Ясновидци/врачки - тема 28

• 248 741
  • 749
  •   1
Отговори
# 645
  • Под Слънцето
PIPINA , бих се  радвала да прочета, но натискайки линка.. ми вади това :

ERROR 404 - Not Found!

The following error occurred:

The requested URL was not found on this server.

Please check the URL or contact the webmaster.

# 646
Моля, някой да сподели мнения за един руски екстрасенс и ясновидец Влад Савенков дали го е посещавал напоследък и негови кординати за връзка..Благодаря предварително!

нямам представа за този руски екстрасенс,но като го споменахте се сещам за един друг  ,който не взема пари, но не отказва помощ на никого. Не се занимава с врачуване, а само с  лечителство и емоционални проблеми  работи дистанционно по снимка, не обещава  нищо и нищо не иска в замяна ,ако помогне - помогне ,ако не здраве да е, но мисля че помага ,разбира се не на всеки. Не знам от какво зависи ,но със сигурност знам, че НЯМА такъв ,който да може да помага  на ВСЕКИ  .Познавам го от дълги години, на мен лично ми е помагал,за някои неща ,работи с образи ,резултата не винаги е бърз , ИСКА СЕ ТЪРПЕНИЕ ,но единственното условие е кагато той се занимава с вас, да не ходите при други екстрасенси . Имаше сайт ,на който теорията му беше обяснена ,но вече е закрит ,затова как дори всеки може сам да си помага , много възпитан ,умен и благороден чонек ,за разлика от повечето които са набедени личители и шарлатани , ако прочетете исказванията му ще се убедите ,който разбира руски може да прочете тук, ника му е   Я - Странник-Целитель  има и ел поща за връзка с него
 http://golodanie.su/forum/showthread.phpt=1140
На този Савенков цените са му смазващо високи.Чел съм негови книги и съм силно впечатлен..Споделяли са ми преди време, че е ефективен - екстрасенс, лечител, кармолог, енерготерапевт, ясновидец

# 647
  • Burgas
PIPINA , бих се  радвала да прочета, но натискайки линка.. ми вади това :

ERROR 404 - Not Found!

The following error occurred:

The requested URL was not found on this server.

Please check the URL or contact the webmaster.

ясно, не знам защо така се получава .Другия начин е да намерите с търсачката Форум «Лечебное голодание» ,той там има своя тема ,намира се в отдел  Разное,
 Беседы о жизни и там е неговата тема е «Я Странник. Целитель»

Форум «Лечебное голодание» > Разное > Беседы о жизни  >«Я Странник. Целитель»

ето копирах първия му пост

Я - Странник. Целитель. Стараюсь помогать людям.

Хочу предложить небольшое дополнение:
Давайте будем работать не только с физическим телом, но и с Тонким телом (или с аурой или биополем, кому как больше нравится). Ведь это две части одного человека, которые влияют друг на друга.

Я работаю с энергетикой человека больше 15 лет. По моим наблюдениям, энергетическая чистка помогает во многих случаях и при лечении болезней и при восстановлении организма.
У меня небольшой опыт голодания. Личный рекорд - трое суток сухой голодовки.
На себе проверил, что чистка позволяет намного легче переносить неприятности в начале голодовки. Что и как изменяется в энергетике человека при длительных сроках голодания, я пока не знаю. Не было возможности наблюдать.
Здесь на форуме есть тема для самостоятельной работы с Тонким телом."Комплекс упражнений йоги во время голодания" http://golodanie.su/showthread.php?t=1034

У меня на форуме в разделе "Целительство" есть тема о способах очистки энергетики для людей, которые пока ничего не чувствуют: Тема называется "Первые шаги": адрес в моем профиле
Но, по моим наблюдениям, лучше всего, когда я помогаю человеку.
Я работаю с человеком через его фотографию. Человек присылает мне по почте своё фото. Этого достаточно, чтобы начать с ним работу.
Это не шутка, а проверенный факт. Подробности можно узнать на моём сайте, который указан в моем профиле
Я РАБОТАЮ БЕСПЛАТНО и НИКОМУ НИЧЕГО НЕ ОБЕЩАЮ.
Если такие условия Вас устраивают, то давйте будем сотрудничать.

