Erkan Petekkaya&Ayça Varlıer&Hatice Şendil&Özcan Deniz~ Нови и стари проекти~124

• 28 862
  • 740
  •   1
Отговори
# 180

Последна редакция: нд, 17 май 2015, 00:41 от KraLeva♥66♥

# 181
Много естественни, невероятна игра и на двамата...наистина...просто са непринудени и им се получаваше...всичко, браво! bowuu bowuu bowuu

Страхотна игра на двамата - наистина им се получи  Peace

На Хатиджето ще й дадем малко почивка за сватбата и след това на линия....
От Дафка ми се повдига  newsm61 - трябва сега пък да си купувам деган - лекарство против повръщане...Направо ме вкарват в масраф с тази вещица  #Crazy #Crazy #Crazy
Баси и биволския поглед вади тази змия  #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy

# 182
Надеждата ми е в Максут ..да й види сметката на тая...бозавата змия...и аз, няма да се въздържам.. вече..да не я обиждам! hahaha hahaha hahaha

# 183
# 184
  • Плевен / София

# 185
  • Плевен / София

Скрит текст:
продукти
    200 г обикновени бисквити
    250 г сирене "маскарпоне"
    4 с.л. кондензирано мляко
    100 мл. течна сметана , подсладена
    1 к.ч. прясно мляко
    80 г орехи , смлени

приготвяне

В купа разбиваме маскарпонето с миксер.
    Прибавяме кондензираното мляко и разбитата на сняг течна подсладена сметана.
    Разбъркваме внимателно с дървена лъжица и получения крем оставяме настрани.
    Почистваме и нарязваме портокалите.
    Кипваме прясното мляко и докато е горещо започваме реденето на тортата:
    Потапяме бисквитите една по една за секунди в горещото мляко и ги редим в тавичка.
    Щом дъното й се покрие, изсипваме малко от крема и заглаждаме с лъжица. Отгоре подреждаме равномерно резени портокали. Следва отново ред напоени в прясното мляко бисквити, крем и портокали.
    Редим тортата до изчерпване на продуктите, като е важно да завършим с крем.
    Поръсваме обилно със счуканите орехи и оставяме в хладилник да стегне за една нощ.

# 186
  • Плевен / София

# 187
Охоо, Гости..благодарим..."Наздраве" ...За Любовтта, тя ще победи и

при Елиф и Кахраман...вярвам го!

# 188
# 189
  • Плевен / София

любовта наистина няма цена....Дефне загуби Кахраман и никакви игрички не могат да и го върнат....жалко е че след толкова години съвместен живот не е разбрала, че веднъж тръгнал си Кахраман няма да се върне никога....смешно е да мисли, че една вечер в болницата ще ги "сближи" и детето и няма да расте без баща.... ooooh!

# 190
# 191
  • Плевен / София
Кралице, аз вярвам, че Кахраман ще даде на всеки според това което е заслужил  и трябва да започне от Къймет и да завърши с Максут....всички в тази къща по някакъв начин нараниха Елиф.....иска се много голяма душевна сила да простиш на Мерием, но Елиф не вярва на Къймет  и не вярвам да и каже някога мамо

# 192
Още в първите епизоди ви казах, тая е болна... Thinking
Не иска детето....наистина, тя се опитва да задържи Кахраман, както го е правела, манипулирайки го...седемте години...
Семейството му, притиснаха я..и тя се издаде...от уплахата, че не е способна да го дари с дете...предложи, онова за чуждата жена да го износи...
Но, както става в живота...човек, не е ли заслужил и истински да го иска..това нещо...не става и това е! ooooh! ooooh! ooooh!

# 193
  • Плевен / София
Кралице аз обичам
гарнирано с гръцка музика...

http://vbox7.com/play:608d2172fa

# 194
Малееееееееее цял купон сте спретнали, за малко да го пропусна  Party

Надеждата ми е в Максут ..да й види сметката на тая...бозавата змия...и аз, няма да се въздържам.. вече..да не я обиждам! hahaha hahaha hahaha

Е това много ми хареса...бозава змия..  Peace точно такава е бозав изрод  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire С грима скриват пуйчестото й лице, но под него прозира цялата й гадория  #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out

Момичета, какво става....ще се опиянчим с толкова бутилки  #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy

Общи условия

Активация на акаунт