Отговори
# 480
Момичета,сигурно сте го коментирари,но избрали ли сте болница и док където да раждате?
Последната тема и нещо само това говорим. Върни се и прочети, всяка почти си каза  Peace

Аз имам нет и сега почивам, че след малко сигурно пак ще ме хване лудата и ще ходя да подреждам нещо  Crazy

# 481
  • Варна, кв. Аспарухово
Добро утро Simple Smile

ММ хърка, бебо мърда = аз будна от 1 час   animal085
Няма лошо ама сега какво да правя и за това ви пиша.
Да се похваля вчера ми съобщиха последните изследвания - всичко в норма освен традиционните за мен ниски тромбоцити и паднал хемоглобин на 107 (още не съм пила никакви железа да видим сега дали ще ме почнат). А да и съм завъдила стафилококови бактериийки. По принцип съм голяма паника за последното ама поне е бактерия и мисля, че по-лесно ще се излекува (надявам се).

Мрън, мрън  Flutter Остана да ви пожелая един свеж ден с малко слънце (че нали го дават да вали) и без никакви оплаквания.  smile3525

# 482
Добро утро и от мен с кафето  Hug днес се събудих още в 4:20  Crazy

За разкритие мен не са ме проверявали въоще докато не ме приеха в болницата да раждам  Peace

Аз да ви се оплача от моята болница - попринцип беше частна в началото а след това започна да работи със касата и така ако си следя при някой от тяхните лекари раждането трябваше да ми излезе безплатно,  но вчера с изненада установих, че нормалното раждане вече не е безплатно а е скромните 500лв а секциото 1000 и това при следена при тях бременност. Направо ме хванаха лудите като разбрах  #2gunfire
 Офф оплаках се  Flutter

Добре дошла на новото ни мамче  Hug

# 483
Здравейте мами,

Ще ме приемете ли при Вас? Терминът ми е за 16 юли, втора бременност, момченце /отново/.
Аз все се каня да се включа и не остава време, но спирам работа скоро и ще съм по-активна. За раждане съм решила в частна болница, заради проблемни акушерки първия път #2gunfire

Хубав ден от мен  bouquet

# 484
Добро утро Simple Smile
leninka, добре дошла Simple Smile
Аз днес цял ден мислех да щъкам на горе на долу.. но май времето ще ми развали плановете...  Sad

# 485
  • до едно тепе
Добре дошли на новите бъдещи мами.  bouquet
Предния път за разкритие ме провери докторката точно на 37г.с. Точно след седмица родих Laughing
За слизането на бебето не мога да кажа точно. Предния път като влязох в деветия започна много да ми тежи и натиска. Сега я нося ниско от самото начало и вече като тръгна нанякъде ми натежава ужасно и имам чувството, че ще изпадне направо. Е преди малко и усещах ръчичките много ниско долу. За разлика от батко и, който по това време ме риташе под ребрата, сега бебка се движи основно около пъпа. Крачета нагоре усещам рядко. Имам чувството, че е свита вътре на топка.

# 486

За разкритие мен не са ме проверявали въоще докато не ме приеха в болницата да раждам  Peace

Аз да ви се оплача от моята болница - попринцип беше частна в началото а след това започна да работи със касата и така ако си следя при някой от тяхните лекари раждането трябваше да ми излезе безплатно,  но вчера с изненада установих, че нормалното раждане вече не е безплатно а е скромните 500лв а секциото 1000 и това при следена при тях бременност. Направо ме хванаха лудите като разбрах  #2gunfire
 Офф оплаках се  Flutter

Предполагам става дума за Дева Мария в Бургас. И аз това научих с изненада, с тази разлика, че след 15.06 няма да е 500, а 750. Обмислям да си сменя болницата.

# 487

Офф оплаках се  Flutter

Предполагам става дума за Дева Мария в Бургас. И аз това научих с изненада, с тази разлика, че след 15.06 няма да е 500, а 750. Обмислям да си сменя болницата.

Дам за същата става въпрос. И аз към смяна май клоня.

# 488
  • София
Добър ден и от мен!  bouquet

Едно кафе ...  food010 kaffeetrmker_2 Coffee

Преди малко с ММ се върнахме от центъра на София и активно ще се захванем с ремонта. Надявам се всичко да приключи бързо и благополучно. А живот и здраве - за утре ми останаха третата ФМ и записа на тонове. Стискайте ми палци! Praynig baby_neutral

Добре дошли на новите мамчета! Живи и здрави бебчета на финала и леко бременеене!

