Erkan Petekkaya&Ayça Varlıer&Hatice Şendil&Özcan Deniz~ Нови и стари проекти~124

• 28 861
  • 740
  •   1
Отговори
# 690
  • Керодиспансера
Какво сърце има Дафа  ooooh! как може да стои там и да гледа мъката и болката на всички  ooooh!

# 691
Така..навярно ще свърши епидоза..но, Кахраман не вярва още, че е мъртва..
Сега ..остава Ибрахим да издаде Дафката...и ще се накефя! hahaha hahaha hahaha

# 692
Какво сърце има Дафа  ooooh! как може да стои там и да гледа мъката и болката на всички  ooooh!

Болен мозък, ама Шукран я познава...не й дреме, дори за детето..тя, мъчи се да се покаже..че е загрижена, обикаля ..да се присламчи до Кахраман..отново... казва на Якуп! newsm78

# 693
Гости ако ни четеш - да знаеш, че Кахраман се съгласи за упокойната молитва, но седеше в двора сам със спомените....Мисля, че все още не е убеден, че Елиф е мъртва....

# 694
Благодаря на всички за компанията! Hug Hug Hug

Важното е,че Елиф се събуди от комата и  не е загубила паметта си! Peace

Дано Ибрахим издаде Дафка,ама....

За Дафка и Къймет..... #2gunfire #2gunfire

Лека нощ! smile3524

ПП Кралице Hug

# 695
  • Керодиспансера
Прекаляват с тия реклами  #Cussing out сигурно това е краят  Naughty
Ще чакаме другия вторник  Thinking Crossing Arms

# 696
Май пак повтарят края на серията а ние чакаме ли чакаме  Whistling

# 697
Чудото май ще се окаже това,че Елиф дойде на себе си!!!!
Дафа... #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out

Май това ще бъде чудото...и че Кахраман пак си спомни съня, Елиф казва, че отива при Топрак и да я търси....
Мисля, писах..че името на Топрак, означава...земя...
И е грешка при превода на фрагмана още..в съня на Кахраман и в онзи разговор между тях...Елиф говори за земята си, където е родена...там, отива и Кахраман й вика да спре...да не отива, хвани ми ръката..тогава, намери ме...спри ме, демек...говори ЕЛИФ!

# 698
Момичета навярно и другата серия ще бъде така - едва на края ще се появи Елиф....

# 699
Страхотна игра на Йозджан! newsm10

# 700
Стар тв сега един час ще дават реклами -аман вече  #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy

# 701
# 702
Важното е, че Елиф не си е загубила паметта и онзи маняк Максут може само да си мечтае, че ще го заобича като го види....
С Болни мозъци пълно у  сериала  smile3511 smile3511 smile3511 smile3511 smile3511 smile3511 smile3511

# 703
# 704

Общи условия

Активация на акаунт