„Завръщане”/ Sıla /- С участието на Джансу Дере и Мехмет А. Алакурт - Тема 21

• 44 084
  • 743
  •   1
Отговори
# 615
Този Курт Серт някой преди беше писал за него. Май Надето го харесваше. Добре че го спират нашия филм, та да можем до по късно да сме навън. И наесен с песен отнова с Иван и Съла. Grinning

Боран не можа да направи  онзи лош поглед, както в Аданалъ. Говори на Осман, ще го убива, а погледа  му смирен.
Ама нали е прохождащ актьор, разбираме го.

# 616
  • под най-голямото листо на тиквата
нали не ме слуша главата от време на време  Embarassed та така и от снощи като ми влезе в главата песента /която Ваня постави от горе над темата/ и желанието ми да разбера какво се пее в нея и .... нали луд умора нема  Joy Joy Joy Joy седнах и през последните два часа се опитах да я преведа на български  smile3529, след като с помощта на Вили се установи, че няма български превод и ето какво се получи /само знаещите турски могат да кажат дали превода е що годе верен, ама както казма мъжът ми страшно е когато главата те сърби отвътре/
Скрит текст:
Дори и слънцето залязва всяка вечер
и всяка сутрин изгрява,
и цветето вехне и цъфти отново.
Дори най-дълбоките рани заздравяват
и на-голямата болка се забравя.
Кажи защо се страхуваш от обещания ?
Разбира се след като цветята цъфтят нека да увяхват.
Разбира се, ще летят от клон на клон.
Разбира се след като летят бързо, понякога и аз няма да спра.
Разбира се понякога плача, а понякога мълча.
Никога не съм вярвал, нито ще повярвам, че всичко идва към своя край.
Разбира се днес плача, а утре ще се смея.
Разбира се днес аз ще си отида, но утре /после/ ще се върна.

# 617
  • под най-голямото листо на тиквата
Ама какво пишете момичета
От 3 юни в 20 часа по bTV стартира Kurt Seit ve Shura, Sila ще го прекъснат за лятото.
недейте така остават още най-много 25 серии *бг* , дано ги разредят но да не ги спират. Днес и във Войо май няма да има серия  smile3518 smile3514

# 618
Това е написал на стената си МАА. Някой може ли да го преведе? С GT нищо не се разбира.

"15 sene oyunculuk yaptim etrafimdaki insanlar kadar oyuncu olamadim"

Петнадесет години играх в сериали, но не успях да стана актьор като хората около мен.

# 619
  • Nova Zagora
Има превод на български във Vbox 7

# 620
# 621
Божеее, Алакурт наистина е в професионална депресия.
Какви са тези думи и като кои хора иска да е.
Защо се сравнява с другите.

Стига гледа приятеля си Къванч. Той рус и захаросан Grinning. Нормално да му върви в всеки филм newsm62

# 622
нали не ме слуша главата от време на време  Embarassed та така и от снощи като ми влезе в главата песента /която Ваня постави от горе над темата/ и желанието ми да разбера какво се пее в нея и .... нали луд умора нема  Joy Joy Joy Joy седнах и през последните два часа се опитах да я преведа на български  smile3529, след като с помощта на Вили се установи, че няма български превод и ето какво се получи /само знаещите турски могат да кажат дали превода е що годе верен, ама както казма мъжът ми страшно е когато главата те сърби отвътре/
Скрит текст:
и всяка сутрин изгрява,

Ако слънцето залязва всяка вечер и изгрява всяка сутрин
И ако цветята вехнат и пак разцъфват.
И ако най-дълбоките рани зарастват
И ако най- големите болки се забравят.
Защо тогава се страхуваме от живота, кажете ми?!
Защо тогава аз да остана същата, кажете ми?!

Разбира се, като цвете ще цъфна и ще вехна.
Разбира се, от клон на клон ще кацна и после ще отлетя.
Разбира се, понякога ще се обърна бързо, понякога ще се спра.
Разбира се, понякога ще кажа, понякога ще замълча.

Не повярвах, и никога няма да повярвам,
Че всичко има своя край.

Разбира се, ако днес плача, утре ще се смея.
Разбира се, първо ще си отида, но после ще се върна.

# 623
# 624
Това е написал на стената си МАА. Някой може ли да го преведе? С GT нищо не се разбира.

Петнадесет години играх в сериали, но не успях да стана актьор като хората около мен.

Благодаря  smile3525 Това дали значи, че се отказва от актьорството?! Дано не.

# 625
Здравейте момичета!

Дали това са думи на МАА?! Това е едно крайно признание след толкова мълчание, а като знаем как не желае да показва и излива на показ истинското си емоционално състояние, не ми се връзва да са написани от него.
Но е жалко ако са.  И ако са - дава ни отговор на въпросите защо живее така, защо изглежда така, какво го терзае и кое му дава мир в душата???

Много жалко! Направо съм потресена...да не взима себе си за успешен актьор и да си направи тази жестока равносметка!!!  smile3518 smile3518 smile3518 smile3518

# 626

Стига гледа приятеля си Къванч. Той рус и захаросан Grinning. Нормално да му върви в всеки филм newsm62

Сезони, не съм съгласна. Какво му е захаросаното на Къванч, просто друг тип излъчване и манталитет. Единия е деня, другия ноща...единния ми е в главата денем другия нощем.... Ами то за милото време не остана ooooh!

Берзан се появи

Пролетта е времето когато се отключват депресиите. С какво Мехмет Акиф е по различен от обикновен човек. Нима всеки от нас не е изпадал в такива състояния. Според мен е нормална реакция след неудвлетворителни проекти. Пък и освен фенките , кой ще загуби? Само той

Последна редакция: ср, 20 май 2015, 20:55 от Slawena

# 627

Благодаря  smile3525 Това дали значи, че се отказва от актьорството?! Дано не.

Казани са в смисъл, че хората около него са двулични.

# 628

Сезони, не съм съгласна. Какво му е захаросаното на Къванч, просто друг тип излъчване и манталитет. Единия е деня, другия ноща...единния ми е в главата денем другия нощем.... Ами то за милото време не остана ooooh!

Берзан се появи

+1

# 629
Скрит текст:
и всяка сутрин изгрява,

Страхотно! Харесва ми тази песен, много чувствена!
Благодаря ти ddkal !! newsm10 smile3525 smile3525

Общи условия

Активация на акаунт