Графики на БТ - коментари

• 57 986
  • 744
  •   1
Отговори
# 660
  • София
Ok., защото БТ е малко ниска, но за орално измерване е добре
ОИзмерване е много неточно / само като информация/

# 661
  • София
Благодаря Денис!

casablanka  Hug

# 662
  • София
Денис, кога най-рано, но наистина възможно най-рано мога да пусна ЧХГ?
Притеснява ме факта, че още е рано за тест (дори и шанса да е малък), а вземам утрогестана вече от 12дни и ми се струва, че цикъла особено много напира да ми дойде. Не знам дали е проблем да го пия още 2-3дни докато стане ясно.
Такава голяма болка в гърдите от поне 4г не съм изпитвала, освен че сутиена леко ми умаля, а болката долу е все едно съм в 1-2 ден от цикъла. Мисля си, че просто ми дойде много утрогестан, възможно ли е?

# 663
  • София
Денис, кога най-рано, но наистина възможно най-рано мога да пусна ЧХГ?
Притеснява ме факта, че още е рано за тест (дори и шанса да е малък), а вземам утрогестана вече от 12дни и ми се струва, че цикъла особено много напира да ми дойде. Не знам дали е проблем да го пия още 2-3дни докато стане ясно.
Такава голяма болка в гърдите от поне 4г не съм изпитвала, освен че сутиена леко ми умаля, а болката долу е все едно съм в 1-2 ден от цикъла. Мисля си, че просто ми дойде много утрогестан, възможно ли е?
Уринен - най-рано  12 ден след О.
Кръвен - най-рано 11 ден след О.
Имплантацията е от 7 до 10 ден след зачеване /след О./, а ЧХГ започва да се отделя след това

Може неразположението да е от Утрогестана Peace

# 664
  • София
Добре и аз така знаех за ЧХГ, но все пак да питам.
Ще го ползвам до неделя и понеделник ще направя кръвен и или уринарен с 10чувствителност и спирам.
По-предния месец ми дойде още докато го вземах, та може и сега така да стане.

Мерси отново, ще ъпдейтна ако има някакви новини Simple Smile

А за неразположенията сигурно са от него, макар че от лятото го взимам, но такова нещо не е било, въпреки това не си втълпявам другото Simple Smile

# 665
Денис, меря температурата вагинално. Може ли да коментираш графиките ми.
Правим опити от Август 2015г  Тогава за пръв път имах цикъл 26 дни. обикновено е 28-29 дни. И от тогава се промени дължината на менструацията от 5 на  3 дни,4-ят е само зацапване.
На 35 г съм не съм раждала. За щитовидната жлеза пия еутирок 25 за сега хормоните са ми на границата.
 11 графика не е коректна бях болна.  Последният месец правих тест за О мисля, че нямах такава не се получиха наситени черти на 15 ден чертите бяха еднакво бледи( контролната беше по-бледа от предните и следващите дни).
Трябва ли да притеснявам за лутеалната фаза по БТ?
Понеже ми предстои посещение при еднокринолог  би ли ме посъветвала какви изследвания да си пусна (да съм подготвена, ако лекарят ми пусне отново само контролните за ЩЖ.

# 666
  • София
Денис, меря температурата вагинално. Може ли да коментираш графиките ми.
Правим опити от Август 2015г  Тогава за пръв път имах цикъл 26 дни. обикновено е 28-29 дни. И от тогава се промени дължината на менструацията от 5 на  3 дни,4-ят е само зацапване.
На 35 г съм не съм раждала. За щитовидната жлеза пия еутирок 25 за сега хормоните са ми на границата.
 11 графика не е коректна бях болна.  Последният месец правих тест за О мисля, че нямах такава не се получиха наситени черти на 15 ден чертите бяха еднакво бледи( контролната беше по-бледа от предните и следващите дни).
Трябва ли да притеснявам за лутеалната фаза по БТ?
Понеже ми предстои посещение при еднокринолог  би ли ме посъветвала какви изследвания да си пусна (да съм подготвена, ако лекарят ми пусне отново само контролните за ЩЖ.
МЦ  20/08/2015 - О. според мен е била на 14/15 ден от МЦ, разликата в БТ е добре, но ЛФ е къса 11 дни
МЦ 15/09/2015 - О. може да е била на 15/16 ден от МЦ - графиката е добре имало е О.
МЦ 14/10/2015  - не е имало О.
МЦ  11/11/2015 - не е пълна графиката
МЦ  10/12/2015 - не е имало О.

