Ясновидци/врачки - тема 28

• 248 788
  • 749
  •   1
Отговори
# 615
и аз веднъж ходих при жеко, не успях да вляза, казаха че лекувал имаше една жена на която беше изградил почти нов нос, но лошото е ,ч е не се влиза, няма никаква организация, отидохме в тъмно и си тръгнахме в тъмно щях да припадна от стоене на студа , без вода и ...

# 616
  • Burgas
и аз веднъж ходих при жеко, не успях да вляза, казаха че лекувал имаше една жена на която беше изградил почти нов нос, но лошото е ,ч е не се влиза, няма никаква организация, отидохме в тъмно и си тръгнахме в тъмно щях да припадна от стоене на студа , без вода и ...

да, няма никаква организация затова е мажеш да си чакаш с години, без да успееш да влезеш ,ако не си нахален, той вече е по-стар и уморен ,когато разбрах че не мога да вляза ,отворих вратата за да попитам  има ли някакъв списък и дали въобще моето име е там, за да не се надявам ,а той се разплака и каза че е много объркан и изморен Имаше такива които по един час го занимаваха с любовниците си и цялата си рода ...На главата му имаше 5-6 човека и всеки го дърпаше за нещо .Овън хората казваха, че понякога са го извеждали на ръце ,отпуснат от умора .Съжалих го и аз също си тръгнах разплакана,защото видях абсурдната ситуация ,но някак си не се разочаровах от него ,а от хората които въобще не го съжаляваха .

# 617
  • Burgas
Моля споделете за Катерина Билай ???? Няма никъде нищо за нея а и е пълен кабинета??? Някой да е ходил при нея....

И мен ме интересува за Катерина Билай.

Казват, че тази жена е по-скоро лечителка, а не гледачка.......  newsm78

да и аз така знам не гадае ами лекува....но идеята и била да те насочи в правилната посока на съдбата ти и да започне да ти върви....

приятелката ми е ходила при Катерина Билай, говорила и общи приказки за енергии и тем подобни, въобще не и помогна за болестта - дискова херния ,за ясновидство също не ставала .Чела съм предсказанията и за България и Бургас ,но мисля че повече си съчинява отколкото познава .

# 618
  • Burgas
Похвалиха ми една жена от Бургас. От години се занимавала с ясновидство и чистене на магии. Била много добра в развалянето. Не е ромка, българка била. Нямала тарифа за ясновидство, гледала и по телефона.

Жената се казва Янка. Ще напиша и телефона й, ако някой има интерес да я пробва, но нека после да сподели. 0988 92 67 56.

Много моля също, ако някой има впечатления от нея или е чувал нещо за нея да сподели тук или на лични.

ходих при Янка ,за разваляне на магии ме прати в църквата ,което и прави чест че не ми иска пари тя да ми я разваля Аз в църкава съм била и са ми чели Киприяновите молитви,каза да стоя под купола и ако ми е неприятно ще разбера дали имам магия, аз пък само там обичам да стоя ,точно под купола ми е най-хубаво ..

# 619
А дали някой вече говори с нея по телефона?? Набирам смелост да и звънна.....

# 620
А дали някой вече говори с нея по телефона?? Набирам смелост да и звънна.....

Аз говорих. Обичайните щуротии за магия,прати ме и мен в църква и мъглява прогноза за бъдещето  в едно изречение.

# 621
И на мен Янка ми каза за влияние ,трябва да отида в църква за киприянови молитви, след това отново да и се обадя ,толкова много хора да сме омагьосани ,възможно ли е.

# 622
Благодаря момичета!! Явно няма смисъл да звъня и аз, ясно е какво ще ми каже!! Заминавам за Сандански утре за празниците, да препоръчате някоя от региона, да направя едно бързо турне!!!??

# 623
Ох моля ви кажете ми че Светлана от Сухата река познава за бъдещето! Тя ми каза нещо за здравето, което съвпада с това, което Ирина ми каза. Но от друга страна Ирина (Петя Димитрова) ми наговори други неща, които не бяха изобщо верни. Пита ме за какво отивам е като ми го зададат този въпрос и ми става смешно.

Като познаваемост Ирина позна само неща, свързани със здравето и то не всички. Всичко друго бяха неща, изсмукани отнякъде и неверни. Докато Светлана като започна да говори ми скри шапката. Или чете мисли или е много добра. За минало и настояще ми позна, за бъдеще тепърва ще проверя, но ме е много страх и затова реших да ви попитам за конкретно мнение. Става въпрос за нещо, свързано с големи вложения на пари, каза ми че едно начинание ще бъде успешно и в това ми е надеждата и затова за мен е важно да знам има ли хора, на които е познала нещо от бъдещето. Rolling Eyes

# 624
.... каза ми че едно начинание ще бъде успешно и в това ми е надеждата и затова за мен е важно ....... Rolling Eyes
Извинявай, че цитирам теб , но изказването ми е по принцип. Почти всички , друг е въпроса познали или непознали, казват някакъв вид събитие, което може би има по-голямо съвпадение или човек с някъква буква и ходи сега разбери , дали става въпрос за събитието или човека, които ти си мислиш или става въпрос за последващо събитие или съвсем друг човек , който все още на подозираш.
Голям късмет е ако ти говорят за това, което стой пред теб или съвсем последващи неща.

# 625
Тя за хора и букви ми говореше само за минало и настояще и доста нацели. За бъдещето не е става въпрос за имена. Става въпрос за определен бизнес какще потръгне. Каза, че на 90% начинанието ще е успешно. Сега съм в началото и ме е страх. Simple Smile Отидох при нея, защото имаше много доволни и наистина тя беше единствената на която не трябваше да й вадя думите с ченгел от самото начало. Петя-Ирина ме стъписа с това "Питайте, за какво сте тук?".

# 626
Истината е,че няма гледачка,която да познава на 100%.ето,Мария ми познава за работа,изпити,за имоти.Не мога да се оплача от живота си-и образованието си ми върви,и работата,и от липса на пари не мога да се оплача,не сме зле здравословно(винаги може и по-добре,но да не бъдем максималисти).Но...като се стигне до личния ми живот,всички дават на заето.Днес пак имаше огън и жупел между нас и честно казано ми писна.Не мога да се боря повече.Лошото е,че и новият не се появява,а всички ми го обещават.Какво ли не правя-молитви,ходя по църкви,ритуали.Е,няма и това е.

Преди десетина години,когато живеех във Варна няколко циганки седяха пред общината и една от тях ми подхвърли-чаровна си,моето момиче,но не ти върви с мъжете.Не се спрях,защото бях сама,а тя бяха няколко и не ми се рискуваше да ме ограбят или набият.Но се оказа права жената.

Може би трябва да се примиря,че има жени,които си остават сами за цял живот и тогава се предполага,че ще заживея в хармония със себе си.

Извинявайте за лиричното отклонение,но днес вече ми прикипя.

С тумора си се справих,с един мъж не можах.

# 627
А дали това не ти се дава като един вид урок? Например да обикнеш себе си. Не размахвам пръст, но лично и при мен имаше такъв проблем по едно време. Но се оказа, че за да ме обикне друг човек трябваше първо аз да обикна себе си. И това е най-прекрасното чувство на света. То донася късмета в живота ти и всичко започва да ти спори. Трудно е да се опише с думите, но е чувство за блаженство. Онова, което изпитваме като деца. Поне аз като дете го изпитвах постоянно. Да вървиш по улиците сякаш си влюбен, но не в някой точно определен човек, а във всичко и в живота. Пожелавам ти го от сърце и на себе си, че последната година пак малко се върна депресарското мислене! bouquet Когато съм в такова настроение всичко сякаш върви по ноти, докато когато ми е никакво или сдухано я ключа за вратата ще заяде, я някоя минаваща кола ще ме опръска...

# 628
Аз не мога да кажа,че не се обичам.Напротив,след изпитанията,през които трябваше да премина,много си ценя живота и всяка секунда,че съм тук на земята.Просто никога не ми е вървяло в любовта-не само със сегашния,а по принцип.Или не сме се събирали с обекта на чувствата ми,или ако се съберем,се караме нон-стоп и накрая просто се разделяме.

Иначе всички гледачки ми обещават розово бъдеще,даже и две деца.Как ще стане,не ми е ясно.

# 629
Изключвам клошарите,които идват да си купуват при мен спирт.Те всички ме харесват и ми свалят звезди.

Общи условия

Активация на акаунт