Отговори
# 525
                Значи това с водите се оказа че не е шега работа...аз съм точно в същата гестационна седмица и  още в 33-та ми казаха че водите ми са намалели...Онзи ден ходихме в една болница да проверяваме за условия и при преглед ми казаха ,че шийката на матката ми е на половина и да не си правя мн планове за дати ,а да се моля да влезна в 9-тия месец  Praynig
                 Сега лежа здраво и дано всичко да е наред,засега положението е под контрол...Иначе поне се забързахме с покупките ,че както все си го отлагам, че има време...сега само по телефон ги действам моите хора,ама няма начин...на 1-ви отново съм на преглед и се надявам да не са намалели още водите,така че наливам се с течности ,а пък... ooooh! Да само да кажа ,за да не ви плаша излишно,моето бебе е прикрепено изключително ниско и това спомага за този развой на нещата...
                  Поздравления за новодошлото бебе,да ви е живо и здраво  и искаме подробности ,защо с станало спешно секциото bouquet

# 526
Недид, честита рожбичка, идеален е Тео! Бързо възстановяване и на теб, скоро да ви пускат да се гушкате у дома!  Hug
Хоуп, стискайте зъби и двамата, дано да го изкара само с медикаменти и да минават болките!  Praynig

# 527
...Онзи ден ходихме в една болница да проверяваме за условия и при преглед ми казаха ,че шийката на матката ми е на половина и да не си правя мн планове за дати ,а да се моля да влезна в 9-тия месец  Praynig...
Наполовина от колко  ooooh! Колко е в момента? Колко е била? Този доктор ли те е преглеждал и преди? Значи за втори или трети път се случва в темата такива изказвания от доктори да докарват един тон главоболия на някоя майка. И първо звучат ужасно некомпетентно, второ - може да не е вярно измерването. Моля те, не се стряскай толкова от приказките на всеки доктор. Имам чувството, че понякога нарочно говорят така, за да се направят на много компетентни и да създадат някакво чувство на страх и уважение у бъдещата майка...  Rage

# 528
Момичета след спешно секцио тази сутрин се роди синът ни Теодор 2.700 кг и 48см. Аз от юлска мама станах майска.
Честито ви бебче, да ви е жив и здрав и много радост да ви донесе, а на теб ти пожелавам скорошно възстановяване и когато мобеш разкажи защо така се поличи, но важното е, че всичко е ок и малкия Теодор е с идеални размери Simple Smile

# 529
Nedid честито бебче. Дано всичко да е наред с малкия юнак и с теб и скоро да се гушкате вкъщи  Hug

Аз май по изпълних списъка.Имаме стоолчета за кола,ваничка, дрешки,пелени,чаршафчета, капарирана количка,козметика и нещата за болницата.Само кошарата не е готоова,но имаме сгъваема от баткото и ще свърши работа на първо време. Ще взема да разгледам списъка дали не пропускам нещо, че като гледам как  взехме да минаваме в майската група.

# 530
Успех на всички бъдещи юлски мами  Hug Желая ви най-сладките бебчета, най-здравите и послушните   Peace Просто видях темата, стана ми носталгично и реших да пусна един пост  Embarassed
Не се съмнявайте, че юлчетата ви ще бъдат много добри, нежни и грижовни дечица  Heart Eyes

# 531
  • Варна, кв. Аспарухово
Здравейте,
Честито на мама Недид и ние обмисляхме Теодор като вариант - да е здрав, послушен и игрив newsm30
Малко да се похваля имам вече коритце, пластмасов шкаф за детски дрехи , биби, шишета и разни такива нещица. Всичко това мислех да го купуваме в последствие, но сега като нещо съм се впрегнала пазаруването си е успокояващо  newsm03
От тази вечер съм на антибиотик (Augmentin 1000) и вагинални таблетки (Silvergyn) - дано гадните стафилококи си заминат, че не искам да вадят бебо секцио  smile3518
Хоуп бързо да се справяш с контракциите и повече да не идват, а и ММ бързо да разгражда камъка и да спре да го тормози  Praynig

# 532
Честито бебе Теодор! Да е жив и здрав и много да радва мама и татко! Simple Smile Nedid, бързо възстановяване!

Аз да се отчета и тук. Вчера бях на преглед. Бебо расте - отговаря си на седмиците и вече е 1850 грама. На 9-ти ще ходя да ми издават 45-дневния Simple Smile Още малко остана.

# 533
            Ами не..досега ме следеше друга докторка,прегледа ми го извърши този ,който би трябвало да ме изражда,каза го напипвайки с ръка вагинално...не с ехограф...но уж  е шеф на отделението.Водят го един от добрите в града, знам ли..аз нз преди колко ми е била де  Sad но притеснението си е голямо...

# 534
 Леле,още едно бебе!  Shocked
nedid, да ти е живо и здраво момчето! Поне е големичък и предполагам всичко му е наред! Бързо възстановяване и пиши при първа възможност!

Сега вече се шашнах и аз. Тъкмо днеска загубих едни пари и съм супер разстроена,та целия ми корем подскача. Дано освен,че усещам да ми натежава наситина да расте бебока,че,ако реши да излиза по-рано да знам,че е добре.

hope!,съчувствам на мъжа ти,дано се оправи бързо! Предната бременност имах бъбречна криза в 6-тия месец и лежах в АГ. Има оправия,ама боли доста.

