„Завръщане”/ Sıla /- С участието на Джансу Дере и Мехмет А. Алакурт - Тема 21

• 44 166
  • 743
  •   1
Отговори
# 495
Къванч пак първи Петел.
Мурат играе ли някъде в момента?!

Славена, имаш връзки, знаем ние. Онова твоето кафе няма да го забравим
 А аз още помня " Че този сезон нямал проект"  Laughing
Напротив, това е една от мааааалкото анкети, в която е начело. Все Енгин е първи във всички анкети в 99% от случаите, затова не вярвам на достоверността им.
На мен и Джансу, и Фахрие, и Азра ми харесват, ни в повече, ни в по-малко.

# 496
Толга Текин (Рейс, ВВ и Парченцата) и неговата съпруга Зейнеп Кутлук (Мария от Adanali). Свадбата се е състояла през август 2013г. Сега официално заявление няма, но има слухове за развод.

Скрит текст:

Най вероятно са разведени ,защото скоро имаше снимка на Толга с нова мацка...

# 497

Симпатяга е този Бурак

Аз уж щях да лягам Joy

# 498
Момчето обича да си ходи из природата със оръжието.

И аз това си помислих, като видях клипчето, дето стреля - той като Ага все си беше с оръжие, явно си е свикнал ей така да си носи по един пищол Rolling Eyes

Фахрие е двойка с Бурак Йозчивит.

Ето и Азра с Дилявер, май играят заедно в "Пойраз Карайел", не съм го гледала, но попаднах на техни общи снимки:
Момчето май носи онзи пръстен, с който Ванчето ни направи загадка наскоро Peace.

# 499
На мен този артист от Рейс много ми хареса. Мария от Аданалъ е красива, но не знам защо не ме впечатли с актьорска игра в Аданалъ. Жалко, ако е вярно за развода.

Да си кажа мнението за Азра, че ме гложди. Фигура и крака има момичето, ама в лицето хич не ми е симпатична.

Не съм го гледала в Рейс ,но в Парчетата е отврат... #Cussing out

# 500
Свет, играе лошо, или героят му е отврат?

# 501

Героят му...е психопат #Crazy....иначе Толга, се справя чудесно bowuu щом не ми се гледа физиономията му ...въобще Naughty hahaha hahaha hahaha

# 502
  • Разград
Героят му...е психопат #Crazy....иначе Толга, се справя чудесно bowuu щом не ми се гледа физиономията му ...въобще Naughty hahaha hahaha hahaha

И в Reis беше с гадна роля - отрицателна.

Последна редакция: ср, 20 май 2015, 00:59 от vania_e

# 503
Бурак и Фахрие играели ли са  като двойка във филм?!

Азра е странна в лицето и много клющава ми се вижда.
Ама няма да е лошо Алакурт да изиграе една роля с някоя такава красавица като тях трите, ама и да се поцелува добре.
Стига се е срамувал.

Виждам го като син на богата фамилия, в къща с басейн да се плацика по цял ден с онези къси гащета. И някакси да се запознае с неземна красавица... Grinning

# 504

Ама няма да е лошо Алакурт да изиграе една роля с някоя такава красавица като тях трите, ама и да се поцелува добре.
Стига се е срамувал.

Виждам го като син на богата фамилия, в къща с басейн да се плацика по цял ден с онези къси гащета. И някакси да се запознае с неземна красавица... Grinning

Да, в Чучулигата и химията помежду им беше на макс(не го гледах от-до но го попрехвърлих) а лятото снимаха филм, който пожъна голям успех.
Много ги харесвам като двойка.
Само да не е буренясал както е понастоящем, че хич няма и да го гледам.

# 505

Стига се е срамувал.

Например...с тазииии... smile3521 newsm47

# 506
Брей, брей, брей.... Ми да видим и Каролина и Акиф как го играят hahaha
Щом едните го могат, защо другите да не могат.

Славена ти само ни мотаеш. Ще си лягам, няма да си лягам. Ще си лягам, няма да си лягам..... Ми хайде де решавай Heart Eyes

# 507

Паднала от НЛО, искаща да опознае човешките взаимоотношения от а до я и най вече физическия контакт м/у земляните и хваща Алакурт за учител и се почва една приказка за пчеличките и цветенцата....филм забранен +16.Някъде бях чела че в турските филми са по разкрепостени отколкото в сериалите си

# 508
Свет, това да не си ти?! Grinning
Или просто ти си руса newsm78

На мен ми се ще с чернокоса да е.

# 509
Фара е сладурана, има нещо миловидно в нея, очите й са като на сърна но не бих казала, че е красавица(доста е ушата). Харесах ги с Киво в КСШ но след появата на Фахрие до него като екранна двойка ми харесваха повече отколкото с Фарах.
Може до Мехмет да стои добре, защото са от различни бои а с Къванч бяха от една.
Между другото въобще не вярвам Мехмет да снима скоро, хич и не го очаквам на екран а ако се появи във вид какъвто е сега, Дизито, ще го отхвърля на мига.

Общи условия

Активация на акаунт