Erkan Petekkaya&Ayça Varlıer&Hatice Şendil&Özcan Deniz~ Нови и стари проекти~124

• 28 863
  • 740
  •   1
Отговори
# 480
# 481

Тио направила си общ колаж с приятелите ни от Хъравтия...
Те са сложили твоя предишния колаж и пишат, а това от горе сме ние - тоест те.... Grinning Grinning Grinning Grinning Много са сладки  Hug Hug Hug Hug

Hatice'in kina gecesi

видео тук

# 482

Тио направила си общ колаж с приятелите ни от Хъравтия...
Те са сложили твоя предишния колаж и пишат, а това от горе сме ние - тоест те.... Grinning Grinning Grinning Grinning Много са сладки  Hug Hug Hug Hug

Hatice'in kina gecesi

видео тук

Ани нали сме приятели с хърватките ,затова сложих представители и на двата форума !  Joy
Помагаме си кой с каквото може!   Peace

# 483
Тио разбира се  Peace
Не се познаваме с момичетата, но са страхотни момичета  Hug
Хубаво си направила  newsm10

Не мога да заспя в очакване на епизода довечера...Гледам клипове...
Ами той Йозджан, не бил съгласен неговата жена да се целува на екран, дори и сценария да го изисква...А пък той като Кахраман най-правилно си целува Елиф -Хатидже...Този красавчик май ще излезе голям турчин  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 484

Kaderimin Yazıldığı Gün-Elif Kahraman -Aşkla Aynı Değil

https://youtu.be/owxrIGCIzXU

Ако не ми вярвате, вижте на видеото... Naughty

# 485
Ани права си за всичко !  Peace
Като артист е страхотен ,умее да се вживява в ролите си ! Петакая губи от това ,че не иска да играе любовни сцени …
И аз съм в очакване на серията утре  Crazy
Ани утре ли е последен епизод на 1 ви сезон ?

# 486
Като артист е страхотен ,умее да се вживява в ролите си ! Петакая губи от това ,че не иска да играе любовни сцени …

Как утре...На 09 юни - 33 епизод е последен за сезона....

Той Еркан до сега не е правил такива неща. След целувката в Дила ханъм, не знам какво е станало, само мога да предполагам, но от тогава той прави официални изявления - целувки и любовни сцени йок...
Не, че е кой знае какво, но наистина губи. Колкото и да е добър като "любовник" в сериалите, не става без целувки...

# 487

Как утре...На 09 юни - 33 епизод е последен за сезона....

Той Еркан до сега не е правил такива неща. След целувката в Дила ханъм, не знам какво е станало, само мога да предполагам, но от тогава той прави официални изявления - целувки и любовни сцени йок...
Не, че е кой знае какво, но наистина губи. Колкото и да е добър като "любовник" в сериалите, не става без целувки...

ООООО чудесно !!!!   Благодаря     bouquet

Като свършат "Съдбите" ,започвам да гледам пропуснатите сериали на "Парчетата" !   Crossing Arms

# 488
На "Парчетата" превода нещо зацикли. Изглежда екипа си има лична работа. Не, че не знам руски, но повече си искам на български. Но така или иначе има почивка цяло лято до 2-ри сезон, все ще го преведат момичетата.

# 489
Сладури, лека нощ. Приятни сънища. Всичко хубаво ви желая.
Хиляди целувки.

Сиси нали ревнуваше за Парченцата, пък нищо не казваш за епизода....Какво става...То така всички можем...

Добро утро, мили момичета, приятен ден.
АНИ, любима, все ме критикуваш, че не вземам отношение по  излъчваната онлайн серия.
Така е. Не мога да пиша нищо, след като не съм го разбрала на български.
А,.....за епизода 2 пъти се изказах - единия за запалването на  Йозкан, а втория за тези питекантропи, синантропи, ниандерталци и кроманьонци.
Извън това не мога да пиша, защото не знам превода на български. Не знам диалозите, не знам подреждането на мислите на  персонажите.
Това е. 
Не мога да пиша за нещо, което не го знам.

Хиляди поздрави и целувки. Обичам ви.

# 490
  • Русе
Добро утро!  Hug

След будуването снощи героите сега са уморени и набират сили за довечера  Simple Smile

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН  на Нерви  Hug  newsm59 -  ( на патерици  Blush , че снощи нали не гледам филма и пропуснах да погледна насам) 

А днес има и пресен рожденник, който още от снощи сте отбелязали  Wink

Да е жив и здрав Йозджан   bouquet - да продължава все така да прави хубави филми и сериали за радост на публиката!  Simple Smile

И накрая  Simple Smile да ви е прекрасен и много успешен денят, а пък довечера да си получим хубава серия!  Peace

# 491
Добро утро на 19 май - вторник  lovekiss
Днес имаме двоен празник - Рожден ден на Ози и юбилеен  епизод на Съдбата  newsm10

на рожденника отново му пожелавам здраве, любов и много професионални успехи  newsm10 newsm10 newsm10
А за епизода - ще ни разкажат играта може би тази вечер.... #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy Както и да е, какво ли не изтърпяхме, ще изтърпим и този път змиите да танцуват своя танц, дано да е за последно  Praynig Praynig Praynig

Цвети  Hug Сиси  Hug и на всички момичета прекрасен слънчев ден с много усмивки и положителни емоции  Peace

Сиси и ние не знаем турски, ама пишем.....

Момичета, запретвам ръкави - да направя резервна тема за довечера, че да не се чудим къде да пишем....А вие приготвяйте мунициите.... Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Както казва Габи, не че сме спряли...като пуснат озета и сме започвали стрелбата  Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 492
Благодаря Цвети приемам три дена поздрави хахахах Simple Smile
Да е честит рождения ден на Йозджан
да е все така чаровен и засмян
с присъствието си да ни дарява
и никога да не остарява.

Хубав да е денят ви , а довечера да имате и хубави емоции , ама като гледам снимки и фрагман едва ли.
Аз отново няма да съм с вас на рожден ден съм на друго теленце от мойта компания.

# 493

Сегодня День Рождение Озджана Дениз!
Актер празднует свое 43-летие! Мы поздравляем его с этой замечательной датой и желаем ему всего наилучшего в карьере и в семейной жизни!

От мамашите  Peace

Нерви  Hug да си починеш добре от вчерашния празник и довечера да си изкарате чудесно  Peace съжалавам, че отново няма да сме заедно  Naughty но живота тече.....  

# 494
Един колаж публикуван на нашата  страница във фейсбук...

Общи условия

Активация на акаунт