„Завръщане”/ Sıla /- С участието на Джансу Дере и Мехмет А. Алакурт - Тема 21

• 44 146
  • 743
  •   2
Отговори
# 480

И нещо извън темата което много ме трогна.

http://www.spiralata.net/kratce/index.php/istoriite/945-pismo-ot … aika-do-dashterya

Ако не всички сме майки то всички сме дъщери.

Просълзи ме , много е хубаво и толкова точно е казано че всяка буква се забива в сърцето  newsm45

# 481
Славена, откъде ги намираш все тези негови снимки. Ето ръцете , неговите - дълги пръсти.
Предният път  на пода се бяха позиционирали. Днес още не са паднали hahaha
Но космите не са, на този са светли.

Това е от светлината явно

Източника е тайна и аз си имам връзки

Наде, всеки минава на тези мълчаливи състояния и почивка на дар слово. Така че, чети.. Laughing
Космите са други, верно. Grinning
И корема не е негов.. hahaha

пп. То това май са Славена и Мъжът и smile3534

hahaha hahaha hahaha hahaha
Де да беше Joy Joy Joy

# 482
Къванч пак първи Петел.
Мурат играе ли някъде в момента?!

Славена, имаш връзки, знаем ние. Онова твоето кафе няма да го забравим
 А аз още помня " Че този сезон нямал проект"  Laughing

# 483
  • София
Хехехе... Баба все ми казваше:"Ази, баба съм проста женица, ама едно знам, мъжо да ти е до газо, зависи от тебе, оти жената го дига и жената го сваля на мъжо." И е права. Щом си вещица и магьосница, палатки, пищемарчета, гащета на раета всичко ще падне  Grinning

rotfImbo rotfImboБаба ти е не е била проста женица- чела е явно "Мъжът и жената интимно" Joy Joy

Преди 95 години едвали са имали таквиз наръчници и книжки newsm78 Joy

# 484
 Hug Hug Hug
Виждам, че сцената в банята е развихрила страстите  smile3534. Няма лошо, няма лошо  smile3521

Аз да вляза в ролята на кореспондент от Кан bowuu, трите туркини с трите им тоалета. Браво и на трите момичета, прекрасни са, достойно представяне newsm10:

# 485
Хехехе... Баба все ми казваше:"Ази, баба съм проста женица, ама едно знам, мъжо да ти е до газо, зависи от тебе, оти жената го дига и жената го сваля на мъжо." И е права. Щом си вещица и магьосница, палатки, пищемарчета, гащета на раета всичко ще падне  Grinning

rotfImbo rotfImboБаба ти е не е била проста женица- чела е явно "Мъжът и жената интимно" Joy Joy

Преди 95 години едвали са имали таквиз наръчници и книжки newsm78 Joy
newsm03 newsm03 шегувам се естествено newsm10 newsm10

# 486
  • Разград
Моя приятел - МАА от фейса отново ми прати снимка, този път на Боран ага , която споделям с Вас.

# 487
Hug Hug Hug
Виждам, че сцената в банята е развихрила страстите  smile3534. Няма лошо, няма лошо  smile3521

Аз да вляза в ролята на кореспондент от Кан bowuu, трите туркини с трите им тоалета. Браво и на трите момичета, прекрасни са, достойно представяне newsm10:

Браво smile3501 ..и от мен Peace...страхотни крака извадиха и Джансу  Shocked...и Езра Shocked...
Фахрие ...нещо ми се губи newsm78

Дими...мерсаж Hug Heart Eyes

# 488
  • Разград
Момчето обича да си ходи из природата със оръжието.

# 489
Моя приятел - МАА от фейса отново ми прати снимка, този път на Боран ага , която споделям с Вас.

А Ванче, нашите приятели са различни на теб какви хубави снимки пращат, а на мен от зоната на здрача...да се чудя кой косъм на кого е и корема дали е негов ooooh!

Джансу и Азра са професионалистки, камерата е техния живот а и крак и тяло имат един път....Фахрие ми е студена а и  липсата на опит

# 490
  • Разград
Толга Текин (Рейс, ВВ и Парченцата) и неговата съпруга Зейнеп Кутлук (Мария от Adanali). Свадбата се е състояла през август 2013г. Сега официално заявление няма, но има слухове за развод.

Скрит текст:

# 491
  • Разград
Джансу и Азра са професионалистки, камерата е техния живот а и крак и тяло имат един път....Фахрие ми е студена а и  липсата на опит

И на мен не ми харесва представянето и, никога не съм я харесвала както каза студена е. Язък за хубавото момче.

Последна редакция: ср, 20 май 2015, 01:02 от vania_e

# 492
Джансу и Азра са професионалистки, камерата е техния живот а и крак и тяло имат един път....Фахрие ми е студена а и  липсата на опит

И на мен не ми харесва представянето и, никога не съм я харесвала както каза студена е. Язък за хубавото момче.

Тя с кого е е момента? На времето ми хареса в ролята на Неджля но до там

# 493
На мен този артист от Рейс много ми хареса. Мария от Аданалъ е красива, но не знам защо не ме впечатли с актьорска игра в Аданалъ. Жалко, ако е вярно за развода.

Да си кажа мнението за Азра, че ме гложди. Фигура и крака има момичето, ама в лицето хич не ми е симпатична.

# 494
  • Разград
Джансу и Азра са професионалистки, камерата е техния живот а и крак и тяло имат един път....Фахрие ми е студена а и  липсата на опит
Тя с кого е е момента? На времето ми хареса в ролята на Неджля но до там
С Бурак Озчивит.

Последна редакция: ср, 20 май 2015, 01:04 от vania_e

Общи условия

Активация на акаунт