Отговори
# 510
Дрешки за изписване аз се спрях на тези на BEBETOF http://moebebe.com/drehi/komplekti-za-izpisvane, много добро качество, взех няколко комплекта да имаме за нови, т.к имат и такива само жилетка и панталонче или ританка,пелени също отделно могат да се вземат на същия производител. Иначе и ние имаме доста дрехи от баткото и братовчедите.
А вчера посетих и Айко и взех няколко бодита, имаха само с дълъг ръкав.

За изписването смятам да приготвя боди с къс ръкав, панталонче или ританка и жилетка. Ако  е много горещо сваляме горните дрешки.

И на мен ми дават предимство по опашките сега, докато с предишната бременност до последно не ме разпознаваха.Е аз родих на 30.04 и си беше по-студено и с по-дебелички дрехи.

# 511
  • София
Относно предимството- чак ми се плаче колко сме оскотели. За последно ме предредиха ( !) в аптеката пред Майчин дом. Попитах жената дали не я е срам... не се затрогна. Преди месец в трамвая седмах на място за майки с деца, когато се освободи- никой не ми отстъпи преди това. Един възрастен мъж ми посочи предното място и направи бележка да седна на него, за да не ме вдихнат. Аз му казах, че съм бременна и би било възмутително да ме вдигнат. Това беше в 7-ми месец Rolling Eyes Не знам, качила съм 14 кг., не се търкалям. Дали наистина не виждат. В лабораторията 20 човека имаше пред мен нито един не ми отстъпи място ( дори и на столчетата).

# 512
"Добро утро" от мен! Който не спи вечер,спи до по-късно.

Ние ще бъдем с класически к-т за изписване,просто,защото ни подариха. Иначе мислех да нагаждам дрешки,тоо всъщност какво значи к-т за изписване и защо именно такъв трябва да се взема?

Погледнах си изследванията от миналата седмица-хемоглобин 105  Tired и тромбоцити-364,като горната граница е 360. Не съм ги занесла на АГ-то да ги погледне още,ама не ми се нравят нещо. Особено пък тия тромбоцити,дето хич не знам как да ги тълкувам.

# 513
Ние ще бъдем с класически к-т за изписване,просто,защото ни подариха. Иначе мислех да нагаждам дрешки,тоо всъщност какво значи к-т за изписване и защо именно такъв трябва да се взема?

И аз това съм се чудила винаги - само защото някой е решил да нарече комплект дрешки "комплект за изписване" трябва ли да се купува пък , то друг въпрос,че тук въобще не се продават въпросните комплекти. newsm78 Пък и тая патърдия с изписването е само у БГ,май. Тук просто те изписват от болниицата (24 часа след разждането,ако всичко е минало нормално) и това е.

# 514
Момичета влизам набързо да се отчета.
Скрит текст:
След вчерашния преглед сутринта ММ го изпратиха на скенер. Оказа се, че има конкремент (камък) в началната част на уретера, който не можеха да видят на ехографа. Явно докато камъка е бил в бъбрека той не го е усещал изобщо. Пие антибиотик, болкоуспокояващи, чайове. Но е голяма болка. Дано успее да го изкара!
Вчера вечерта имах болезнени контракции и то няколко часа през интервали. Днес като се събудих корема ми е по-спокоен. Явно всички тези емоции ми дойдоха в повече... По едно време бяхме жална картинка - и двамата легнали на леглото и се превиваме от болка ...

На новите мами добре дошли!  Hug Желая ви най-леката бременност, която можете да си представите! Моля някоя от вас да ги добави на първа страница, че в момента ми е невъзможно.
Хубав ден, момичета!

# 515
Момичета след спешно секцио тази сутрин се роди синът ни Теодор 2.700 кг и 48см. Аз от юлска мама станах майска.

# 516
Момичета след спешно секцио тази сутрин се роди синът ни Теодор 2.700 кг и 48см. Аз от юлска мама станах майска.

Да ви е живо и здраво малкото момченце, много да ви радва. На теб ти пожелавам бързо възстановяване и по-бързо да си се прибирате вкъщи да се гушкате

# 517

Да ви е жив и здрав малкия юнак. Бързо възстановяване и скоро да си се прибирате.   bouquet

# 518

И аз това съм се чудила винаги - само защото някой е решил да нарече комплект дрешки "комплект за изписване" трябва ли да се купува пък ...
И поради същите чуденки и нежелането ми да дам 50-60 та и нагоре лева взех дрешки по отделно и си ги окомплектовах та даже са 2 комплектите ми. Единият е с боди с дълъг ръкав и ританка с дълъг крачол и одеалце. Второ комплектче с късо ръкавче без ританка, тънка пеленка и чорапчета тънички. Че изобщо не може да се предвиди какво ще е времето. Взимам и двата в болницата, пък ще видим. Като намеря къде съм ги завряла из багажите ще ги снимам.

