Ясновидци/врачки - тема 28

• 248 705
  • 749
  •   1
Отговори
# 660
Здравейте момичета!Искам да изкажа моите впечатления от една жена от Люлин- 1,която гледа на кафе ,карти и нумерология.Вчера бях при нея,отдели ми цели два часа(за първи път някой да ми гледа толкова дълго време)Това,което ми направи силно впечатление,че позна за имот, който сме имали на времето за ,който аз не знаех и твърдо отричах да сме имали къща край река Дунав.Но вечерта попитах майка ми и се оказа права...имали сме къща в Козлодуй!Другото нещо което ми позна!Днес детето ми имаше изпит!Тя каза, че ще го вземе ,но ще има малки проблеми с него....е да имаше?Изпита се отмени за понеделник,защото забравихме поребителското име и паролата, с които сме се регистрирали в онлайн системата!Хубавото е, че говори много за бъдещето!Много хубави неща ми каза и силно се надявам да се сбъднат!Няма фиксирана такса,колкото и оставиш.Аз и оставих 25 лв и не съжалявам защото наистина ми позна много неща.

# 661
Здравейте момичета!Искам да изкажа моите впечатления от една жена от Люлин- 1,която гледа на кафе ,карти и нумерология.Вчера бях при нея,отдели ми цели два часа(за първи път някой да ми гледа толкова дълго време)Това,което ми направи силно впечатление,че позна за имот, който сме имали на времето за ,който аз не знаех и твърдо отричах да сме имали къща край река Дунав.Но вечерта попитах майка ми и се оказа права...имали сме къща в Козлодуй!Другото нещо което ми позна!Днес детето ми имаше изпит!Тя каза, че ще го вземе ,но ще има малки проблеми с него....е да имаше?Изпита се отмени за понеделник,защото забравихме поребителското име и паролата, с които сме се регистрирали в онлайн системата!Хубавото е, че говори много за бъдещето!Много хубави неща ми каза и силно се надявам да се сбъднат!Няма фиксирана такса,колкото и оставиш.Аз и оставих 25 лв и не съжалявам защото наистина ми позна много неща.

Здравей , как се казва , как и е тел

# 662

Здравей , как се казва , как и е тел
Попитах я дали може да и оставя телефона в форума и ми разреши.Казва се Марияна тел.0892965670

# 663
В момента гледам Божидар Караджов по Нова телевизия при Милен Цветков.Цветков го пита-ама ти виждаш ли го или можеш да си направиш съответните изводи като един интелигентен човек.

"Вижда"-само че ходещи портмонета.

Та това,което каза Божидар,и аз мога да го кажа.

А в сайта му продължават да не ми публикуват негативното мнение.допускат се само суперлативи.

# 664
В момента гледам Божидар Караджов по Нова телевизия при Милен Цветков.Цветков го пита-ама ти виждаш ли го или можеш да си направиш съответните изводи като един интелигентен човек.

"Вижда"-само че ходещи портмонета.

Та това,което каза Божидар,и аз мога да го кажа.

А в сайта му продължават да не ми публикуват негативното мнение.допускат се само суперлативи.
Скоро съм при него , ще пиша отзиви.

# 665
Изтървах ви. Записвам се да ви следя. Скоро не съм ходила при никого. Все не мога да прежаля 30-50лв...

# 666
Здравейте момичета искам само да добавя към по горният ми пост за Маряна от Люлин-1!Каза ми ,че ще си сменя работа!Въобще не и повярвах или си помислих,че ако се случи това ще е в по далечно бъдеще.Е даааа...ама не! От днес съм безработна.Скарах се много лошо с шефа ми и напуснах работа!

# 667
Може ли да попитен нещо?  Имам приятелка, която винаги като влезе в църква плаче. Без причина - просто започва да си плаче.  Confused

# 668
Здравейте много моля ако някой е ходил при Хайрие да сподели.Аз днес бях пред къщата и с един познат но мен ме достраша да вляьа а бих 200 км за да отида до там.наисрина имаше много хора чакахме 2 часа за да влезем и аз не можах да се пресреаша.моля ви споделете мнения за нея.много ми е важно.

# 669
Здравейте много моля ако някой е ходил при Хайрие да сподели.Аз днес бях пред къщата и с един познат но мен ме достраша да вляьа а бих 200 км за да отида до там.наисрина имаше много хора чакахме 2 часа за да влезем и аз не можах да се пресреаша.моля ви споделете мнения за нея.много ми е важно.
Ами много я хвалеха ама честно да ти кажа от известно време взех да чувам от сам от там че хич не познавала и много набързо претупвала и сучела нещата, не казвала нищо в прав текст и със сигурност, все повече разочаровани хора от нея чувам.

# 670
  • В.Търново
Аз от Ники Узунов не сън доволна.Няколко пъти съм се допитвала до него и не ми е познавал.Повече не го търся.

