Erkan Petekkaya&Ayça Varlıer&Hatice Şendil&Özcan Deniz~ Нови и стари проекти~124

• 28 863
  • 740
  •   1
Отговори
# 120
Mehmet Ali Erbil yine ortalığı birbirine kattı

видео тук

# 121

Хатидже с фенка....

# 122
  • Плевен / София
гледайки отново епизода при разговора на улицата между Максуд и Ибрахим ги следеше кола.....в нея имаше мъж..... #Crazy newsm78

# 123
  • Плевен / София

Зад гърба на Елиф, след лъжите и преструвките на Дафа........
не виждам за какво да я наказва господ Елиф, но....виж Дефне....списъка е дълъг

# 124

Да, ама Не!....Никой няма да ти търпи капризите и егоизма. Това, че си се поставила в центъра на света си е твой проблем. Злобата ще те изяде от вътре. Мръсна убийца  smile3513 smile3513 smile3513 smile3513 - в Затвор или Психиатрична клиника ти е мястото....

# 125
гледайки отново епизода при разговора на улицата между Максуд и Ибрахим ги следеше кола.....в нея имаше мъж..... #Crazy newsm78

Мисля, че е братовчеда на Максут - така ми се видя на страничното огледало...Но погледни и ти на стоп кадър....

# 126
# 127

Кахраман и Елиф ги свързва и любовта към родното им място. Кахраман не е забравил от къде е тръгнал, /за разлика от Якуп/...И тази любов към родния край, засилва любовта между двамата...
Дай Боже мечтите им да се сбъднат  Praynig Praynig Praynig Praynig

# 128

Едно момиченце и едно момченце.. Като за начало, а?

Колко е сговорчив Кахраман  Hug Hug Hug Нищо не решава сам - пита човекО....Ама така пита, че да стане както той иска....Сладури....
Колко ли деца ще имат наистина  Thinking Thinking Thinking Thinking Аз мисля 3  Grinning Grinning Grinning

Последна редакция: сб, 16 май 2015, 19:32 от MAMA-AN

# 129
  • Плевен / София
Кахраман"...ето това също е рефлекс, като те прегърна , не мога да не те целуна...." Joy Joy Joy Joy

# 130
  • Плевен / София
още бисери.....Максуд  -"....ще те закопая, ще засадя здравец и всеки ден ще го поливам...." Joy Joy Joy Joy hahaha hahaha hahaha Joy Joy Joy

# 131
  • Плевен / София
Къймет"...тя сега нещо лошо ли каза или хубаво...с всичко се справих само устата на Шюкран не можах да затворя...."

# 132
# 133
Момичета, ако някоя е от Пловдив, нека ми пише на лични. Искам да питам нещо за града.

# 134

Кахраман е като моята снаха - ако не го пише в интернет, значи не е вярно  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт