„Завръщане”/ Sıla /- С участието на Джансу Дере и Мехмет А. Алакурт - Тема 21

• 44 056
  • 743
  •   1
Отговори
# 30
Скрит текст:
Една моя много близка ми прати това видео за сравнение.
Филма е сниман 2007 година(по същото време когато е сниман и Завръщане) но вижте как се целува Джансу с Кенан, и как с Мехмет така, чеееееее започвам да се замислям дали въобще причината е била Джем, май не!?!
За Езел пък въобще няма да повдигам въпроса, защото не знам дали тогава е била с Джем но за мен това е професионализъм като този на Кенан.
Няма гаджета, семейства, претенции, мрънканици, има работа, която изисква перфектно превъплъщение в образа, който пресъздаваш и нямаш право на грешки, и слаба игра.

http://vbox7.com/play:53d39d6d3a

newsm10

Сцената Джансу, Кенан  започва от 1:23:27.  Peace

А в случай, че дамите  Hug разполагат с два часа време за мене си,  smile3503 препоръчвам целия филм. Готин е!  Peace

Има открит урок по френски за заинтересованите на ...41:27  Laughing Laughing Laughing

# 31
Запис   bouquet

За новата тема и бат Дилявер се е наточил.

Хубав ден.  Simple Smile

# 32
  • Разград
Приятен уикенд и от МАА.

https://www.youtube.com/watch?v=GSVwMu-vHek

# 33
Прекрасен съботен ден на всички вас, мили дами!  newsm51 newsm51

Наде, на мен ми направи впечатление, че това ухажване за пръв път го спомена Абай - в болницата, когато Боран се събуди и го питаше - Абе, Абай, ти спомняш ли си една съученичка от Мардин - Зейнеб.   И Абай:   Как бе, ти шегуваш ли се, толкова години са минали от тогава, къде ти да помня някаква съученичка Зейнеб?   После Боран мисля му каза, че тя седяла пред тях и те я ухажвали.  Тогава Абай явно нещо вдяна, защото се ухили на Боран и му каза:   А-а, да, Зейнебчето, точно така, ама не ние, Боран -  ти я ухажваше.    Та значи, че Абай - ами даже Боран пръв спомена това ухажване.   И щом трима го споменават - ухажващия, ухажваната и независим свидетел - надали е грешка на сценария.

предавам абсолютно по памет сцената.

Друг е въпросът, че действително - толкова години минали оттогава - за мен, както и Ви писах, Боран си е изцяло верен на Съла.  

А лекарката също имаше нужда някой да бръкне дълбоко в душата й, и да изцери травмата, да не кажа ужасът, който явно още стоеше там.  То даже, ако си спомняте, Боран като разпитваше майка си и баща  си за семейство Шем, мама Кефсер даже изрази съжаление за момичето.
И после поставете се на мястото на Зейнеб - дете без родители става лекар и то във водеща Истанбулска клиника -защото според сценария Съла е сред най-богатите в страната - е няма да се насочи къде да е.   Ами само какво да ви кажа - виждали ли сте в България за сравнение децата без семейства в какво положение са.  Излиза Зейнеб да е водила доста жестока битка със себе си.

Според мен точно тая трагедия  душата на Зейнеб я уби - накара я да действа нерационално - Съла като й каза, че Боран внезапно заминал за Мардин - и Зейнеб - за мен - като чу Мардин - което за мен е болката на Зейнеб - точно този град - Мардин - и ... и Боран там ..и ...юрууш на маслините - т.е. на летище - бам - всичко друго и други зарязваме и начаса хоп та в Мардин.  
За мене това е нерационално поведение.

То и оттук тръгнаха терзанията на Съла сякаш.  И Зейнеб май от Мардин по-се влошиха нещата.  

