„Завръщане”/ Sıla /- С участието на Джансу Дере и Мехмет А. Алакурт - Тема 21

• 44 153
  • 743
  •   1
Отговори
# 465
  • под най-голямото листо на тиквата

Момичета, само като гледам този мъж на снимки пред камера, как непринудено секси се разсъблича, как нежно, финно  целува- дори и по рамото, можете ли да си представите този мъж как прави любов???  Магия?!!! Heart Heart Heart

Е то  може и само това да му е......ха ха ха , тямоята стана като на лисицата и киселото грозде Joy Joy Joy

# 466
Аз съм го сънувала. Ама любов не съм правила с него.
И да ви кажа, изглежда че Любов прави, а не Просто Секс. Абстрахирам се от моментния му външен вид.

# 467
Скрит текст:

Хайде още една снимка  студио Х от оная дето е с онзи маа.... стил Каро, сега пък какво иска да ни каже newsm78 #Crazy

Лека и с агата полека

# 468

Момичета, само като гледам този мъж на снимки пред камера, как непринудено секси се разсъблича, как нежно, финно  целува- дори и по рамото, можете ли да си представите този мъж как прави любов???  Магия?!!! Heart Heart Heart

Е то  може и само това да му е......ха ха ха , тямоята стана като на лисицата и киселото грозде Joy Joy Joy

Joy Joy rotfImbo rotfImbo искаш да кажеш до там да му е сексапила и нежността  Joy Joy Joy

# 469

...аз съм си го представяла... Rage Rage

Ох...и аз    Bulb hahaha hahaha hahaha

# 470
  • София
Хехехе... Баба все ми казваше:"Ази, баба съм проста женица, ама едно знам, мъжо да ти е до газо, зависи от тебе, оти жената го дига и жената го сваля на мъжо." И е права. Щом си вещица и магьосница, палатки, пищемарчета, гащета на раета всичко ще падне  Grinning

# 471
Скрит текст:

Хайде още една снимка  студио Х от оная дето е с онзи маа.... стил Каро, сега пък какво иска да ни каже newsm78 #Crazy

Лека и с агата полека

Ама това демек са кои - МАА и Карото ли?
В първата фаза на любовната игра?? newsm12 newsm12 newsm12

# 472
# 473
Славена, откъде ги намираш все тези негови снимки. Ето ръцете , неговите - дълги пръсти.
Предният път  на пода се бяха позиционирали. Днес още не са паднали hahaha

# 474
Нещо не ми се пише. Rolling Eyes
Гъркините са ненадминати в колажите независимо за кой/я актьор/а ги правят.

Последна редакция: вт, 19 май 2015, 22:08 от Neidjal

# 475
  • Разград
И Азра в Кан

# 476
Славена, откъде ги намираш все тези негови снимки. Ето ръцете , неговите - дълги пръсти.
Предният път  на пода се бяха позиционирали. Днес още не са паднали hahaha
Но космите не са, на този са светли.

# 477
Хехехе... Баба все ми казваше:"Ази, баба съм проста женица, ама едно знам, мъжо да ти е до газо, зависи от тебе, оти жената го дига и жената го сваля на мъжо." И е права. Щом си вещица и магьосница, палатки, пищемарчета, гащета на раета всичко ще падне  Grinning

rotfImbo rotfImboБаба ти е не е била проста женица- чела е явно "Мъжът и жената интимно" Joy Joy

# 478
# 479
Наде, всеки минава чрез тези мълчаливи състояния и почивка на дар слово. Така че, чети.. Laughing
Космите са други, верно. Grinning
И корема не е негов.. hahaha

пп. То това май са Славена и Мъжът и smile3534

Последна редакция: вт, 19 май 2015, 22:12 от This_season

Общи условия

Активация на акаунт