# 671
Ами много я хвалеха ама честно да ти кажа от известно време взех да чувам от сам от там че хич не познавала и много набързо претупвала и сучела нещата, не казвала нищо в прав текст и със сигурност, все повече разочаровани хора от нея чувам.
Аз имам чувството че се измаря прекалено много,защото наистина ходят много хора и за това така се получава и претупва.Незнам какво да мисля но доста съжалявам че не влязох и може би другата седмица пак ще отида

# 672
Аз от Ники Узунов не сън доволна.Няколко пъти съм се допитвала до него и не ми е познавал.Повече не го търся.
Еее, съвсем ме безобнадежди.. Аз днес мисля да му звъня по скайпа, не съм говорила никога преди с него но съм чувала и хубави отзиви. И сега какво да правя...  Thinking Някой да друг да се включи с мнение?

# 673
Защо никой не споделя за Хайрие.Моля ви дайте някъкви отзиви.знам, че в старите теми има ,но аз искам да знам ако някой е ходил близката година поне

# 674
Момичета, с оглед на изминалото време след появата на един бизнес въпрос/проблем при мен...Искам да споделя познаваемостта (или липсата на такава) близо година и половина по-късно. Можех да пиша и по-рано, но изчаках, за да съм максимално обективна...

Ще изреждам имената по ред на посещение за въпросния проблем.

Марина-Графа...тогава бях по друг въпрос при нея, но малкото, което ми каза по този въпрос абсолютно не се случи. А и събитията са коренно противоположни на ''видяното'' от нея. Съжалявам, защото това е гледачката, която ми е най-симпатична и в нейното присъствие съм се чувствала най-добре.

Ани Лечева- Пловдив...както винаги много убедително и със замах изреди прогнози занапред, които също така убедително не се случиха. Абсолютна нула!!!

Астроложката Илиана Магаерова...даде ми много подробни и конкретни прогнози срещу доста солена сума...Никаква, ама никаква познаваемост! Следвах и нейните насоки какво да правя, за да се реши проблемът- е, нищо!

Нели Мицева- нумероложката от Пловдив...при мен назад във времето имаше немалка познаваемост по един въпрос и заради това я потърсих и за този...Даде срокове и прогнози...Абсолютно никаква познаваемост, нищо от предсказаното не се сбъдна!!!

Емилия- Пиротска...подчертавам, че за разлика от повечето други ме е изненадвала приятно с интелект, възпитание и това, че няма тарифа...Както и ме е консултирала безплатно по телефона...За съжаление и тук положението е отчайващо...Ходих два пъти за този въпрос...Първо каза, че всичко ще се разреши до месец...След като минаха два месеца, удължи с още три...След това по телефона даде карт-бланш на събитието още година...Много несериозно!!! И тук естествено нямаше нищо познато. Давала ми е прогнози и за други въпроси с фиксирани срокове- нищо не се сбъдна!!! За здраве обаче мисля че я бива.

Пепа- Хаджи Димитър...интересното при нея е, че около мен от години има хора, които я посещават и са доволни от нея и им познава, но при мен...Две посещения за този  въпрос...Идеално ориентиране в настоящето, доста солидни прогнози занапред...Абсолютно нищо!!! И не само това, ами се случиха неща, които са коренно различни от предсказаното от нея.

Светлана- Сухата река...в интерес наистина тя е една от малкото, за които мога да кажа, че назад във времето ми е познала наистина важни неща за бъдещето...Именно заради това я посетих отново два пъти за този проблем...За моя неприятна изненада първия и втория път прогнозите й изобщо не се съвпаднаха, а посещенията ми бяха с няколко месеца разлика...Първия път излезе с една версия, втория път с друга...Още по-лошото е, че нито една от двете версии не се случи в реалността. Тя е добронамерена, отделя време, но има и нещо налудничаво в нея...

Донка Костова от Костенец, която два пъти в седмицата приема в един фитнес в София-Лозенец...тя хвана много точно един проблем от настоящето, за който аз не знаех тогава. Даде ми срокове и прогнози по различни въпроси. Сроковете минаха, нищо не се случи от това, което тя видя.

Дора Пенева от Варна, която приема и в София в подземен фризьорски салон на Централна гара...Беше ми много похвалена. Даде ми прогнози, които започнаха да се сбъдват по моя проблем в срока и с детайлите, които ми каза...и заради това я посетих отново. Припокрива си версиите от различните посещения. Беше убедена как ще се развият нещата. Предсказа ми много неща с подробности. Абсолютно нищо не се сбъдна!!!

Не съм доволна от нито една от горепосочените...Не знам дали бих им дала шанс отново напред във времето...Истината е, че имах много сериозен проблем, свързан със семейния бизнес...Отделях средства, провеждах консултации, слушах прогнози и съвети...И накрая едно ГОЛЯМО НИЩО!!! Никой не позна какво ще се случи...Няма как да съм доволна и удовлетворена след толкова дадени пари и нулеви резултати...И това далеч не е само при мен така...И на всичкото отгоре се оказа, че във времето, в което съм посещавала гореизброените е имало един много важен факт от реалността, за който не съм знаела...но този факт би изменил коренно моите очаквания и т.н....Абсолютно никой не го е видял и не ме е предупредил! Абсолютно никой!!!

Това е засега от мен.

Бъдете здрави и се пазете!

Общи условия

Активация на акаунт