходила при него.И колко му е таксата?

# 633
Добре де никой ли не е ходил при Светлана?

# 634
Аз не мога да кажа,че не се обичам.Напротив,след изпитанията,през които трябваше да премина,много си ценя живота и всяка секунда,че съм тук на земята.Просто никога не ми е вървяло в любовта-не само със сегашния,а по принцип.Или не сме се събирали с обекта на чувствата ми,или ако се съберем,се караме нон-стоп и накрая просто се разделяме.

Иначе всички гледачки ми обещават розово бъдеще,даже и две деца.Как ще стане,не ми е ясно.

Аз съм точно като теб.
Все не ми върви с мъжете. Много трудно намирам човек, а като го намеря непрекъснато се караме и накрая нещата стигат до край.
Иначе и на мен са ми казвали щастлив брак и деца, но вече взех да се отчайвам.

# 635
ОК,Nana1777,дай координати,не съм ходила при него.И колко му е таксата? Записването става сутрин между 9,30 и 10,30, намира се до парка заимов ако си от София, на много лесно място е. Ако се запишеш пиши, ще ти кажа с точност къде точно е.

0888453682  тук също го има номера му, можеш да прочетеш за него в нета, както за всички и за него има положителни и отрицателни мнения.Няма теърда такса колкото оставиш

# 636
Аз също се интересувам от нея?

# 637
Аз също се интересувам от нея?
Здравейте,аз съм ходила при Светлана от Сухата река и да ви кажа не съм особено впечатлена Thinking.Тя според мен по скоро чете мисли и така навръзва нещата,продължи около час през който говорех повече аз отколкото тя.За бъдеще не позна,смея да го твърдя защото минаха две години от посещението и трябваше да се случи нещо което изобщо не стана newsm78.За настояще цели нещата както повечето,но специално при мен за бъдеще Naughty.

# 638
Здравейте момичета,

А някоя от вас има ли информация за една дама- Деяна от Бургас, лечителка но имала дарба и да предсказва?

# 639
Момичета има ли сбъднати прогнози от Валентин ?
И аз това се бях замислила. Тц, при мене - тц!
При мен като че ли има раздвижване,но има още време  newsm78
Някой има ли мнение за Вая ? От Свобода някоя си?
При мен категорично не за съжаление,но не мога да отрека че ми е познавал доста неща PeaceВсичко  се променят с времето и никой не позна при мен специално как ще завършат,единствено Емилия усети накъде отиват  bouquet
Здравейте момичета и весели празници! Други да изкажат мнение за Валентин ?

# 640
Светлана не знам как чете мисли при положение, че ме почна от глава до пети с това какви здравословни проблеми имам и през това време си мислех за един проблем, а тя говореше за други, реални проблеми. Попитах я за това нещо и каза да не се притеснявам. Тя потвърди нещо, което ми го каза и Пепа като проблем.

И ми позна какво ще уча като специалност в университета. Лично при мен тя говореше повече и не се налагаше да й задавам много въпроси. Но и аз искам да попитам дали познава за бъдещето, колкото повече мнения, толкова по-добре! Peace Надявам се да е познала резултатът, но въпреки това си ме е страх, та в момента кърша ръце. Simple Smile

# 641
При мен прогнозите му бяха до февруари 16 има време, но "процедурата" за проблема даде резултат наистина до 5тия ден, хваля се- не съм имала "криза" вече 4 дни Simple Smile

Момичета има ли сбъднати прогнози от Валентин ?
И аз това се бях замислила. Тц, при мене - тц!
При мен като че ли има раздвижване,но има още време  newsm78
Някой има ли мнение за Вая ? От Свобода някоя си?
При мен категорично не за съжаление,но не мога да отрека че ми е познавал доста неща PeaceВсичко  се променят с времето и никой не позна при мен специално как ще завършат,единствено Емилия усети накъде отиват  bouquet
Здравейте момичета и весели празници! Други да изкажат мнение за Валентин ?

# 642
Моля, някой да сподели мнения за един руски екстрасенс и ясновидец Влад Савенков дали го е посещавал напоследък и негови кординати за връзка..Благодаря предварително!

# 643
Привет!
Може ли някой да сподели нещо за метода на восъколеене и има ли ефект? Преживявам си тежък развод и усещам, че има натрупата в мен много негативна енергия, която ми се иска да се изчисти.
Може ли и инфо за Людмила Табакова? Обадих се на тази жена на стационарен телефон, каза ми някои истини, но започна да говори за направена магия с мъртва вода и там подобни глупости. Каза, че трябва да прецени на място дали магията е турска или българска и в зависимост от това тарифата за разваляне 300 или 600 лв.  #Crazy Явно там е уловката, защото телефона е стационарен. А иначе жената е сляпа и най-вероятно има дарба, която е превърнала в бизнес, не зная.

Последна редакция: вт, 22 сеп 2015, 10:45 от moonlight_80

# 644
  • Burgas
Моля, някой да сподели мнения за един руски екстрасенс и ясновидец Влад Савенков дали го е посещавал напоследък и негови кординати за връзка..Благодаря предварително!

нямам представа за този руски екстрасенс,но като го споменахте се сещам за един друг  ,който не взема пари, но не отказва помощ на никого. Не се занимава с врачуване, а само с  лечителство и емоционални проблеми  работи дистанционно по снимка, не обещава  нищо и нищо не иска в замяна ,ако помогне - помогне ,ако не здраве да е, но мисля че помага ,разбира се не на всеки. Не знам от какво зависи ,но със сигурност знам, че НЯМА такъв ,който да може да помага  на ВСЕКИ  .Познавам го от дълги години, на мен лично ми е помагал,за някои неща ,работи с образи ,резултата не винаги е бърз , ИСКА СЕ ТЪРПЕНИЕ ,но единственното условие е кагато той се занимава с вас, да не ходите при други екстрасенси . Имаше сайт ,на който теорията му беше обяснена ,но вече е закрит ,затова как дори всеки може сам да си помага , много възпитан ,умен и благороден чонек ,за разлика от повечето които са набедени личители и шарлатани , ако прочетете исказванията му ще се убедите ,който разбира руски може да прочете тук, ника му е   Я - Странник-Целитель  има и ел поща за връзка с него
 http://golodanie.su/forum/showthread.phpt=1140

Последна редакция: вт, 22 сеп 2015, 14:47 от PIPINA127

Общи условия

Активация на акаунт