# 535
Момичета след спешно секцио тази сутрин се роди синът ни Теодор 2.700 кг и 48см. Аз от юлска мама станах майска.
Честито юначе, да е жив и здрав. Ти бързо да се възстановяваш. Пиши когато можеш какво е станало, че така подранихте   bouquet

Нямам думи за невъзпитаните хора по улиците и на всякъде. Аз трябва да си взема новите ЛК и Шоф книжка на 18.06 и чак не ми се мисли как ще стане в тези задушни институции Sad
   И да се оплача днес се видях с моята пр която роди на 20.05 и като видях бебчето колко е малко ( 50см) установих че дрешките които ми продава местната продавачка (62см) ще са ни ужасно големи и пак съм в някакъв тих ужас. Купих Още един к-т за изписване да съм сиг че няма да са й големи Grinning Обявявам официално повече няма да пазарувам такива неща.. предпочитам ММ да ги купува и да му мрънкам отколкото да се чувствам прецакана така брутално хихихи  Joy ... И една според мен полезна инфо въпреки че ще е юли живот и здраве пак ще взема дълги гащеризончета защото бебчето е много нежно и няма да му е толкова топло както на мен Sad

Добро дошли на новите мами   bouquet
hope! Дано бързо да се оправите ти  и мъжът ти и всичко да остане спомен Sad

# 536
  • до едно тепе
Недид да ви е жив и здрав и  скоро да ви изпишат  bouquet
Аз за изписването взех това http://www.abubu.bg/prod.php?id=7955 Изглежда доста големичко и се надявам да не и стои много смешно. Рокличката е с много късо ръкавче, но пък болерцето ще и топли, ако е по-хладно. Остава само да купя едни чорапки и тоалета е готов. Whistling За завиване имам достатъчно пелени и взех само една тъничка бархетна с избродирано на нея зайче. Ей така да си има една новичка Laughing
Слънчогледче 62см са доста големички за новородено определено, но пък те много бързо дърпат на см в началото та като нищо може още в края на първия месец да ви стават Whistling
Хоуп дано мъжа ти бързо да се оправи. А ти стискай кълките още малко.

# 537
Аз съм в голяма чуденка с какви дрехи трябва да се изпише бебчо от болницата. Къс ли,дълъг ли ръкав,боси ли крачета... никаква идея. Вие на какво облекло сте се спряли?

Моята бебка ще е с плетена на една кука рокличка и е много тъничка, отдолу боди с къс ръкав, плетени пантофки и плетена шапчица. Хем няма да е боса, хем да не е голичка съвсем. Панирам една тънка плетена пелена да купя (харесах си във Вис Виталис) и ако е хладно - хубаво увита, ако е топло - не много увита  Laughing .
Мисля, че най-определящо, освен времето, е състоянието на бебето - ако се роди по-рано, по-мъничко или друго е добре да е по-облечено. Ако е по-голямо и времето позволява не е нужно да е с 2-3 ката дрехи.

Хоуп, дано всичко се размине с тм и дано изкара камъка. Много ужасно звучи Hug Hug

Мишолина, и аз цяла бременност съм с ужасно течение, само в самото начало имаше гъбки, "обрахме ги" и после не съм имала проблем. Даже сега МБ ми е идеално чиста. От време на време профилактично слагам разни глобулки и свещички, защото самото течение е предпоставка за проблеми. Като вляза в 9-ия месец пак ще си слагам няколко вечери, за всеки случай.

brigita, дано всичко е наред, почивай, лежи си! Не е шега работа нито с водите, нито скъсената шийка. Пази се!

Надка, дано се оправиш бързо! Hug

Слънчогледка, не се ядосвай за дрешки! Ама въобще. За бебе 50 см ще си купиш нови и после ще си носиш 62, ама ако 50 са ви малки?? Баткото ми се роди 53 см, тези за новородени не му ставаха, 56 см ги израстна за 2 седмици долу-горе. Сега съм си накупила малко дрешки 62, ако се роди много малка ще й накупя нейния размер. Но едва ли Crazy .

Честито на всички за новите покупки. Аз мисля, че поприключих. Взех и спирт, пудрички, кремче за дупе. Само остава да пера и като се роди да купим памперси.
Имам малко неща за болницата за мен да купя, но като цяло съм спокойна.
Днес цял ден много ми тежи коремчето, доста контракции имах, бебка цял ден си прави гимнастики разни и вече луднах!

# 538
hailie права си! Предавам се, реших ще купувам когато родя да са  по мярка Simple Smile

# 539
Здравейте, мамчета! Аз да се отчета след прегледа - 33 г.с. , 2200 гр тежи нашият момък; обърнал се е отново с главата надолу. Притесненията ми за евентуално разкритие или скъсена шийка, заради тежестта ниско в корема и напрежението като от разтягане на таза бяха опровергани от доктора. Поуспокоих се  ooooh!
Относно комплектите за изписване, може да ви се стори много крайно мнението ми, но си е типична българска еснафщина и като такава е свързана с излишно харчене на пари. Но всяка майка си решава как да си стъкми бебчето. Пък защо ли са тия специални дрешки, като ще има и одеалце или пеленка за увиване!?
Честито за бебчето ; по-малко тревоги на всички ви и само положителни емоции
Приятна вечер!

Общи условия

Активация на акаунт