Най-добре е да пуснеш всички изследвания:
Скрит текст:
ЛХ, ФСХ и Е2 - на 3 ден от МЦ
ТСХ и Т4  на чист ден / да не е пито кафе, чай... нищо с кофеин/
ТАТ и МАТ  няма значение деня от МЦ
Пролактин  на чист ден  / 1-2 дни да не е правен секс и да не са пипани гърдите/
Тестостерон, Андростендион - няма значение деня от МЦ
ДХЕА  няма значение деня от МЦ
17ОН Прогестерон - на 3 ден от МЦ
Глюкоза + Инсулин - на гладно, няма значение деня от МЦ
Има тема за хормоните, може да пишеш там Peace

# 667
Благодаря, а само още един въпрос.
Цикълът ми започва с първи ден най-често следобед, за първи ли да го броя?  Hug

# 668
  • София
Благодаря, а само още един въпрос.
Цикълът ми започва с първи ден най-често следобед, за първи ли да го броя?  Hug
Ако не е зацапване, а същинска М, може да го броиш за 1 ден

# 669
Денис ще те помоля да хвърлиш едно око и на моята графика! !Утре ще ми е биопсията!Благодаря ти!

# 670
Момичета, този месец и аз ще меря базална температура. Къде мога да я въвеждам за да я представя после тук?

# 671
За много години Денис ! Бъди жива и здрава и винаги така отзивчива. Евала че не спираш да помагаш на всички  Hug

Шик ето тук можеш да си направиш графика и да си отбелязваш и пишеш всичко
http://calendar.zachatie.org

# 672
  • София
Денис ще те помоля да хвърлиш едно око и на моята графика! !Утре ще ми е биопсията!Благодаря ти!
Графиката е добре дотук, О. може да е била на 17/18 ден от МЦ.
Стискам палци - резултатът да е отличен Peace

За много години Niana , Благодаря!
Бъдете живи, здрави и щастливи всички  Hug

# 673
http://m.bg-mamma.com/url.php?u=aHR0cDovL2NhbGVuZGFyLnphY2hhdGll … 1I21zZzMyMzYwMzI1
Здравейте!От този месец започнах да измервам БТ,но нещо май не се справям.Меря сутрин около 6:30-7:30ч. ректално.Цикъла ми е около 31-33 дни,понякога закъснява до 45-50 ден,но не постоянно.Предполагам,че ову. е м/у 14-17 ден,тъй като тогава усещам напрежение,леки болки в гърдите и понякога потича рязко нещо като слуз.На 8мия ден от началото на цикъла усетих тези признаци.По време на менструацията темп.беше 36.8-36.9, а на 8ми и 9ти ден падна на 36.7.На 9ти ден направих тест,който излезе с две черти,тестовата малко по-бледа.На следващия ден,10ти се вдигна на 37.1.Днес ми е 11 ден и БТ е 36.8 направих тест,който показа една черта.Обаче нещо се усъмних и по-късно направих още един,който показа две черти,тестовата малко по-бледа.Според указанията тестовата трябва да е същата или по-наситена от контролната.Значи няма Ову.Но се чудя дали е възможно Ову. да е била на 8ми ден и да съм я изпуснала?Или да съм имала задържан фоликул,който сега да се е пукнал.Октомври имах закъснение на цикъла,дойде ми на 49ден.Гинеколожката ме гледа на 47ден и каза,че вижда 22мм фоликул и че съм в Ову,а два дни след това ми дойде.Въобще нещо се обърках много.Ще съм благодарна на малко помощ.Благодаря!

Последна редакция: сб, 16 яну 2016, 20:19 от Кари861

# 674
Здравейте. И аз имам нужда от вашата помощ.
След един мисед започнах да следя БТ.

http://prikachi.com/images.php?images/631/8581631g.jpg - втори цикъл след кюртаж
http://prikachi.com/images.php?images/634/8581634h.jpg - трети цикъл след кюртаж

Продължителност на цикъл - 27-28 дни.

Моля за вашия коментар.

Общи условия

Активация на акаунт