Отговори
# 465
Има вкус детето ти.  Joy Освен да ги записваме още от родилното на танци.

# 466
Каролина s, браво за хубавите новини от прегледа. Браво ня бебките, че си вървят заедно  Peace
Мария Тереса, браво и на теб! Само хубави новини да носим всички.
Към мамчетата със седалищно предлежание - моя бебок беше 5 седмици седалищно. Може на някои от вас да звучи странно, но аз мнооого му говорех да се обърне и той ме послуша  newsm53 Можете да опитате ...
Danny_cat, браво за творчеството. След малко ще кача предложенията за гласуване.

На всички момичета голямо благодаря за подкрепата!

Продължение с ММ: прегледали са го на ехограф, рентген, пуснали са ПКК и урина (седимент, относително тегло и ph) и през това време доцента си тръгнал  newsm09. Казал на друг лекар да предаде на ММ утре да отиде пред кабинета в 9:00. Много странно защо са му пускали ПКК и урина не на гладно днес при положение, че утре сутрин можеше да си ги пусне както трябва ?! Ноо не ме учудва ... БГ риалити ...

# 467
Според вас дали може да се разбере дали бебето е високо и не може да се роди нормално ако не слезе преди да започне раждането и 10 часа да се чудим къде е бебето ? Simple Smile Имам чувството че ме рита под ребрата до 12пръстника Sad

hope! и аз имах бъбречна криза но в Естония. Там в спешното ме приеха веднага нямаше на гладно  на жадно веднага ми взеха кръв и урина и ми направиха скенер на цялото тяло... за около 2 часа бях готова с диагноза и антибиотици...  Дано и при вас по скоро започнат адекватно лечение че болката е .. #Crazy

# 468
Според вас дали може да се разбере дали бебето е високо и не може да се роди нормално ако не слезе преди да започне раждането и 10 часа да се чудим къде е бебето ? Simple Smile Имам чувството че ме рита под ребрата до 12пръстника Sad
Слънчооооо, ще се напишкам от смях с твоите чуденки някой ден, пиленцееее, хахахаха, мляс!  Joy
Мария - Тереса, има един сайт Spining baby, на английски е, но има ценни съвети, също можеш да пишеш в Гугъл "упражнения за обръщане на бебе ... седалищно." Много хубави резултати има и на български. Говоренето и настройването, колкото и да е странно, също вършело работа.
Кей, що се пънеш с класическа музика, детето иска български класици?!  hahaha

# 469
Е, то известно време преди раждането си слиза бебето надолу и после почва раждането. Коремът видимо слиза надолу. Може и седмица-две преди раждането. Ако обаче вече се налага да се ражда (предизвикано раждане примерно), тогава ако е още горе, май към секцио прибягват. Принципно то трябва само да слезе надолу де.
За седалищното разположение на бебето, не знам защо днес толкова не могат лекарите да се справят с това и искат секцио. Майка ми е била седалищно и е родена нормално, без никакви последици. Но 5 лекари са присъствали на раждането. Тогава обаче са учели разни хватки, дето сега май никой не ги знае и гледат лесното...

# 470
danny_cat  Joy Този път е истина. Моята приятелка която роди през септември влезе без избор на екип Wink петък вечерта.... иии с 10 см разкритие бебето го няма! И в неделя сутринта мъжът  й платил на дежурния екип да я погледнат и изкараха бебчето със секцио тогава констатирали че било високо и нямало как да се роди нормално Sad  #Crazy

# 471
Здравейте и от мен мами. Аз сега за първи път пиша. Моят термин е 1.08 и чакам момиченце. Втора ми е бременността.

# 472
Хоуп за бъбреци не е нужно да е нагладно. Те там гледат други неща и най вече гледат урината.

Слънчогледче за първи път чувам нещо подобно. Да започне раждане а бебето да е високо  newsm78
Моята беше слязла може би месец преди да я родя. Не знам как е била застанала но докторите докато я гледаха на ехографа питаха на това дете къде му е главата Shocked и търсеха и гледаха. Аз се вкарах в шок викам детето без глава ли е хаха. Когато ме гледаха за разкритие усештах как пипат бебето и ме болеше не знам защо.

# 473
bubeto_8686, добре дошла!  Hug

# 474
stefyyyy Признавам те за голяма конкуренция  Grinning  Joy Как ще е без глава хихихи и как ще пипат бебето ? Simple Smile
Не знам моята пр каза че са я прегледали като е отишла с изтекли води и казали че е за нормално, и така се сменили 3 смени... Sad Дано това да не се случи на никой никога повече...  Thinking

# 475
bubeto_8686, добре дошла  Simple Smile

# 476
stefyyyy Признавам те за голяма конкуренция  Grinning  Joy Как ще е без глава хихихи и как ще пипат бебето ? Simple Smile
Не знам моята пр каза че са я прегледали като е отишла с изтекли води и казали че е за нормално, и така се сменили 3 смени... Sad Дано това да не се случи на никой никога повече...  Thinking
И аз това се учудих. Акошерите викат къде му е главата гледат горе , долу ляво, дясно и почнаха да коментират на глас. Накрая я намериха де. А когато шииката ти се е изгладила и тапи мапи са паднали могат да пипнат мехура или главата на бебето. Но това с главата ме уби. Всеки които гледаше се шашкаше а аз нищо не виждах. Сега това уж безглавото ми е обуло обувките с ток и се разхожда с тях  Crossing Arms

# 477
Момичета,сигурно сте го коментирари,но избрали ли сте болница и док където да раждате?

# 478
stefyyyy Да е жива и здрава... Наистина не знаех че могат да й бутнат главата. Simple Smile
Мили мами раждали нормално моля споделете от кога започва док да проверява за разкритие (да знам кога да отида на кола маска  Laughing Joy Laughing ) И как разбират колко см е... .
bubeto_8686 добре дошла мила, леко бременеене до термин Simple Smile Ние си имаме една болница и доволни недоволни всеки там се връща хихихи

# 479
Аз съм раждала естествено първият път(2013 г)и за разкритие започнаха да ме проверяват,когато влеззнах в 9- тия месец.

Общи условия

Активация на акаунт