Erkan Petekkaya&Ayça Varlıer&Hatice Şendil&Özcan Deniz~ Нови и стари проекти~124

• 28 863
  • 740
  •   1
Отговори
# 375
Ани, останалата част от серията не е преведена още, така ли?

Деси Hug този път са започнали превода на части!Аз още снощи я пуснах в пост 328,след фрагмана!Но тогава излизаха снимките на Хатидже от къна вечерта и сте го пропуснали! Peace
Сега проверих,но няма др.част преведена! Peace

# 376
Рекорд сериала "Вдребезги"!

По подсчетам "Евродата" сериал во всемирной строчке занимает девятую позицию в рейтинге. На данный момент права на показ сериала уже продан 74 странам.

# 377
Малко романтика и от мен с пожелание за приятен ден !   Hug       bouquet

# 378
Деси днес съм пропуснала поста ти  Thinking Извинявай, но съм много разсеяна  Praynig

Злати  Hug и ти извинявай  Praynig, че пуснах отново преведената част на Парченцата....

Май вече съм много уморена и трябва да си почина ....

Тио чудесен колаж с прекрасната Хатидже... Hug Hug Hug

# 379

Монтаж 30 епизод на Съдбата....

# 380
Ани Hugняма нищо.Аз очаквах втора част да си пуснала! WinkНяма още превод! Peace

Тио Hug newsm10

И Хакан(Якуп) е във вихара си! Joy

# 381
Хатидже и Бергюзар

# 382
Злати, не е така, ама когато човек се задръсти прави пропуски...както и да е.

Нова снимка от 30 епизод на Съдбата. Май ще трябва да се въоръжим с голямо търпение. Тази змия ще ни трови утре вечер. А аз дори не мога да понасям гласа й....Говори като всезнаеща и в заповеден тон...
Ще трябва да се подготвим с голям арсенал....Голямо пуцане ще падне  #2gunfire #2gunfire Thinking

# 383
# 384

ИЗМЕНЕНИЕ В СЦЕНАРИИ.

Так как Хатидже Шендиль 29 мая выходит замуж, съёмочная группа, во главе со сценаристами, решили пойти на встречу актрисе и облегчить для неё сценарий. В последующих сериях она сыграет в малочисленных сценах. Напомним, что в 29 серии её героиня Элиф скатилась на машине с обрыва.
Как поведал её жених Бурак Сагъяшар, съёмки закончатся через две недели, после чего молодожёны отправятся на медовый месяц. Продолжатся съёмки следующего сезона после их возвращения

# 385

Топрак зад кадър. Това дали е истинския му  баща  Thinking

# 386
# 387

ИЗМЕНЕНИЕ В СЦЕНАРИИ.

Так как Хатидже Шендиль 29 мая выходит замуж, съёмочная группа, во главе со сценаристами, решили пойти на встречу актрисе и облегчить для неё сценарий. В последующих сериях она сыграет в малочисленных сценах. Напомним, что в 29 серии её героиня Элиф скатилась на машине с обрыва.
Как поведал её жених Бурак Сагъяшар, съёмки закончатся через две недели, после чего молодожёны отправятся на медовый месяц. Продолжатся съёмки следующего сезона после их возвращения

ooooh! Sick
Леле-мале с какво ли ще ни сюрпрезират!!! Ще има да гледаме Дафнето нон-стоп  #Cussing out   ,само дано края да е добър там да не променят че... #2gunfire

# 388
Тио очаквахме го. Дано само в един епизод да липсва Елиф, защото повече няма да издържа...ще взема да си взривя компа и след това ще стане лошо  Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Якуп заради сватбата не го е имало в миналия епизод, но липсата му не се усети....Дори ми беше хубаво без него....

Само да не решат, Елиф да я няма и в 31 епизод  Thinking Thinking Thinking Thinking

Е това е....Ние се нервим, пък нашия човек се припича на слънцето   Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 389

Всеки понеделник от 20.30 часа по Star tv

Може да  гледате сериала онлайн тук: 

Общи условия

Активация на акаунт