Erkan Petekkaya&Ayça Varlıer&Hatice Şendil&Özcan Deniz~ Нови и стари проекти~124

• 28 863
  • 740
  •   1
Отговори
# 255
# 256
  • Плевен / София

# 257
Разбора, след случая с Топрак...
Къймет недоумява какво толкова се е случило. Чула, че детето е плакало цяла нощ. Когато Кахраман тръгнал и казал, че Елиф спи...Къймет решила да вземе детето, Елиф да си почине....
Да би било добре, ако беше с детето в предната стая. Когато Елиф се събуди, да не изпада в паника, защото точно така стана в болницата. И ако Къймет не го осъзнава, значи няма мозък под перуката.....
И с нейната сладка вода, вече прекалява....Да, сега лекуват жълтеницата на бебетата с кърма, а не както по наше време със сладка вода....
Шюкран - тъпа, проста до безкрай....Бурята щяла да отмине, но ще остане пясъка...Тоест Елиф е бурята, а Шюкран пясъка...25 годишната снаха в конака....
Къймет не знае какво е искала да каже Шюкран - добро или лошо....но стигна до извода.....

Чак Мерием се развесели....от думите на майка си  Peace

А ако аз бях на мястото на Елиф, щях да хвана Къймет за перуката.......

# 258
  • Плевен / София
Galip & Sabiha - Seni Seviyorum

за тази двойка сме единодушни.... Joy Joy Joy

# 259
# 260
# 261
Здравейте мили и любими момичета. Приятен уйкенд.
Желая ви крепко здраве и благополучие.

Краличке, скъпа, много ти благодаря  за отзивчивостта  към моето тяло.  Снощи си ме поздравила в темата ама аз пък отидох да гледам любимото ми момиче в  Черни планини и после по нощите  изгледах КПА и така се разминахме.

Сега пък ще ходя до офиса, за да видя след като са  боядисали стените  може ли утре да ходя и да започвам по малко да обзавеждам  офиса си.
По-довечера ще се отбия непременно.

# 262
# 263
Скрит текст:
..ще изчезна за малко, да заредя бензин...и да си купя цигари, че у неделя тук е някакъв кошмар..нищо, друго освен бензиностанциите..не работи! ooooh!
Привет, Сиси  Hug...много ми е драго, че всичко се е разминало при теб..само с уплахата ти... bowuu

# 264
# 265
Гости може и така да е....когато Дафка се опита да отрови Елиф....
Но аз мисля, че ако Елиф беше казала, че обича Керем, Кахраман щеше да се оттегли....Защото обича Елиф повече от себе си...., а не защото се беше отказал или предал.....

За Памука - да така е. Не останах удовлетворена. Джерен с нейното отмъщение ми дойде в повече и ме отблъсна.

# 266
  • Плевен / София
Ани , така е Къймет си е заслужила снахата, която е като пясъка и постъпи безотговорно вземайки Топрак....
момичета...Ани,Тио,Кралице,Диде,Ели,Деси,Злати,Тери,Сиси,Илда...дано не пропусна някой Embarassed
казвам ви довиждане....до началото на   м.юни, когато ще се прибера....нека имате хубави моменти в темата....по леко развихряйте въображението си  и вярвайте на моя човек....той знае как да защити любовта си....като Сеймен го направи блестящо....
Бахар и Сеймен - " Любов "

# 267
АНИ, Краличке, скъпите ми момичета. Някъде ви прочетох по трасето за къщата на  Еркан.

Според мен - /едно време много писахме и много снимки слагахме за къщата му/ Всички знаем, че тя е в Бейкоз.  Дори  една част от двора му е в Бейкозката гора. Бях я изучила тази гора и заради гробовете  на нашите художествени  персонажи - Айлиин и имаше още един - вече не го помня.
Къщата му я снимахме от всички страни. Нямаше такива тераси. Ако по някакъв начин си е направил ремонт и си е сложил допълнително  тези тераси, но не ми се вярва.  Щеше да има снимки от Рукие и най-малкото от Дидем.
Аз съм по-склонна да си  мисля следното:  Нали Еркан направи един ресторант и докара от Адана 4-ма специалисти да правят  прочутия кебап на Адана.
Този ресторант също е в Бейкоз. Когато го откриха не ни дадоха такива тераси, но може сега да са ги поставили. Масите, столовете, терасите  много приличат на ресторантските.
Още малко - в далечина на снимките се вижда през гората другия квартал, забравих му името, който отива до Черно море /не пиша за Полонезкьой - той е в Европейската част на  Черно море/. Тази джамия, която е снимана също е  тази от квартала.
Това са ми разсъжденията. Дано съм била полезна.

# 268
Скрит текст:
..ще изчезна за малко, да заредя бензин...и да си купя цигари, че у неделя тук е някакъв кошмар..нищо, друго освен бензиностанциите..не работи! ooooh!
Привет, Сиси  Hug...много ми е драго, че всичко се е разминало при теб..само с уплахата ти... bowuu

Любима, много ти  благодаря.  И съм благодарна на Бог, че ви има. Вие сте другото мое семейство.

# 269

Любима, тези мидички и жабунки сигурно ти напомнят за слънчева Варна и  разкошния плаж.  Хайде, след един, два месеца си ела в отпуск да им се порадваш.

Общи условия

Активация на акаунт