Ясновидци/врачки - тема 28

• 251 656
  • 749
  •   2
Отговори
# 135
Почина Джуна, след като точно предсказа кога това ще й се случи.Жалко, че тук си имаме работа със съвсем друг вид таланти.

http://www.vsekiden.com/173746

Благодаря за отговора, но не е била Джуна.

Потрес! Ще падна от смях.....Това не беше в отговор на твоето запитване, затова и  беше поместено в отделно, самостоятелно  съобщение като се подчертава и контраста с талантите " тук".Не е ясно как ги свързваш въобще...

Видно е  какво е  положението , но чак пък дори да не се знае коя е Джуна и да се допуска, че е мангалеса от Требич....Мдам. Както и да е.

Тази, която те вълнува с локация въпросния Требич се подвизава в нещо като мазе/сутерен с наименованията Любка/Буба-обсъждана е в темите, разбира се.

Последна редакция: вт, 09 юни 2015, 20:05 от ryannn

# 136
не се учудвай, познавам рускиня от москва, като я питах за джуна гледаше умно и каза, че няма представа за кой говоря. За кашпировски знаеше

# 137
  • София
Здравейте момичета, моля за малко помощ, която ми е необходима. Търся някой, който прави ритуали за събиране на разделени двойки. Дайте съвет къде да отида, защото с мъжа ми не сме заедно от месец и изобщо не ни върви. А ние сме прекрасна двойка, тоест бяхме, но от месеци в нищичко не ни върви. Искам някой, който наистина умее да прави такива ритуали. Никога не съм ходила, тоест само веднъж при врачка в едно село и то случайно, но сега наистина имам нужда.
Благодаря ви

Казвали са ми, че е много опасно това събиране на разделени двойки. Защото ако по съдба не са един за друг и се прави ритуал за събиране, стават лоши неща. Така, че трябва много да се внимава.

# 138
Почина Джуна, след като точно предсказа кога това ще й се случи.Жалко, че тук си имаме работа със съвсем друг вид таланти.

http://www.vsekiden.com/173746

Благодаря за отговора, но не е била Джуна.

Потрес! Ще падна от смях.....Това не беше в отговор на твоето запитване, затова и  беше поместено в отделно, самостоятелно  съобщение като се подчертава и контраста с талантите " тук".Не е ясно как ги свързваш въобще...

Видно е  какво е  положението , но чак пък дори да не се знае коя е Джуна и да се допуска, че е мангалеса от Требич....Мдам. Както и да е.

Тази, която те вълнува с локация въпросния Требич се подвизава в нещо като мазе/сутерен с наименованията Любка/Буба-обсъждана е в темите, разбира се.

Чувала съм за Джуна от баба си, но никога не съм знаела подробности, колкото и смешно да изглежда.

# 139
Привет сега забелязох....последните ми съобщения във форума са изтрити и е оставено едно единствено като така написано изглежда като че да съм луда... Grinning ни в клин ни в ръкав.....комуникацията беше между мен и  * обич* ако не се бъркам в порядъка на три съобщения...на кой пък толкова много му попречиха така и не разбрах...

Последна редакция: ср, 10 юни 2015, 14:46 от Бонбон911

# 140
Здравейте момичета, моля за малко помощ, която ми е необходима. Търся някой, който прави ритуали за събиране на разделени двойки. Дайте съвет къде да отида, защото с мъжа ми не сме заедно от месец и изобщо не ни върви. А ние сме прекрасна двойка, тоест бяхме, но от месеци в нищичко не ни върви. Искам някой, който наистина умее да прави такива ритуали. Никога не съм ходила, тоест само веднъж при врачка в едно село и то случайно, но сега наистина имам нужда.
Благодаря ви

Казвали са ми, че е много опасно това събиране на разделени двойки. Защото ако по съдба не са един за друг и се прави ритуал за събиране, стават лоши неща. Така, че трябва много да се внимава.
Съгласна съм! Аз ходих така на времето да ми леят восък, защото нещата с бившия ми мъж в един момент започнаха да не вървят. Не бяхме един за друг, а и имаше много силна и дори агресивна намеса от страна на майка му. В крайна сметка бях подложена на силен психически тормоз и в един момент аз сама го напуснах. Така, че съм на мнение, че когато нещата не вървят не трябва да се насилват и не трябва да се върви против волята на съдбата!

# 141
  • София
Момичета , имам един въпрос .Знам , че Емилия от Лондон е доста коментирана тук , но аз искам пак да попитам за нея , тези които са се консултирали с нея , вече от позицията на времето дали са се сбъднали прогнозите , които е дала?

# 142
Момичета , имам един въпрос .Знам , че Емилия от Лондон е доста коментирана тук , но аз искам пак да попитам за нея , тези които са се консултирали с нея , вече от позицията на времето дали са се сбъднали прогнозите , които е дала?

При мен имаше познаваемост. Аз съм се консултирала няколко пъти с нея и някои неща се случиха.
Моя близка също се консултира и каза, че е останала доволна.