Здравейте Hug......Hug в новата тема и благодаря за нея.
По повод поста на Prinx в края на минала тема, да, аз наистина смятам за взаимоизключващи се и го отдавам на слабост в сценария(всяко Дизи има своите силни и слаби страни) прозорливостта на Боран, и острият му ум като бръснач, и в същото време слепотата му по отношение на назряващите чувства на Зейнеп, и въобще не повярвах на думите й, Stop че я е ухажвал, свалял или както искате го наречете цели пет години.
Сезонче, относно поста ти в края на миналата тема. Laughing
Скрит текст:
This_season
Re: „Завръщане”/ Sıla /- С участието на Джансу Дере и Мехмет А. Алакурт - Тема 20
♥0 сб, 16 май 2015, 00:03   #739  
Цитирай
Наде, 58 епизод на Аданалъ е само за теб. Цаки, очила, въртене на език със свити устни.
Стига се отлъчва от нас като казваш че не го харесваш. За кого се пазиш...незнам 35
Такава красота дават на края на епизода, че се чудиш как да го скриеш само за теб и да почнеш да го гризкаш и тук и там 35
Брей голяма говорилня е тази Назлъ. И на комисаря наду главата Laughing

Не се отлъчвам, в кюпа съм с Вас но му симпатизирам така, както на другите двама, които следя като актьори, ни в повече, ни в по-малко, сърцето ми е голяяяямо и винаги има място за още един newsm62(но само във виртуала, в реала съм моногамна отвсякъде).
Виж за цаките си мнооооого права, щом е с цайси Heart Eyes(особено когато му подхождат) е за меня, smile3508 две мнения по въпроса няма, smile3534 а и те са ми запазена марка newsm53 още отпреди Мехмет.
Много се забавлявах с Назлъ в снощния епизод, за който благодаря на Ани, проглуши ушите на Али Joy и влуди полицая когато я разпитваше. Joy
Голямо е плямпало но не ми е досадна като я слушам за разлика от други мрънкащи, а Али с цаките беше върха.Crazy

# 34
  • Разград
  Новичка

# 35

Супер си е, момчето Laughing Дървосекач- на женските сърца тотален разбивач hahaha Май някой е открил летния сезон?

# 36
Prinx, не това, за което говориш смятам за слабост в сюжета или пропуск а за другото, което писах за Боран.
Смятай какво ухажване е било в детска възраст, Stop въобще не отдадох значение ни на думите й, ни на тези на Абай но Зейнеп със сигурност придаде на думите си по-голяма тежест за да прикове вниманието му, а и на по-късен етап си пролича, че точно това е искала, и затова така настойчиво акцентираше върху думите си, и в болницата, и в домът на Съла, и Боран когато за първи път му показа снимката, и Съла ги видя.
Тя имаше човек до себе си ноооооо от два стола падна на земята, така става като не сядаш на седалката а се пресягаш към другата до теб.
Зейнеп вече е битти, няма какво повече да я коментирам.
Тц, тц, тц, още трябва да я скъси тази брада, още. Peace С нея мяза на чичка, а той съвсем не е на тази възраст.

# 37

Ах, таз брада, таз брада! Ама поне е усмихнат! Но прекалено слаб!

# 38
# 39
  • Разград
За да не каже някои че си измислям слагам в спойлера доказателството. За пръв път ми се случи да получа снимка по чата на фейса на МАА. Профила който е Mehmet Alakurt не вярвам да е негов защото знам че неговия е заключен по мнимият МАА ми прати лично снимката на чата.

Скрит текст:

# 40

Страхотен момент, но само като си помисля, че  този сексапилен чаровник пращаше въпросните позивни на Идил ми става зле....за Али Rolling Eyes

# 41
Искам МАА да изглежда като на профилната снимка на мнимия профил, а не като този с брадата.

# 42
За да не каже някои че си измислям слагам в спойлера доказателството. За пръв път ми се случи да получа снимка по чата на фейса на МАА. Профила който е Mehmet Alakurt не вярвам да е негов защото знам че неговия е заключен по мнимият МАА ми прати лично снимката на чата.

Скрит текст:

Честито! Радвай се, пък който не ти вярва проблемът си е негов #2gunfire

# 43
  • Разград

Стягайте багажите за Анталия - хотел Calista Luxury Resort Hotel

# 44

Стягайте багажите за Анталия - хотел Calista Luxury Resort Hotel

Аз никъде не отивам, докато не обръсне брадата!

Мъчно ми е за него, защо пак е сам?

Общи условия

Активация на акаунт