Ясновидци/врачки - тема 28

• 251 333
  • 749
  •   1
Отговори
# 75
Наел си е офис в офис сграда.

# 76
Здравейте,  може ли да споделите мнение за Адем ходжа от Ръжево Конаре който дават по Нова телевизия.Интересно ми е да разбера дали  наистина познава и има ли  полза ходенето при него.Далече ми е да го посетя но ми е любопитно дали помага.

# 77
Здравейте,  може ли да споделите мнение за Адем ходжа от Ръжево Конаре който дават по Нова телевизия.Интересно ми е да разбера дали  наистина познава и има ли  полза ходенето при него.Далече ми е да го посетя но ми е любопитно дали помага.
Не го гледах задълбочено, но само като го погледнех и ме отблъскваше.
Отделно прави магии уж за здраве, пари и любов, ако наистина помага и не взема просто пари, ще е наясно, че магии за това няма как да се направят, особено за здраве, всичко си е заложено по съдба. То, ако можеше да се направи магия да си здрав, нямаше да има болни хора....как му се връзва някой не знам.
Възмутена съм как може по толкова гледана ТВ, в толкова пиков час да дават подобни неща.

# 78
  • гр. София
Е хайде де, никой и нищо ли не знае за тази Севда от Тръстеник??? 5-7юни ще съм в този регион и ми се искаше да имам някаква яснота, ако се престраша да я посетя...

# 79
Момичета, имам малко екстремно предложение.

Утре сутрин отивам при въпросната баба в Монтана. Иска ли някой да дойде с мен? Не искам да си делим разходи и такива неща, просто ме е...абе, страх ме е. Grinning
Моля ви, ако някой реши, да ми пише на лични и да остави телефон за връзка да се чуем и да се уговорим!

Аз бих дошла, но за съжаление не съм прочела навреме поста.
Ако си ходила, моля те пиши - може и на лични.

# 80
  • ❌❌❌
Момиченца Hug, някоя може ли да ми каже някоя точна врачка от В.Тъвново/Габрово/Дряново/Трявна и като цяло тоя район? Mr. Green

# 81
Здравейте!
Някой да е чул за Любка от Петрич има „офис” и в Благоевград?????

# 82
  • в сърцето на държавата
Здравейте , някоя може ли да ми каже някоя точна врачка от СТАРА ЗАГОРА???

# 83
Момичета, имам малко екстремно предложение.

Утре сутрин отивам при въпросната баба в Монтана. Иска ли някой да дойде с мен? Не искам да си делим разходи и такива неща, просто ме е...абе, страх ме е. Grinning
Моля ви, ако някой реши, да ми пише на лични и да остави телефон за връзка да се чуем и да се уговорим!

Аз бих дошла, но за съжаление не съм прочела навреме поста.
Ако си ходила, моля те пиши - може и на лични.

Какво стана, ходихте ли?

# 84
# 85
Здравейте!
Малко закъснях с отговора, но да се отчета. Simple Smile
Ходихме  при леля Радка от Монтанско с една съфорумка /много й благодаря за компанията и подкрепата   bouquet/. Лесно се намира. Ние идея си нямахме къде отиваме, спряхме в центъра на селото и питахме в магазина. Хората веднага ни упътиха. Ако някой го интересува, ще обясня по-подробно.
Ами... Не знам. Отидох с голямата кошница, защото бях дълбоко убедена, че ако съществуват истински ясновидки, те не се вихрят из интернет и не отговарят на импулсни телефони, а са точно такива - стари женици, които благодарят на кой колкото остави, ако остави.
Истината е, че може би не ми хареса това, което ми каза. Няма да я оплювам, обаче. За някои неща беше изумително точна. За други - беше си чисто налучкване. Разпитваше ме. "Едно дете ли имаш?" - Не, две. "Момиче?" - Не, 2 момчета. "Ама едното е нежно и високо като момиче" /така е, ама си е замазване на положението Simple Smile/. "Мъжът ти е светъл." - всъщност мъжът ми е с три бои по рождение и много черна коса. Simple Smile) И не, не е висок. Simple Smile За другото, обаче... Съвпадна и описанието, и... може би се поизпуснах с информацията, но отидох почти ревяща, та...
На моята мила спътничка Simple Smile доколкото разбрах също й е поналучкала доста неща, за здраве специално.
Валентин ми каза точно обратното. Simple Smile Каза ми и срок - 2 седмици. Чакам го. Simple Smile

# 86
Здравейте!
Малко закъснях с отговора, но да се отчета. Simple Smile
Ходихме  при леля Радка от Монтанско с една съфорумка /много й благодаря за компанията и подкрепата   bouquet/. Лесно се намира. Ние идея си нямахме къде отиваме, спряхме в центъра на селото и питахме в магазина. Хората веднага ни упътиха. Ако някой го интересува, ще обясня по-подробно.
Ами... Не знам. Отидох с голямата кошница, защото бях дълбоко убедена, че ако съществуват истински ясновидки, те не се вихрят из интернет и не отговарят на импулсни телефони, а са точно такива - стари женици, които благодарят на кой колкото остави, ако остави.
Истината е, че може би не ми хареса това, което ми каза. Няма да я оплювам, обаче. За някои неща беше изумително точна. За други - беше си чисто налучкване. Разпитваше ме. "Едно дете ли имаш?" - Не, две. "Момиче?" - Не, 2 момчета. "Ама едното е нежно и високо като момиче" /така е, ама си е замазване на положението Simple Smile/. "Мъжът ти е светъл." - всъщност мъжът ми е с три бои по рождение и много черна коса. Simple Smile) И не, не е висок. Simple Smile За другото, обаче... Съвпадна и описанието, и... може би се поизпуснах с информацията, но отидох почти ревяща, та...
На моята мила спътничка Simple Smile доколкото разбрах също й е поналучкала доста неща, за здраве специално.
Валентин ми каза точно обратното. Simple Smile Каза ми и срок - 2 седмици. Чакам го. Simple Smile

А кое е селото, само ако е възможно да споделите с нас Simple Smile

# 87
с.Василовци

# 88

Благодаря за отговора! Успех!

# 89
  • Близко съм
Да ми предложите някой от Пловдив? Казаха ми за някакъв Тодор Петров,но няма никакви координати а и нищо не излиза за него,ако има хора изпробвали услугите на хора от града и са достоверни моля, кажете  Praynig Praynig

Общи условия

Активация на акаунт