Ясновидци/врачки - тема 28

• 251 706
  • 749
  •   2
Отговори
# 165
не го мисли изобщо, това е едно нещо базирано само на чисто самовнушение, наскоро имах глупостта да се инициирам. Чисти фантасмагории, остави това ами и платих... И въпреки това продължавам да пробвам дали изпитвам нещо по различно от обикновено и да наблюдавам какво става с мен и около мен. Безкрайни са само вселената и човешката глупост, но за второто не е сигурно. Няма нищо в рейки извън собственото ти въображение.
Рейкито въобще не е глупост, мога да кажа от опит. нямам инициация, само съм си правила сеанси. много е важен мастера, който ти прави инициацията и дали ти си готов за това.
Преди рейки сеанс е хубаво да се изчистите с восък, след това се правят поне 3 рейки сеанса, за да има резултат. При мен само един, не действа. Хората са различно замърсени, натоварени и т.н. т.е. имат нужда от различни по количество  сеанси.

# 166
А може ли да се прави рейки дистанционно през форума? Rolling Eyes

# 167
не го мисли изобщо, това е едно нещо базирано само на чисто самовнушение, наскоро имах глупостта да се инициирам. Чисти фантасмагории, остави това ами и платих... И въпреки това продължавам да пробвам дали изпитвам нещо по различно от обикновено и да наблюдавам какво става с мен и около мен. Безкрайни са само вселената и човешката глупост, но за второто не е сигурно. Няма нищо в рейки извън собственото ти въображение.
Рейкито въобще не е глупост, мога да кажа от опит. нямам инициация, само съм си правила сеанси. много е важен мастера, който ти прави инициацията и дали ти си готов за това.
Преди рейки сеанс е хубаво да се изчистите с восък, след това се правят поне 3 рейки сеанса, за да има резултат. При мен само един, не действа. Хората са различно замърсени, натоварени и т.н. т.е. имат нужда от различни по количество  сеанси.

При рейки, както и при другите подобни сеанси / включително и лечителите /, енергията минава през "мастера" и от там към човека, подложил се на лечението. И в това е основният проблем. Защото всеки един човек, независимо дали е мастер или лечител е различен от другия и енергията, която ти подава не е твоя "тип", а неговия.
Такъв е проблемът и с така нашумелите масажисти с нови методи на масажи.
Такова подаване на енергия не е правилно и не е редно. Енергията не трябва да минава през лечителя, масажиста и мастера. Тя може да докосва само пръстите на ръцето му, но не и тялото му.
Аз лично поради тази причина не съм ходила на масаж от години, защото ми разбъркват енергията и след масаж не мога да се възстановя със дни. Всички те виждат едно, а всъщност положението е коренно различно.
Например/ лекуват те от глаукома, но това заболяване идва, защото има някаква друга причина - от детството, магия, проклятие, ярък спомен от предишно прераждане или нещо друго и докато не се изчисти първопричината, всяко махане на глаукомата може да доведе до по-тежки заболявания.

# 168
Здравейте, мисля скоро време да посетя жената от Роман. Моля ви дайте мнение и съвет дали да го направя. Омръзна ми да бъда спонсор и да чакам напразни надежди.От няколко години съм една от вас и съм писала мненията си за всяка която съм посетила. От доста време не съм писала тук защото не съм ходила никъде и нямах какво да пиша, но сега пак имам нужда от вас и насока от личен опит. Може да ми пишете и на л.с. Предварително ви благодаря.  bouquet

Последна редакция: пн, 15 юни 2015, 10:21 от nevi91

# 169
За жената от Роман не знам. Аз просто споделих мнение. Kаза, че имам негативна енергия, част от която аз си я докарвам с мислите си и най -вероятно е права. Следващия път, когато се чуя с нея (към началото на другия месец) ще попитам дали е удобно да й давам телефона, тъй като много хора ми писаха на ЛС. Вече дадох телефона й на част от вас. Доколкото разбрах това не е основната и работа и чистенето на отрицателна енергия явно я натовава. Графика й също е натоварен.  Това, че позна при мен за част от нещата не значи, че ще познае при друг. Аз отдавна чета темата и стигнах до извода поне за себе си, че ходенето по врачки ме вкарва в един омагьосан кръг. Аз нямам много опит с ясновидките.  Досега съм имала контакт само с 3 и всичко, което са ми казали в общи линии е едно и също, но избора и ревенията са изцяло мои (наши). 100 % познаваемост мисля, че няма при никой.

