„Завръщане”/ Sıla /- С участието на Джансу Дере и Мехмет А. Алакурт - Тема 21

• 44 129
  • 743
  •   1
Отговори
# 510
Свет, това да не си ти?! Grinning
Или просто ти си руса newsm78

На мен ми се ще с чернокоса да е.

Ето и от коне разбира

# 511
# 512

Виждам го като син на богата фамилия, в къща с басейн да се плацика по цял ден с онези къси гащета. И някакси да се запознае с неземна красавица... Grinning

Паднала от НЛО, искаща да опознае човешките взаимоотношения от а до я и най вече физическия контакт м/у земляните и хваща Алакурт за учител и се почва една приказка за пчеличките и цветенцата....филм забранен +16.Някъде бях чела че в турските филми са по разкрепостени отколкото в сериалите си

Не съм гледала много турски филми ,но този Любовта е червена ...с Абай...опс с Тайянч /сори ,ако не го изписвам правилно Praynig/ е доста разкрепостен bowuu Peace

# 513
Аз тази Фара не я знам. Ама виждам вие вече я набедихте за Неземната красавица. Simple Smile
Сега Yapim  да се самосезират и да почват снимки.

# 514

Оххххххх...де да бях аззззз,ама не съм  Sad #Cussing out Joy Joy Joy...и...наистина съм руса  bowuu Peace
ЕЕЕЕЕЕЕЕ...стига с чернокосите...нали беше ...сега да видим русокоските...как обичат smile3508 hahaha hahaha hahaha

# 515
Скрит текст:

Ето и от коне разбира

Аз съм с две ръце за тази smile3521. Бързо червенокосите от вас - строй се, преброй се Naughty. Аз не съм Whistling.

На мен Фара не ми харесва Rolling Eyes. Нещо ми е постна Rolling Eyes.

# 516
Нали го гласяха до някаква Ханде... newsm78

# 517
Берен също е палава във филми, ама нисичка ще му е.
Нещо манекенско му трябва.
Я Джансу, я Еда или пък нещо  ново и непознато за нас и него Simple Smile Heart Eyes

# 518
  • Разград
Не съм гледала много турски филми ,но този Любовта е червена ...с Абай...опс с Тайянч /сори ,ако не го изписвам правилно Praynig/ е доста разкрепостен bowuu Peace

Вярно е че във филмите са по разкрепостени.

Я Джансу, я Еда или пък нещо  ново и непознато за нас и него Simple Smile Heart Eyes

Берен я отпишете вече. Оня надали ще и разреши вече да играе такива роли.

Последна редакция: ср, 20 май 2015, 00:55 от vania_e

# 519
Скрит текст:

Ето и от коне разбира

Аз съм с две ръце за тази smile3521. Бързо червенокосите от вас - строй се, преброй се Naughty. Аз не съм Whistling.

ЕЕЕЕЕЕее...вий пък нямате угода... Naughty hahaha hahaha hahaha...яда си вземем пак Джансуто...тъй и тъй сме и свикнали... bowuu yes thumbsup

# 520
Нали го гласяха до някаква Ханде... newsm78
Отпадна, то да беше само неговото гласене ми те и други спрягаха, а те самите не знаеха. Mr. Green
На мен ми е все тази кой с кого, ще си партнира, отдавна спрях да проявявам предпочитания.
Подхващам Дизи и щом ми харесва главната екранна двойка, което за мен е водещо(все пак съм естет и предпочитам да гледам приятни актьори а не такива, от които да извръщам глава) продължавам, не ми ли харесат не да е сюжет ми каквото, ще да е го отсвирвам на мига.
Отивам да видя какви, ще ги вършат тази вечер нашичките в Датата.

# 521
Я Джансу, я Еда или пък нещо  ново и непознато за нас и него Simple Smile Heart Eyes

Серенай Саръкая / май така беше/ дива висока симпатяга ама руса

И с кюпек

# 522
  • под най-голямото листо на тиквата
Скрит текст:

Ето и от коне разбира

Аз в момента съм червенокоса и се нареждам на опашката ...... само,че давайте по-бързо защото всеки месец сменям цвета на косата  Joy Joy

# 523
Скрит текст:

Серенай Саръкая / май така беше/ дива висока симпатяга ама руса

И с кюпек

Тази е много млада за него no no no.
А какво е кюпек newsm78

# 524
Кюпек куче

Общи условия

Активация на акаунт