Аз почвам лееееко да се притеснявам. След 2 седмици влизам в 9тия, а нямам легло за малкия, стаята му е склад за багаж в момента, нищо не е изпрано. И под нищо да се чете: малко дрешки, одеалце, чаршафи (за липсващото легло  Crazy) и хавлийки. Та това "всичко" се събра в точно 1 торба хартиена, която не съм сигурна даже къде е. Няма повивалници, памперси, столче за кола, ваничка, ниииииищо. Е имам количка и ще спи в летния кош, ако няма легло, ама и нея не съм изпрала  Crazy И тия дни като го усещам колко голям и силен е станал малко даже се стряскам. Така, намрънках се, стига толкова. Ама знам, че вие ще ме разберете, докато ММ смята, че всичко може да стане за един ден. Онзи ден му викам "Кога ще купуваме столче? Ами ако се роди сега? Нали знаеш, че не можеш да ни вземеш от болницата без столчето?" и отговора беше "Е ти да няма да седиш в болницата 1 час? Отивам, купувам за 10 минути и съм готов."  Joy

Хоуп, много е неприятно това с камъка, дано успее да го изкара.  Hug А ти се пробвай да се поуспокоиш  Hug

Недид, честит син! Жив и здрав да ти е! Не е в кувьоз, нали, достатъчно голямо момче ми изглежда.

# 519
Здравейте и от мен Simple Smile
Аз също си окомплектовах комплект за изписване, защото тези в магазина бяха ужасни и безбожно скъпи.
Аз някои неща вече съм изпрала и съм ги сложила във вакуумиращ плик... за радост ни донесоха бая дрешки от други малки кифли Stuck Out Tongue

# 520
Аз също мисля сама да си направя комплекта за изписване. Мисля си за рокля- боди с къс ръкав бяла и да и взема някакви ръкавки ако е по- хладно. На долу се чудя,може би просто едни чорапки. Не знам колко ще е топло. И някаква пелена може би...

# 521
  • Пазарджик
Честит юнак!Жив и здрав и много да ви радва!!!

Аз не съм писала от няколко дни ,но ми се насъбра повече.Всичките ми планове май отидаха по дяволите.Но не всичко може да се предвиди.Важното е ,че засега сме добре.

И да се похваля преди няколко дни купихме първите неща за бебка(дрешки ,одеало,шише,козметика,хавлийка)после ако имам време ще ги кача в албумчето.
Пожелавам ви слънчев ден,макар и толкова ветровит.....Simple SmileSimple SmileSimple SmileSimple SmileSimple Smile

Комплект за изписване и аз не съм купила ,но мисля да си купя.Намерих в едно магазинче много хубави като съотношение цена-качество.

# 522
  • София
nedid, честито бебче и бързо възстановяване   bouquet
hope!, радвам с ече имате яснота от къде точно са болките, стискам палци камъка сам да излезе. На теб желая много спокойствие.
Моят корем миналия път не се смъкна и за минута, родих 2 дни преди термина... беше би бебока до шията ( роди се 3800). Сега мускулатурата явно е много по-отпусната, защото само при контракция си усещам корема на високо, иначе си дишам леко Simple Smile
Дрешки за изписване с първото дете не съм се и замисляла да купувам готов комплект. Сега също няма да е от "готовите". Засега съм купувала само рокленца с късо ръкавче, но не мисля, че ще е толкова горещо за изписването и ще търся тези дни с дълъг ръкав. Иначе от баткото много от първите дрешки са бели и жълти и съвсем малко ще докупя.

# 523
  • София
nedid Честито ти момченце Теодор Simple Smile бързо да се възстановяваш,надявам се всичко с вас е наред ,пиши по -подробно когато можеше   bouquet
Добре дошли и на всички нови момичета,лека до края и здрави бебчета на финала  Hug
Аз си имам доста контракции напоследък чак почнах да се плаша и да се надявам поне да вляза в деветия и да си взема всички документи,силно се надявам бебчо да е пораснал още и да почака поне още 2 ,3 седмици. И аз още нищо не съм изпрала нито подготвила конкретно,дрешки ми донесоха,както и коша за количката и до там. За изписване и аз си купих по отделно,мисля че така е по-добре,а и к-тите нещо не ме грабнаха. Имаме доста неща от племенниците и от баткото така че за бебче останаха само дребни неща,оставила съм и едно две за подаръци евентуално Simple Smile
Хоупче дано мъжа бързо се оправи,поне са открили проблема и има адекватно лечение.
Коремчето ми сега е доста ниско в сравнение с началото на тази бременност,усещам бебче постоянно и на всякъде,понякога се чудя как точно е застанало и дали не се върти ,макар че мястото е тясно ,ама знае ли човек. Тонове мисля чак след 10 юни да почна да записвам от тогава ще вляза в 9 месец,сега на първи юни ще ида за болничния, който вече тече от 26.05,и за ПКК,урина и МБ,дано всичко е наред, но и аз имам някакво много странно течение,дори вчера се замислих дали пък не ми изтичат води по малко,защото направо си бях мокра по едно време все едно съм се напикала,но пък нощес нищо нямаше,много странна работа. Е наоплаках се и аз ,ама няма кой друг по-добре да ме разбере мрън

# 524
  • sofiq
nedid честито момченце да ви е живо и здраво, бързо ще порасне, а и не е никак малко Simple Smile, а на теб бързо възстановяване и прибиране вкъщи Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт