Ясновидци/врачки - тема 28

• 251 603
  • 749
  •   1
Отговори
# 120
Някой чувал ли е за Халит от Дянково и има ли впечатления за него??   bouquet

# 121
Така, преди малко се свързах с някаква ясновидка Рая по скайп. Като цяло беше доста точна в описанията си , даде ми срок за това което я питах и сега се надявам да стане.Жената беше много мила каза, че първата консултация е безплатна и попринцип дава консултации само вечер. Моя приятелка ми даде скайпа и. Ако някой е заинтересуван ето го : rayya.k.

# 122
Аз пък да се отчета-Мария не позна-имотът ни още не е продаден.Месецът мина,че даже и отгоре.

# 123
На мен една приятелка ми даде телефон на една жена Цена от Роман.Свързах се с нея. По принцип каза, че е хубаво на място да се отиде, но може и да гледа, ако и се изпрати снимка, конец от дреха и данните на човека. Пари взима колкото и се изпратят. Някой има ли впечатления от нея. Моята приятелка каза, че всичко и е познала. През седмицата след, като и изпратя данните ще се чуем и ще дам отзиви.

# 124
    Привет момичета и момчета ! Аз съм изостанала и моля за обяснение !  На " iasnovidci .com "  някакви лицензирани магове , ясновидци и др. отговарят на въпроси по телефона , като обикновен разговор , даже безплатен , ако има минути ????? Невероятно !!!!

Последна редакция: нд, 07 юни 2015, 23:37 от nzdrp

# 125
tezi ot ysnovidci.com ti kazvat ,4e ima6 magiq i predlagat da q razvalqt ,sumite sa ot 150 nagore,tova e ulovkata s bezplatniq razgovor

Последна редакция: вт, 09 юни 2015, 19:52 от AnMary

# 126
tezi ot ysnovidci.com ti kazvat ,4e ima6 magiq i predlagat da q razvalqt ,sumite sa ot 150 nagore,tova e ulovkata s bezplatniq razgovor
Да, аз също се бях обаждала на някаква Елена. Такива неща ми наговори ...., че имам магия и поиска 200 лв. за разваляне.

# 127
  • София

Да, аз също се бях обаждала на някаква Елена. Такива неща ми наговори ...., че имам магия и поиска 200 лв. за разваляне.

И на мен тази Елена ми иска едни пари...

# 128
Момичета има ли  сбъднати прогнози от Елвира или скоро да е писал някой?

# 129
"Обич" изчисти си кутията ,не мога да ти пиша

# 130
Здравейте момичета, моля за малко помощ, която ми е необходима. Търся някой, който прави ритуали за събиране на разделени двойки. Дайте съвет къде да отида, защото с мъжа ми не сме заедно от месец и изобщо не ни върви. А ние сме прекрасна двойка, тоест бяхме, но от месеци в нищичко не ни върви. Искам някой, който наистина умее да прави такива ритуали. Никога не съм ходила, тоест само веднъж при врачка в едно село и то случайно, но сега наистина имам нужда.
Благодаря ви

# 131
p
Здравейте момичета, моля за малко помощ, която ми е необходима. Търся някой, който прави ритуали за събиране на разделени двойки. Дайте съвет къде да отида, защото с мъжа ми не сме заедно от месец и изобщо не ни върви. А ние сме прекрасна двойка, тоест бяхме, но от месеци в нищичко не ни върви. Искам някой, който наистина умее да прави такива ритуали. Никога не съм ходила, тоест само веднъж при врачка в едно село и то случайно, но сега наистина имам нужда.
Благодаря ви
Попитай в този сайт там съм виждала, че праввт: http://ufoport.com/forum/index.php. Аз лично не бих го направила. Не е ли по-добре просто да поговорите? Може би ви трябва време. Аз пък сама поисках развод и сега съжалявам, но нещата бяха започнали да стават нетърпими. Успех!

# 132
Привет на всички, моля ако някой познава или е чувал за врачка от кв. Требич-София, моля напишете нейното име и евентуално телефон. Една приятелка е ходила преди 6 години, но не пази координатите, а е останала много доволна.

# 133
Почина Джуна, след като точно предсказа кога това ще й се случи.Жалко, че тук си имаме работа със съвсем друг вид таланти.

http://www.vsekiden.com/173746

Последна редакция: вт, 09 юни 2015, 02:49 от ryannn

# 134
Почина Джуна, след като точно предсказа кога това ще й се случи.Жалко, че тук си имаме работа със съвсем друг вид таланти.

http://www.vsekiden.com/173746

Благодаря за отговора, но не е била Джуна.

Общи условия

Активация на акаунт