# 143
ЗДРАВЕЙТЕ Simple Smile Имам едно предложение към всички Вас, които следите темата от самото и начало......Минало се е доста време от първите теми и затова предлагам всеки по-активен от нас, които е минал през бая врачки да направим по едно обобщение. Да напишем при кои сме били, преди колко време и какво се е случило във времето....Предлагам го това, защото гледам все едни и съши хора вече доста време , при все едни и същи врачки и все си чакаме прогнозите... Дайте да направим един разбор и да се махнат половината имена от списъка.. ??

# 144
Здравейте,четох и мислих много преди да  посетя точно три жени,не с надежда да правя дяволии за да си върна любим човек а да разбера какво ме очаква как да постъпя дали да се боря или примеря с положението? Първата жена която посетих беше Харие и не бих повторила,срещата трае около пет минути таксата и беше двадесет лева и с нищо казано от нея не ме впечатли задава много въпроси в един момент не знаех на психолок или ясновидка бях? прогнозата и беше три седмици и той ще се върне.Втората беше Деси от Казанлък впечатляваща среща.А третата е Керанка от Русокастро нямам думи според мен аз бях като отворена книга не ме попита нито един въпрос не каза нито едно грешно нещо.Срещата беше достатъчно дълга,дори някой да си помисли,че и правя реклама ще кажа само,че не това ми е целта а да помогна на хората да не ходят да си дават парите на случайни ясновидки.Тя гледа на рожденни данни когато говори не позволява да я прекъсват въпросите си зададох след като приключи.Каза ми,че преди усмивката ми не е слизала от лицето ми а сега това е само фарс за пред хората(правя се на щастлива а всъщност съм нещастна)което беше точно така и още много др.неща ми каза но няма как да ги споделя Изумена съм от способностите на тази жена освен всичко е Човек определено спирам да търся др. Пожелавам на всеки да открие своя човек но с главно Ч

# 145
Тъй де, ама като не споделиш това, дето не можело да го споделиш, ние как да повярваме в този феномен, тъй да се каже. Ай сега почни с нещо като даде ли прогноза и срок, какъв срок и като мине срока, да минеш да споделиш вярна ли е прогнозата... Че дотук не разбрахме с какво точно те изуми. Туй за усмивката и аз мога да ти го кажа  Wink.

# 146
Здравейте,

Аз направих списък тези дни с имената на хора, които съм посещавала в годините. Може и да съм пропуснала някой, но към днешна дата- нито един от изброените в списъка не ми е познал каквото и да е било. Дори прогнози близки до случващото се. Ето и самия списък:

Ани (астроложка)
Бойка (Перник)
Веска (Джулюница)
Леля Искра
Емилия (Лондон)
Латина
Стефка Златкова (Велико Търново)
Стефка Коларова (Генерал Тошево)
Хайрие
Цеца (Надежда)
Краса (Бяла Слатина)
Любчо (Шумен)

# 147
Здравейте,

Аз направих списък тези дни с имената на хора, които съм посещавала в годините. Може и да съм пропуснала някой, но към днешна дата- нито един от изброените в списъка не ми е познал каквото и да е било. Дори прогнози близки до случващото се. Ето и самия списък:

Ани (астроложка)
Бойка (Перник)
Веска (Джулюница)
Леля Искра
Емилия (Лондон)
Латина
Стефка Златкова (Велико Търново)
Стефка Коларова (Генерал Тошево)
Хайрие
Цеца (Надежда)
Краса (Бяла Слатина)
Любчо (Шумен)

Здравей! Ани, предполагам, че става въпрос за Анелия Лечева? Може ли да ми дадеш малко повече информация-хороскоп ли ти прави или ти 'гледа' по друг начин?

# 148
Аз се обадих на жената от Роман. Каза ми , че при мен усеща силна негативна енергия на емоционално ниво. Описа много точно състоянието в което се намирам. Позна почти всичко и от миналото ми. За развода каза, че не е било грешка даже много съм закъсняла. Каза, че трябва да намеря човек, който да изчисти тази енергия. Попитах я дали може тя. Отговори, че може, но до края на месеца е заета и ми каза някакъв ритуал , който да си правя аз. За парите да не се притеснявам колкото и оставя толкова. Това е всъщност 3-та жена, която ми е гледала. При друг не искам да ходя повече, защото се обърквам. Каза също, че може да помогне, но само, ако забравя миналото си. При мен имало нещо, като автомагия, защото наистина съм малко песимистично настроена и тежко си преживявам нещата. Общо взето и другите две са ми казвали подобни неща.

# 149
Благодаря ви

Здравейте момичета и от мен,
Не съм писала скоро, но като няма какво ....
siana m, ритуали за събиране не трябва да се правят и не те съветвам.
Щом нещо не върви трябва да се провери да не са правени ритуали за раздяла. Те трябва да се чистят. Ако има нещо такова, а то винаги има когато нещо изведнъж се сгафи, и върху направеното плеснеш ритуал за събиране, нещата съвсем ще се оплескат.
Помисли какво би искала, защото ако ти направят ритуал за събиране и нещата се влошат, следващия трудно ще види и ще помогне.

Общи условия

Активация на акаунт