# 489
Привет и от мен;-)

Добре дошли на новите мамчета;-)

Поспаланчо....и аз като теб усешам бебчо много ниско доло ...през цялото време под пъпа.Дори мислех да ви питам тук дали е нормално тъй като съм чак другата седмица на консултация.Имам чувството че бебчо се е устроил в лявата половина на корема ми и нищо не е в сила да го премести.И като повървя малко започва така да ми тежи все едно ще излезе  Crossing Arms

# 490
Добър ден и от мен!Аз си уча за изпити и рядко пиша, но и вие не си поплювате- -едва смогвам да прочета всичко! Радвам се на активността ви! Моя младеж е около пъпа ми, доста ме разтяга в страни. Последно беше седалищно, но понякога си мисля дали не е напреко. Доста е подвижен, но последните дни взе повечко да ми тежи корема и това ме притеснява. Мисля че е раничко да слиза надолу, но утре съм на преглед и ще видим какво ще каже доктора.

# 491
Аз бебка хем я усещах много ниско долу, хем и под ребрата - там е главичката и като се опъне направо ми спира мислите от болка Laughing . Иначе мърда много и навсякъде.
Вече съм на две седмици на консултация и ще я видя в понеделник къде и какво се намества Laughing .

Аз днес много неща свърших и съм много доволна от себе си, колко пари изхарчих няма да ви казвам, ММ направо започна да заеква Whistling , а от списъка с покупките почти нищо не съм купила Blush .
Вчера си поръчвах чаршафи и понеже не мога да намеря хубави бебешки принтове, които не са по 60 лв., случайно попаднах на един десен, който много ми хареса за бебе -
Скрит текст:
И днес като си го видях ми хареса още повече.

багажчето за болницата почти е готово, май само джапанки остана да си купя ииииииии да реша къде да раждам Laughing . Май пак клоня към Шейново, но то е от несигурност. Много ме тревожи тая изолация във Втора градска и няма да мога да си гушкам баткото. Ноо, има време, ще го мисля Laughing .

# 492
Здравейте маменца! Поохладихте ли се днес?На мен ми действа идеално захлаждането,въпреки че сутрин съм пак цялата вир вода. Да се похваля-имаме си вече количка http://e-chipolino.com/3981/%D0%91%D0%B5%D0%B1%D0%B5%D1%88%D0%BA … D0%BD%D1%82%D0%B0 само че е без столчето за кола,защото ни дадоха друга и няма смисъл. Килограмите ми са + 12 и вече доста ми натежават. Тази събота ще пазаруваме и всико останало,нямам търпение....

# 493
  • sofiq
Здравейте, аз рядко пиша че с моя палав батко няма как, но пък гледам винаги да ви изчитам. Честито за покупките на всички с радост да си ги ползват бебоците като се родят Simple Smile. Добре дошли на новите мами и лека бременност до термин.
Кристалин с много смях и радост да е изпълнен новия ви дом, а на всички други които още ремонтират по бързо приключване.
Аз онзи ден бях на ЖК и си взех док. за болницата и 45-дневния болничен, бебка е надолу с главата и всичко и е наред, 2 килца точно колкото батко си в 33 седмица , но мисля че е нормално за тази седмица че баткото после за 40 дена беше качил 1700 и се роди 3700 преди термин.
Аз не съм качила нищо и съм супер щастлива, защото може и да се вместя в плана си да съм +10 кила този път, за сега съм +9. След 2 седмици съм на тонове и после пак на ЖК , а междувременно ще боря едни гъбки, и после Мб и ПКК преди раждането да съм спокойна. Лек ден и само хубави неща да се случват в групичката Simple Smile
П.С Видях че едната мам е от Дружба и аз също съм и мога да препоръчам др. Котевска в 28 поликлиника за педиатър, поне ние сме много доволни от нея, но незнам дали приема още пациенти, иначе има и доста добри в филиала зад ДМ в Дружба 2. Предполагам че трябва да се иде на място и да се говори с лекарите.

# 494
Ронита, прекрасен десен има количката Heart Eyes

Аз моя разбойник буквално за един ден почнах да го усещам от около пъпа до доста над. И сега явно си изучава новото местоположение, та ме ръчка под ребрата редовно. Иначе вчера за пръв път ме заболя от разпъване. Като се запречи отдолу с ръце, а нагоре с крака и направо си ми изкара въздуха. Ама как да му се скара човек  Heart Eyes Само го бъчкам по крачето като стане много нагъл  Joy

Мерси, Креми  Hug

Общи условия

Активация на акаунт