Графики на БТ - коментари

• 58 055
  • 744
  •   1
Отговори
# 600
http://calendar.zachatie.org/work/OpenGraphicCycles?grCycle=-1&a … rLoginName=pav-la

Денис, какво мислиш за графиката ми до сега. Температурата се вдигна, а тестът от днес беше супер положителен. Кога да си пусна прогестерон и Е2 най- вече ме интересува.

# 601
  • София
http://calendar.zachatie.org/work/OpenGraphicCycles?grCycle=-1&a … rLoginName=pav-la

Денис, какво мислиш за графиката ми до сега. Температурата се вдигна, а тестът от днес беше супер положителен. Кога да си пусна прогестерон и Е2 най- вече ме интересува.

Нека да погледна графиката след 2-3 дни  Peace

# 602
Денис,
Преди малко ти писах на лични. Моля те за коментар.
Благодаря ти предварително!  Hug Hug Hug

# 603
  • София
Денис,
Преди малко ти писах на лични. Моля те за коментар.
Благодаря ти предварително!  Hug Hug Hug
Не съм получила ЛС от теб

# 604
Отново го изпратих.
Би ли проверила дали е получено?  Hug

# 605
Денис, здравей отново! Може ли да погледнеш графиката ми и този месец:
http://calendar.zachatie.org/work/OpenGraphicCycles?grCycle=-1&a … rLoginName=di1986
...
Графиката е добре. Дано да е станало.  Peace
Пусни утре ЧХГ + Прогестерон / защото БТ е малко ниска за ЛФ - но, не се притеснявай, много неща може да и влияят/
Ще чакам новини  Peace

Денис, здравей отново! Аз успях днес да пусна изследванията и това е резултатът:

Прогестерон/Progesteron    H>    113.8        nmol/L      ж. фол.ф. 0.6-4.7; лут.ф. 5.3-86.0; циклов пик2.4-9.4 менопауза0.3-2.5 м 0,7-4,3

Total B-HCG    H>    355.3        mlU/ml      0- 5

По мои сметки днес е денят,  в който трябваше да ми дойде, графиката ми се вижда в цитата.

Може ли коментар bouquet

Благодаря! Hug

# 606
  • София
Скрит текст:
Денис, здравей отново! Може ли да погледнеш графиката ми и този месец:
http://calendar.zachatie.org/work/OpenGraphicCycles?grCycle=-1&a … rLoginName=di1986
...
Графиката е добре. Дано да е станало.  Peace
Пусни утре ЧХГ + Прогестерон / защото БТ е малко ниска за ЛФ - но, не се притеснявай, много неща може да и влияят/
Ще чакам новини  Peace

Денис, здравей отново! Аз успях днес да пусна изследванията и това е резултатът:

Прогестерон/Progesteron    H>    113.8        nmol/L      ж. фол.ф. 0.6-4.7; лут.ф. 5.3-86.0; циклов пик2.4-9.4 менопауза0.3-2.5 м 0,7-4,3

Total B-HCG    H>    355.3        mlU/ml      0- 5

По мои сметки днес е денят,  в който трябваше да ми дойде, графиката ми се вижда в цитата.

Може ли коментар bouquet
Благодаря! Hug
Тихичко, Честито!   Hug
Лека и спокойна бременност

Изследванията са супер, графиката е добре.
Повтори ЧХГ след 2-3 дни

# 607
Денис, сега? Simple Smile Извинявам се за нетърпението си, но тук е малко тромаво всичко и трябва да си запазя час за изследванията.
Благодаря ти предварително Simple Smile

# 608
Здравейте,

абсолютно нова съм тук, но ви чета доста, откакто влязох в клуба на бебеправещите.
Историята е следната: м.Юли старт на опитите, в края на месеца - лапароскопия, заради спукан фоликул, който е засегнал кръвоновен съд, резултатът - пълен с кръв таз. М/у временно, така и така лекарите са вътре - премахват миома. Следва 2 мес пауза на опитите, т.к. миомата от външната страна на матката.
м.Октомври - констатирана бременност само с тестове - домашни и кръвен, но за кратко, цикъла идва. От този мес, от 10 ден на цикъла, доктора реши да меря темп.
Започнах, но съм безкрайно объркана. Нищо не разбирам и нямам представа, имало ли е овулация, темп нормална ли е за периода и т.н.
Ще се опитам да я прикача като линк, както другите момичета, дано се получи
И ако се намери кой да ми внесе малко яснота по нея, ще бъда благодарна

Благодаря предварително!

# 609
Само да добавя, че на 10-ти ден от цикъла бях на лекар и тогава той видя фоликул 20мм, като каза, че вероятно ще овулирам в същата вечер.
Струва ми се рано на 10-11 ден овулация, при условие, че последните ми два цикъла са около 30 дни, а преди това 27-29

# 610
  • София
Денис, сега? Simple Smile Извинявам се за нетърпението си, но тук е малко тромаво всичко и трябва да си запазя час за изследванията.
Благодаря ти предварително Simple Smile
Имаш разминаване в тестовете за О. и БТ, което може да е от много неща, но и да показва проблем или  повече от един фоликул.
Ако не ти е проблем, е добре да те видят на УЗ.
Според графиката, О. може да е била на 12 ден от МЦ, според ТО - на 14/15 ден от МЦ
Най- вероятно е била на 13 ден от МЦ
Ако, БТ се задържи висока и не пада - пусни Прогестерон + Е2  на 20 ден от МЦ  Peace
Ще чакам да пишеш

# 611
Ще пусна на 21ви, че 20ти е неделя. Ще пиша после какви са резултатите. Ехо няма как да се случи, за съжаление. Час чак след нова година мога да взема.
Какъв проблем може да е?
Благодаря ти Simple Smile

Последна редакция: ср, 16 дек 2015, 12:22 от Pav-la

# 612
  • София
Само да добавя, че на 10-ти ден от цикъла бях на лекар и тогава той видя фоликул 20мм, като каза, че вероятно ще овулирам в същата вечер.
Струва ми се рано на 10-11 ден овулация, при условие, че последните ми два цикъла са около 30 дни, а преди това 27-29
Графиката не е пълна и е малко трудно да се прецени какво става / дори и за мен Simple Smile/ но това, че е имало фоликул с определен размер, много помага Peace
Според мен О. е била на 12/13 ден от МЦ
Ако искаш, може да пуснеш Прогестерон + Е2 на 20 ден от МЦ - те ще покажат, дали е имало 100% О., какви са нивата на прогестерона и как функционира ЖТ
Стискам палци да е станало  Peace

# 613
Благодаря,

Много бърз отговор Simple Smile
Прогестерона ми е назначен още в началото на месеца, чакам да стане време да го пусна.
От други коментари, отново от Вас Denis, разбрах, че стойностите в този период трябва да бъдат по-близки до горната граница, правилно ли съм разбрала?
Не ми е назначен Е2 - това е може би естрадиол?

# 614
  • София
Ще пусна на 21ви, че 20ти е неделя. Ще пиша после какви са резултатите.
Какъв проблем може да е?
Благодаря ти Simple Smile
Да започнем от хубавото Simple Smile - може да е имало повече от 1 фоликул и тогава не може да се вярва на графиката и тестовете за О., което означава, че дори и да показва проблем - може да е имало О. и дори чудото да е станало - от сърце ти го пожелавам Hug
Може обаче, фоликулът да не е успял да се спука - да има задържан фоликул, ЛУФ или дори киста
/ затова беше добре да те видят на УЗ -  ако има нещо такова, да се предприеме веднага каквото трябва/

Общи условия

Активация на акаунт