Erkan Petekkaya&Ayça Varlıer&Hatice Şendil&Özcan Deniz~ Нови и стари проекти~124

• 28 863
  • 740
  •   1
Отговори
# 225
# 226

Kaderimin Yazıldığı Gün-Elif Kahraman -Aşkla Aynı Değil

https://youtu.be/owxrIGCIzXU

# 227
# 228
  • Плевен / София

Кахраман никога не е гледал така Дефне....какво каза за погледа и на полето....."....погледна ме виновно, невинно и сякаш искаше да се гушнеш......" още тогава този поглед го докосна....и не го остави.....

# 229
  • Плевен / София

понякога е по-добре да не се бориш с любовта, а да и се отдадеш.....времето ще покаже дали си е струвало....

# 230
  • Плевен / София

да си припомним срещата на полето....Кахраман каза, че три пъти е губил Елиф.....да си помислим за кои случаи говори.....мисля, че единия път беше когато Дефне искаше да я отрови.....другите.... Thinking newsm78

# 231
  • Плевен / София

когато Елиф разбра, че е биологична майка на Топрак, а Къймет я излъга за  Кахраман....Елиф се отдръпна и Кахраман наистина я загуби......доверието беше изчезнало.....ако това е втория път....кой беше третия....може би когато отвлякоха Топрак.....Кахраман каза, че тя е била до него, но все едно я е нямало...... вие какво мислите права ли съм.... Thinking

# 232
Привет..добър ден!    bouquet  bouquet  bouquet

# 233
  • Плевен / София
Здравей Кралице Hug....всички изчезнаха нанякъде ooooh! и си говоря сама.... Joy Joy Joy

# 234
Когато Елиф се събужда и вижда, че Топрак го няма в леглото....

# 235

Последна редакция: нд, 17 май 2015, 13:29 от MAMA-AN

# 236
Привет..Гости, навярно..обядват! newsm78
Да, мисля третият път е тогава..при изчезването на детето...той, нали обяснява ..защо...ти си го написала...четвърти път, не може да се случи...немога да си го позволя, казва...ама, ето..сякаш е предчувствието му...говори, там!
Целият епизод и щастието им...след намирането на Топрак е едно такова предчувствие...ненапразно Елиф и тя, бе ..неспокойна! ooooh!
Мамче... Hug

# 237
# 238
  • Плевен / София
Да....права си ....Елиф все не можеше да повярва на щастието имаше предчувствие за нещо..... Crossing Armsно въпреки всичко тръгна.......човек не може да избяга от съдбата си.......и това ще преживеят....и ние с тях.... Peace

# 239

Йомер Асланбаш!

Общи условия

Активация на акаунт