# 170
Маг Гала от UFOport гадае напълно безплатно. На мен ми позна всичко, което я питах. Освен това разваля магии безплатно или колкото дариш за сайта по желание. Записах си час при Светлана по препоръка от тук.

Последна редакция: пн, 15 юни 2015, 10:19 от vtsvtic2

# 171
Моля дайте мнение за Катерина Билай, не мога да открия никаква информация или отзиви за нея,,,,

# 172
# 173
Здравейте, след премахване на магия нормално ли е да чувствам лекота в ръцете и краката?

А Маг Гала гадае и премахва магии безплатно тук:
http://ufoport.com/forum/index.php/board,7.0.html

Виждам, че някой е пуснал тема с молба да му направи магия, но това е неприемливо. Моля, не искайте такива неща, ужасно е и ще си навредите. Като пострадал от магия го казвам. Колкото и да си мислите, че е бяла и безобидна магия, тя е против съдбата! Simple Smile

# 174
Здравейте, след премахване на магия нормално ли е да чувствам лекота в ръцете и краката?

А Маг Гала гадае и премахва магии безплатно тук:
http://ufoport.com/forum/index.php/board,7.0.html

Виждам, че някой е пуснал тема с молба да му направи магия, но това е неприемливо. Моля, не искайте такива неща, ужасно е и ще си навредите. Като пострадал от магия го казвам. Колкото и да си мислите, че е бяла и безобидна магия, тя е против съдбата! Simple Smile

Съвсем нормално е да се чувства лекота, особено ако са били вързани с магия.

И аз апелирам към горното.
И се обръщам към всички млади хора и към тези, които работят с енергия, духовни лечители и ....
... хора, от всичките войни в България има много проклятия и магии.
Моля Ви, чистете ги и никога не посягайте да правите!!!!
Не политиците са виновни за състоянието, в което се намира България. Виновни са всичките тези енергии, наслоили се една върху друга. За това се раждат малко деца и за това децата ни са болни.!!!!
Разваляйте, но не правете !!!!

# 175
  • Пловдив
Регистрирах се във този сайт ,но не знам от къде да задам въпроса ?
Има :
Отговор Маркирай като непрочетено Изпрати темата Формат за разп

На кой от тях се задава въпрос ?
Как се процедира със въпроса ?
Моля някой да помогне !!!

# 176
pishesh vurposa kato nova tema i te shte ti otgovorqt , no ne sa mnogo mnogo qsnovitci v tozi sait , a poveche psiholozi , nai dobroto predskazvane e na jivo

Последна редакция: чт, 18 юни 2015, 03:28 от AnMary

# 177
  • Пловдив
pishesh vurposa kato nova tema i te shte ti otgovorqt , no ne sa mnogo mnogo qsnovitci v tozi sait , a poveche psiholozi , nai dobroto predskazvane e na jivo

БЛАГОДАРЯ ТИ !!!

# 178
Съвсем нормално е да се чувства лекота, особено ако са били вързани с магия.
Да, но още имам стягане в синусите и прималяване, както и нервен стомах от време на време. Надявам се да е временно и с вреето постепнно всички симптоми да изчезнат. То моето е от много време и може би затова възстановяването ще е постепенно.

# 179
Бързо, бързо........Цвета Маразова???? Утре имам среща с нея, но идея си нямам на какво гледа.

Последна редакция: ср, 17 юни 2015, 10:58 от мамарамбо

Общи условия

Активация на акаунт