Я готов ответить на любые вопросы по работе с энергетикой человека (в пределах своих знаний, естественно).
Можем общаться здесь, если тема кажется Вам интересной, и не возражают модераторы, можно у меня на форуме.

P.S. С целителями, колдунами и прочими представителями эзотерики каждому так или иначе приходится сталкиваться. У многих они вызывают недоверие и страх. Это естественная реакция. Чтобы как-то обезопасить себя советую ознакомиться с "Правилами техники безопасности" при общении с целителями, по адресу указанному у меня в профиле.

Извините, но прямые ссылки дать не могу. Запрещено Админом.

# 648
  • Burgas

[/quote] На този Савенков цените са му смазващо високи.Чел съм негови книги и съм силно впечатлен..Споделяли са ми преди време, че е ефективен - екстрасенс, лечител, кармолог, енерготерапевт, ясновидец
[/quote]

http://www.savenkov-v.ru/   

този ли е ?

# 649
  • Под Слънцето
PIPINA, благодаря за жеста!

btw открих темата му, ще я попрочета. 10х

# 650
На този Савенков цените са му смазващо високи.Чел съм негови книги и съм силно впечатлен..Споделяли са ми преди време, че е ефективен - екстрасенс, лечител, кармолог, енерготерапевт, ясновидец
[/quote]

http://www.savenkov-v.ru/   

този ли е ?
[/quote]
Ха, лицето което ме интересува е Владислав, а този е Владимир, ма като гледам със същите неща се занимава. Владислав Савенков има издания: Карма и съдба, Руската магия, Екстрасензорика...Този да не би пък да му е брат Laughing newsm78...и доколкото съм запознат преди време е имал един ''Веда център'' в София..Благодаря за отзивчивостта..приема всякакви мнения и информация за него....

# 651
Момичета препоръчайте някой гадателка/ясновидка която гледа по телефона без тарифа и що горе да познава бъдеще, знам че няма как да е на 100% но поне някакво ниво.
Е?

# 652
Момичета препоръчайте някой гадателка/ясновидка която гледа по телефона без тарифа и що горе да познава бъдеще, знам че няма как да е на 100% но поне някакво ниво.
Е?
То с тарифа и очи в очи не става нищо, ама нищичко.

Последна редакция: ср, 23 сеп 2015, 22:31 от мамарамбо

# 653
Е все един ще има от който сте останали по-доволни, спешно ми е иначе не бих се занимавала, много добре знам че са измамници и бездарбени.

# 654
Е?
На тази жена съм се обаждала: Сирма - 0886082041. По телефон гледа без тарифа. По скайп 30 лв. Дали познава не мога да определя още.
С тези с които съм се консултирала досега съм най-доволна от Теди Куцева, отделя време, но тарифата е 50 лв.

# 655
Е?
На тази жена съм се обаждала: Сирма - 0886082041. По телефон гледа без тарифа. По скайп 30 лв. Дали познава не мога да определя още.
С тези с които съм се консултирала досега съм най-доволна от Теди Куцева, отделя време, но тарифата е 50 лв.

Може ли да сподели малко по-подробно за впечатленията си от Теди Куцева? Познавала ли ти е за бъдещи събития? За нея е всеизвестно, че много прави восъколеене...Предлагала ли ти го е?

# 656
А впечатления от Ники Узунов?

# 657
Аз имам добри впечатления от Ники Узунов ,казва това ,което в момента усеща, и ти казва ,че след време може отново да погледне.

# 658
Е все един ще има от който сте останали по-доволни, спешно ми е иначе не бих се занимавала, много добре знам че са измамници и бездарбени.

Доволни оставаме, защото чуваме това, което искаме. И като не се случва във времето......драма, драма.... И пак отново в омагьосания кръг....

# 659
А впечатления от Ники Узунов?
Грам, ама милимунче от грама не!

Общи условия

Активация на акаунт