Явлението "Бг-продавачка"

• 98 304
  • 1 465
  •   1
Отговори
# 795
  • Варна
Такааа. Само още нещо извън, и се отписвам от темата, въпреки, че съм продавачка и темата е за мен, например.
Не ме интересуват отношенията между вас.

# 796
Форумът май има нужда от една тема "Сблъсък" или "Рингът".  Laughing Не за сеирджии, които да оплюват отсъстващи лица, а директно за общуване между двете страни. Има поне 10 традиционни форумни двойки, които си "гукат" по темите. Много по-удобно ще е да се съберат в една. Хем си двубойстват на воля, хем, ако на някой му се чете точно това, ще отваря направо там.

# 797
  • Бургас
Тъкмо и клакьорите ще има къде да се разписват.

# 798
Такааа. Само още нещо извън, и се отписвам от темата, въпреки, че съм продавачка и темата е за мен, например.
     Информирай модератор, че от простотиите на Лиляна е пропищял форумът. Тя не се заяжда само с мен. Тя отдавна си е за БАНН... с тоя алкохол... Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 799
  • Варна
     Информирай модератор, че от простотиите на Лиляна е пропищял форумът. Тя не се заяжда само с мен. Тя отдавна си е за БАНН... с тоя алкохол... Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Рейнбоу, не ме интересуват отношенията между вас в темата. Confused
Засега няма да информирам, надявам се да не се включвате заради отношенията между вас.
Съмнявам се Лиляна да пие алкохол и да пише под въздействието му.
Иска ти се.

# 800
Казваш, че не и трябва алкохол, просто си е такава. Аз също не пия, просто съм си такава...

# 801
Стейси Грей,  по Генералите ли е тази продавачка... Аз редовно пазарувам при една жена около 55 год,  първият път ме втрещи като нахълта в пробната,  но има точнп око

# 802
Днес консултантката влезе в пробната без разрешение при мен.  Crazy
 Пробвах сутиен.  Crazy Понеже съм много свенлива, се притесних в първия момент. Но пък тя ми нагласи презрамките.  Crazy
А, от раз ми улучи размера и не се наложи да пробвам други, че по принцип много мразя да пробвам.
Бих я изкъшкала незабавно.
Това само на думи, иначе сигурно ще си глътна езика.  ooooh!

# 803
Добре де, наистина ли ви е неудобно да ползвате услугите на продавачите? Ако не обръщат внимание са незаинтересовани, ако предлагат помощ са досадни. Наистина много рядко съм имала подобни проблеми. Влизам, поздравявам, ако ме попитат дали търся нещо специално, а аз само се мотая ще си кажа, че просто зяпам (това на мен рядко ми се случва). Ако търся нещо, питам.

И аз не съм от най общителните и понякога ми идва в повече фамилиарничето, но просто го парирам и до там.

# 804
  • София
На мен не ми пречи продавачка да влезе в пробната..може би защото не съм свенлива (бивш и не съвсем бивш нудист съм и нямам никакво притеснение, че някой ще ме види гола/полуоблечена). Осъзнавам, че това им е част от работата и толкова.

Само че, не всеки е Таис и заради свенливи клиенти, е може би по-подходящо ако продавачката първо попита дали може да погледне и помогне с нещо, преди да нахлуе  Simple Smile

# 805
Осъзнавам, че това им е част от работата и толкова.
Не съм сигурна, че им е част от работата да влизат при мен в пробната. Досега не ми се е случвало (и по-добре). Само винаги са искали да им се покажа, когато съм готова, и това ми се струва нормално.

п.п. То не е кой знае какво и може би звучи дребнаво, но единственото, което искам от хората на публични места, е да не ми влизат неканени в личното пространство.

# 806
Как ще им влиза в работата да влизат в пробната?

# 807
  • София
Осъзнавам, че това им е част от работата и толкова.
Не съм сигурна, че им е част от работата да влизат при мен в пробната. Досега не ми се е случвало (и по-добре). Само винаги са искали да им се покажа, когато съм готова, и това ми се струва нормално.

п.п. То не е кой знае какво и може би звучи дребнаво, но единственото, което искам от хората на публични места, е да не ми влизат неканени в личното пространство.
Е, те и при мен не нахлуват ката ден. Просто се е случвало.

Уф, като се хванете за думите. Добре, не им е част от работата. Но когато се случи, на мен не ми пука, не се впечатлявам.
Дразни ме когато висят навън и ги няма. А не когато някоя продавачка влезе при мен в пробната. Всеки с претенциите си.

# 808
Абе хора, коя ще е тази нахалница, която ще нахлува в пробната? Аз  и мъжо след........години ние се чувстваме особено комфортно и някак си все гледаме да се преобличаме в гръб един с друг, а някоя хахо ще кокори очи в пробната. Не, че при мен ще  види някакви големи прелести. Ха-ха.

# 809
Абе хора, коя ще е тази нахалница, която ще нахлува в пробната? Аз  и мъжо след........години ние се чувстваме особено комфортно и някак си все гледаме да се преобличаме в гръб един с друг, а някоя хахо ще кокори очи в пробната. Не, че при мен ще  види някакви големи прелести. Ха-ха.
Не можах да разбера - с мъжа ти се срамувате да се преобличате заедно ли Crazy ? И секс ли правите с гръб един към друг, или само на тъмно Flutter ?

Общи условия

Активация на акаунт